|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co jest kerim, z czym się pogorszyło? Aaaa, że niby myślałem, że z trollem można się spotkać w świecie rzeczywistym? No to racja, może mi się pogorszyło skoro myślałem, że leming i agent PO robiący siarę PiSowi się ujawni w realu.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kerim skoro naczelny prawicowiec chce się "spotykać" to widomy znak, że mu brakuje argumentów, a prowokacja do bluzgania nie wyszła. Kiedy po 10 IV zacząłem częściej się tutaj wypowiadać takich "propozycji" od tych najprawdziwszych dostawałem całe wory. Najpierw kulturalnie, oczywiście stosunkowo, aż do poziomu który trudno nazwać inaczej niż jaskiniowym.
Właśnie ! A co ma wykształcenie do czegokolwiek. Szkoda, że Zenek spod blaszaka, który zawsze łota tylko polskie mózgotrzepy zaspał na rejestrację list z podpisami, bo wtedy zniknęły by wszystkie twoje dylematy.Mamy takiego bo takiego wybrałeś, mało tego planujesz go wybrać na kolejną kadencję, bo lepsze wielkie g... niż małe g... Więc bądź tak dobry i oszczędź już wszystkim swoich mądrości, choćby dla zdrowotności.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.05.2015 o godz. 10:23.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|