|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ciekawe o co w tym wszystkim chodzi, do uja niepodobne żeby TVNowskie ścierwa lansowały Kukiza zamiast Komorowskiego czy czegoś lewego.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Zresztą, dzisiaj byłem u niego na spotkaniu w Europejskim. To co powiedział o innych kontr-kandydatach i o możliwych "spółkach" łagodnie mówiąc, nie wróży nic dobrego- każdy sobie rzepkę skrobie... Więc jeszcze raz. Dla nie największym kurestwem, bandziorami, s....ysynami którzy okradają ten kraj i którego jestem naocznym świadkiem, jest ta mafia z Pomorza. Chodź sam mam w dupie PIS zagłosuje na niego z zamkniętymi oczami- bo mam ogromną nadzieję, że te jebane szmaty z PO zostaną rozliczone w ten sposób, że ludzie ich na widłach wyniosą. A jeśli ktoś porównuje PiS do PO to dla mnie z calym szacunkiem jest agitatorem na rzecz aktualnego systemu, bo ....a od Stonogi, Brauna po Sumińskiego przyznają, że z Kaczorami chociaż dało się rozmawiać i przynajmniej nie wkładali łba do koryta. Zrozum, jeśli porównujesz PIS do PO to obrażasz inteligencję obecnych tu ludzi- żadna partia- oprócz SLD i tego czegoś od palikota nie zasługuję na tego typu porównania.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 29.04.2015 o godz. 22:52.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|