The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2015, 21:01
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A czemu chcesz się go pozbyć?
Bo uwazam ze jest bardzo slabym zawodnikiem , bez szybkosci , jakiejs wielkiej techniki i pomyslu na gre , wg mnie to kolejny slaby wystep tego zawodnika, ale to tylko moje zdanie ....co do "gornej 8 " ...czy nie lepiej byloby zajac 7-8 miejsce zeby w Krakowie pograc z pierwsza trojka ? .... bo chyba z tych bzdur o europejskich pucharach sie juz wiekszosc wyleczyla , fajnie byloby zagrac na luzie z 7egia, Amica i Jaga u siebie , i wyjazdy do Lechii i Slaska ...kibicowsko fajna sprawa
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 26.04.2015 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 27.04.2015, 07:16
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
Bo uwazam ze jest bardzo slabym zawodnikiem , bez szybkosci , jakiejs wielkiej techniki i pomyslu na gre , wg mnie to kolejny slaby wystep tego zawodnika, ale to tylko moje zdanie ....
Mylisz się, to nie jest tylko Twoje zdanie... Jedna fajna akcja w której ładnie się urwał, żeby na końcu spieprzyć nie robi na mnie wrażenia. Z taką grą nie ma dla niego miejsca w Wiśle. Trochę żałuję, że trener w 80 minucie nie wpuszcza młodych, żeby się ogrywali np. Burasa który swoje lata już ma, coś tam strzela w rezerwach i najwyższy czas żeby go wrzucić na głęboką wodę. Wiem, że Kaziu powiedział kiedyś w jednym wywiadów, że walczy o ósemkę i nie ma czasu na eksperymenty ale przy stanie 2:0 w końcowych minutach może warto spróbować?
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.04.2015, 07:37
Barti napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się, to nie jest tylko Twoje zdanie... Jedna fajna akcja w której ładnie się urwał, żeby na końcu spieprzyć nie robi na mnie wrażenia. Z taką grą nie ma dla niego miejsca w Wiśle. Trochę żałuję, że trener w 80 minucie nie wpuszcza młodych, żeby się ogrywali np. Burasa który swoje lata już ma, coś tam strzela w rezerwach i najwyższy czas żeby go wrzucić na głęboką wodę. Wiem, że Kaziu powiedział kiedyś w jednym wywiadów, że walczy o ósemkę i nie ma czasu na eksperymenty ale przy stanie 2:0 w końcowych minutach może warto spróbować?

tak, tak - i w 82 minucie Korona strzela kontaktowego i przez 10 min gramy z sercem do gardłem. Ten mecz powinien właśnie być rozegrany tak, jak to zrobił Moskal. Brawo.

Ogrywać młodych możemy w mistrzowskiej, bo chyba każdy średnio rozgarnięty obserwator naszych meczów stwierdzi, że w pucharach nie mamy czego szukać.

Kamień z serca - cel osiągnięty, teraz wszystko się może zdarzyć.

EDIT: ad vocem - albo ogrywać młodych, tak jak to miało miejsce z Piotrkiem Żemło

Cytat:
P.S.
Wszystko musi być wyważone. Nie mówię, że młodzi mają grać od 1 minuty. Rozumiem też trenera i wiem, że są pewne priorytety. Trzeba przy tym wszystkim jednak myśleć perspektywicznie i nie skupiać się wyłącznie na obecnym sezonie.
I tu się zgadzamy, perspektywicznie trzeba myślec. Mamy mistrzowską, teraz można zobaczyć do młodzież prezentuje, w meczach bez presji dla nas (bo wychodzę, z założenia, że teraz może być tylko lepiej).
Ostatnio edytowane przez Krav : 27.04.2015 o godz. 08:10.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 27.04.2015, 07:45
Krav napisał(a):Wyświetl post
tak, tak - i w 82 minucie Korona strzela kontaktowego i przez 10 min gramy z sercem do gardłem. Ten mecz powinien właśnie być rozegrany tak, jak to zrobił Moskal. Brawo.

Ogrywać młodych możemy w mistrzowskiej, bo chyba każdy średnio rozgarnięty obserwator naszych meczów stwierdzi, że w pucharach nie mamy czego szukać.

Kamień z serca - cel osiągnięty, teraz wszystko się może zdarzyć.
W sumie masz rację. Lepiej trząść portkami przy zagraniach Boguskiego z Barrientosem i czekać aż coś w końcu zmalują...

P.S.
Wszystko musi być wyważone. Nie mówię, że młodzi mają grać od 1 minuty. Rozumiem też trenera i wiem, że są pewne priorytety. Trzeba przy tym wszystkim jednak myśleć perspektywicznie i nie skupiać się wyłącznie na obecnym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Barti : 27.04.2015 o godz. 08:02.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.04.2015, 09:16
Krav napisał(a):Wyświetl post
I tu się zgadzamy, perspektywicznie trzeba myślec. Mamy mistrzowską, teraz można zobaczyć do młodzież prezentuje, w meczach bez presji dla nas (bo wychodzę, z założenia, że teraz może być tylko lepiej).
To są mecze z presją, bo w głowach właściciela i prezesa są puchary, a i pewnie na przykład Stilić uzależnia pozostanie od wyniku sportowego... Nie mówiąc już o wyższej kasie za wyższe miejsce.

W każdym razie miejsce poza pierwszą trójką zostanie uznane za porażkę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów