The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2015, 19:06
1 bramka: złe ustawienie Guzmica, wkręcony Burliga (2 razy), Głowacki źle ustawiony i na dodatek ledwo odbija się od ziemi przez co Tuszyński przeskakuje go o 0,5 m.

2 bramka: źle ustawiony Sadlok (za daleko od przeciwnika), to samo Głowacki + zbyt wolny doskok.

Z drugiej bramki obrońców można usprawiedliwić zmęczeniem po 90 min. i naprawdę świetnym przyjęciem i strzałem. Myślę że nie do obrony przez żadnego bramkarza z polskiej ligi i nie tylko.
Natomiast pierwsza bramka to efekt błędów, które łącznie nie powinny się zdarzyć, że nie wspomnę o "sędziowaniu"...

Reasumując trzeba było wcześniej strzelić 3 bramkę to obyło by się bez nerwów, a tak ... znany scenariusz niestety.

Co do Buchalika - nie chcę go bronić - uważam że jest bardzo średnim bramkarzem, ale nie gorszym od Miśkiewicza. Bardzo dobrze gra nogami co sprawdza się przy wyprowadzaniiu piłki przez obrońców i wychodzeniu z pressingu przeciwnika.
c.d.n.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów