The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2015, 09:25
Wyjeżdzam Ci szefie z emotkami, bo przywołujesz tutaj rewelacje z faktu 1 kwietnia

Ja do polityki podchodzę chłodno, bo za stary już jestem. Zdaję sobie sprawę, że WSZYSCY- bez wyjątku mają na nas wyjebane- od prawa do lewa, tylko każdy gospodaruje sobie swój elektorat.
Większość ludzi poglądu nie ma ma- bo jest chwiejna jak chorągiewki na wietrze- powiewają tak, jak usłyszą w tv.
Częśc ma poglądy lewicowe, część prawicowe- ale wierzę jednak, że każdemu chodzi o dobro Polski, więc głosuje na swoich przedstawicieli.
Najgorzej z tymi, którzy uwazają się za "nowoczesnych, wykształconych europejczyków"- to ci ludzie, którzy pójdą w ciemno za swoim przywódcą- byle poił ich wciąż pochwałamim nagradzał posadami i przywilejami. Dla tych ludzi, obciachem jest patriotyzm, religia, słowiańskie wartości- oni chcą być częścią europy- tzn chcą być tacy sami. Nie dostrzegają tego, że my też coś możemy Europie dać- wartości, które mogą stanowić oddech świeżego powietrza.

Są też i ludzie, którzy mają kurewsko dośc tego szamba który ma miejsce od 7 lat- podejrzewam, że Ty też się do nich zaliczasz, nie mniej jednak , jak nie obrażam innych przedstawicieli opozycji bo uważam, że to tylko wzmacnia urzędujący nierząd jak i Komorowskiego.
Ja nie znam Dudy i nie spodziewam się po nim wiele. Jednak mam dla niego- jak i jego partii jedno, ale bardzo ważne wymaganie- by rozliczyli tych s....ysynów co aktualnie rozłożyli nasza biedną ojczyznę. W szafach jest tyle trupów, a pod dywanami tyle martwych buldogów, że pozbycie się tego truchła już będzie sporą ulgą dla naszego kraju.

Wolę polityków chujowych, słabych, z krzywymi zebami, dziurawymi burami, bez konta z banku niż eleganckich złodziei w krawatach, którzy niszczą nasz kraj.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 01.04.2015 o godz. 09:31.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów