|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
przepraszam najmocniej, ale współpraca z policją, przyznanie się do winy i przerywanie zmowy milczenia to nic innego jak zachowania pożądane i pochwalane ale przez policję więc nie wiem jak ta oprawa, która tylko stwierdza fakt a) przerwania zmowy milczenia (profit dla społeczeństwa!) i b) przyznanie się do winy (profit x2! o ileż niższe koszta!) w żaden sposób nie pochwala przestępczości!
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 30.03.2015 o godz. 15:59.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Udawanie idioty i niesprawnego intelektualnie nic nie da. Albo traktujemy rozgrywki i oprawę poważnie albo nie. Dokładnie wiadomo jaka była intencja tworzącego przepisy, oraz wiadomo jaka intencja przyświecała tym którzy tworzyli oprawę. Podpunkt przecież brzmi 'Zachowania pogardliwe lub dyskryminacyjne'. Na pytanie czy oprawa była pogardliwa odpowiedź jest oczywista. Nie zmienia to jednak faktu że wysokość kary z d..y została wyjęta.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.03.2015 o godz. 16:20.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |