|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
I kiedy prędzej czy później to wszystko "zdechnie" i obudzimy się w okręgówce albo w III lidze - (przy takim zarządzaniu jest to prawdopodobne) - to nie będzie prezia któremu będziesz kadził jak typowy lizus, ale zostaniemy sami. Wtedy jedynymi dla których los Wisły będzie ważny będą ci znienawidzeni przez ciebie kibice. Wszyscy inni nas "zdradzą i zostawią". Tak mędrku - wtedy zostaniemy sami. I jestem pewny że tacy jak ty "mędrkowie" przerzucą się na Legię, Amicę czy coś tam innego. Zapomną o Wiśle w okręgówce. A ci "kibole" jako jedyni wesprą swój klub. Więc nie pouczaj innych jak mają wyglądać relacje w klubie na linii właściciel-kibice.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.03.2015 o godz. 11:08.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Kara jest z d.. bezsprzecznie. Ale jeszcze kilka takich opraw i o złotówce 'od konsumentów' na akademię będzie można zapomnieć - czy chcesz tego czy nie. Pytanie jak się odnaleźć w nowej rzeczysistości, bo zapowiadało się przyjemnie (spokojne derby) a wyszło niestety jak zawsze. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To jest pytanie do K(L) nie do mnie.
No na zdrowy rozum, większość z nas (My/Wy) rozumie że derby rządza się swoimi prawami i niestety pod paragraf zachowanie czy oprawa może podejść. Zwłaszcza że jesteśmy na cenzurowanym. Drudzy (Wy/My) powinni zrozumieć że jednak oprawa była niezwiązana z klubem i dopingiem a dotyczyła 'kiboli'. Wszyscy możemy/powinniśmy niezgodzić się co do wysokości kary i trzeba się zastanowić co z tym zrobić. I tutaj uważam że wszelkie dzielenie kibiców czy polaryzowanie działań na bardizej radykalne jak np. 'race' czy 'brak opraw dla swietego spokoju' przez najbliższy czas jest do bani i na ręke KL. Jeśli pytasz co ja zrobiłbym na miejscu 'decyzyjnych' to mogę odpowiedzieć. Kontynuowałbym obecny kurs 'odwilży'. Czyli bez rac, dobry doping oraz do korekty temat opraw. Czyli nie dać się sprowokować i podzielić. No ale nie jestem od pouczania innych, więc niech 'mądrzejsi' podejmą decyzję a ja tylko sobie gdybam.... ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|