|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To teraz jaka ściema jak za komuny ....
https://www.youtube.com/watch?v=zo0yBhkTzPw ![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bronek przecież z komuny wyszedł boso, a dopiero później trafiły mu na konto DM, więc 1 majowe malowanie trawy musiało mu zapaść w pamięć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bul to cudotwórca, skacze po krzesłach, tam gdzie się w Polsce pojawia to nagle się budowy zaczynają same robić, na jego spotkaniach są ludzie popierający PO. Cuda jak sam s....esyn.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ABW BOR SKW CBA i inne Nkwd czy to takie trudne?
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wg Brauna podział jest bardzo prosty.
a )służba ludziom, czyli służba zdrowia i straż pożarna b) służba wymiarowi sprawiedliwości (pośrednio ludziom) w postaci np. służb specjalnych. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nic dodać, nic ująć Jędrek. Aczkolwiek ja na niego zagłosuję dopiero wtedy, jeśli będzie rywalizował z Komorowskim. Póki co dla mnie najlepszym kandydatem byłby Braunokukiz
![]() Gówno Prawda przyzwyczaiła do tego typu tekstów ale to , to już zakrawa na totalitaryzm... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...fb_ref=Default ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Chcesz pozostawić wybór innym, aby prezydentem ponownie został ten, który chciał sprywatyzować polskie lasy, aby Izraelitom płacić grube miliardy rzekomych odszkodowań? Znaj miarę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Grzegorz Braun masakruje systemowe media (Radio Wrocław & Polska Agencja Prasowa)
https://www.youtube.com/watch?v=cHq-wXPZXbw Oraz Kowalski w Trójce (swoją drogą nie wiedziałem, że on żadnej szkoły nie skończył https://www.facebook.com/Kowalski.Ma...39/?permPage=1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam miarę, zamiana po na pis to zamiana kiły na rzeżączkę. Możesz próbować dalej agitacji dla żyda dudy. Płaci ci za to?
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dzięki tego typu podejściu od 8 lat rządzi PO degenerując polskie społeczeństwo, gospodarkę, edukację i kulturę. W kolejnych 8 latach zapewne wprowadzą związki partnerskie, a być może adopcję dzieci przez pary homoseksualne. Skoro rzeczywiście nie dostrzegasz różnicy, to chyba jesteś ślepy.
Dzięki za "zezwolenie". Grube miliardy. ![]() P.S. Odpowiadać nie musisz. Najpierw trzeba mieć jakieś zdolności polemiczne, a nie wysuwać wobec rozmówcy "oskarżenia" rodem z piaskownicy. Osobą anonimową nie jestem (w przeciwieństwie do Ciebie mam wrażenie), kto mnie zna, zarazem zna moje poglądy i źródła dochodów. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszystkie osoby, które powtarzają ten bełkot powinny zamiast tego pseudo-argumentu powiedzieć jakieś konkrety, bo przynoszą tylko i wyłącznie wstyd swoim antysemityzmem. To już wyszło z mody Panowie, paplaniny ksenofobów nikt już nie słucha. Waszą słabość widać po tym, że nie jesteście w stanie podjąć dyskusji, lecz jedynie określić racjonalnie myślących ludzi mianem 'pajaców', bądź 'trolli' - w geście rozpaczy reaguje się nerwowo, więc to rozumiem. Szeroko rozumiana, konserwatywna strona prawicowo-katolicka, broni świata, który już dawno przeminął i nigdy nie powróci - dlatego jest głośna, bo w akcie desperacji chce wykrzyczeć tragedię swego konania. Grupki nacjonalistów pewnie będą sobie maszerować jeszcze jakiś czas po miastach, księża bałamucić naiwnych ludzi, a cyniczni politycy straszyć urojonym zagrożeniem ze strony gender, o którym tak naprawdę nie mają pojęcia. Jednakże pochodu wolności nikt już nie zatrzyma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to już poznałem lekarstwo na wszelkie zło - to pis.
Nie mam zamiaru kopać się z koniem, głosujcie na żydka, wasza sprawa. ![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Polecam w ramach ciekawostki: http://www.latarnikwyborczy.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=Paweł;1398166]Polecam w ramach ciekawostki: http://www.latarnikwyborczy.pl/[/czesc pytan jest zle skonstruowana, w pytaniu 14 brakuje odpowiedzi "nie zgadzam sie". ponadto po daniu opowiedzi na ostatnie pytanie nie dostaje wyniku. "zabawa" z tego co widze jest pod patronatem gazety wyborczej ich radia i polsatu, ot taka ciekawostka.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spróbuj wyłączyć a.d.b.l.o.c.k.a.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Najwyższy wynik - trochę ponad 80% u Kukiza, w ramach ciekawostki. Ale fakt popierania legalizacji małżeństw homoseksualnych go w mojej ocenie dyskwalifikuje.
Jest gdzieś coś więcej na ten temat? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wypierdalaj.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a ja proponuje posluchac JK-M https://www.youtube.com/watch?v=hDIK9ryAqeo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dobry troll
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiłem jeszcze raz tak na spokojnie. Walnąłem się wcześniej z pytaniem o in vitro, więc zmieniłem odpowiedź i teraz wyszły mi takie wyniki (wszystkie odpowiedziami ważne).
![]() W sumie nie ma zaskoczenia, że liberałowie, bądź socjliberałowie z przodu, a socjaliści tacy jak Ogórek, Duda i Komorowski na samym końcu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pierwszy Palikot i gdyby nie róznica w podejsciu do gejów, miałby więcej. BDW dużo oddaliście głosów niezdecydowanych? U mnie było cerca 20%. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Też mi wyszedł Wilk na 1-szym miejscu ale 89% a potem Jarubas.
Tak swoją drogą - zabawa zabawą ale który z nich nie ma własnego zdania w większości przypadków i czemu to bul. Typowa pacynka z czyjąś ręką wsadzoną po łokieć w dupę podpisała 99,999% ustaw obstawiam że nawet bez czytania treści. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niby organizuje CEO, czyli przybudówka PO, a wcześniej UW, która sąsiadowała z moim wydziałem
![]()
To poza. Wydaje mi się, że Komorowski jest bardziej niezależny niż to się niektórym wydaje, a to już prędzej Duda byłby jako prezydent tylko pupilem prezesa.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 23.04.2015 o godz. 23:42.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|