The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2015, 10:57
To teraz jaka ściema jak za komuny ....
https://www.youtube.com/watch?v=zo0yBhkTzPw
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.04.2015, 11:02
Bronek przecież z komuny wyszedł boso, a dopiero później trafiły mu na konto DM, więc 1 majowe malowanie trawy musiało mu zapaść w pamięć
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.04.2015, 11:55
Bul to cudotwórca, skacze po krzesłach, tam gdzie się w Polsce pojawia to nagle się budowy zaczynają same robić, na jego spotkaniach są ludzie popierający PO. Cuda jak sam s....esyn.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.04.2015, 13:22
ABW BOR SKW CBA i inne Nkwd czy to takie trudne?
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.04.2015, 13:22
Wg Brauna podział jest bardzo prosty.

a )służba ludziom, czyli służba zdrowia i straż pożarna
b) służba wymiarowi sprawiedliwości (pośrednio ludziom) w postaci np. służb specjalnych.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.04.2015, 16:14
Nic dodać, nic ująć Jędrek. Aczkolwiek ja na niego zagłosuję dopiero wtedy, jeśli będzie rywalizował z Komorowskim. Póki co dla mnie najlepszym kandydatem byłby Braunokukiz

Gówno Prawda przyzwyczaiła do tego typu tekstów ale to , to już zakrawa na totalitaryzm...
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...fb_ref=Default

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 23.04.2015, 16:16
Cytat:
Wydaje mnie się że mniej wiecej wiem co chciał Braun powiedzieć - inwestowac trzeba w służby 'represyjne' wobec wrogów wewnętrznych i zewnetrznych. Ulepszać pałki karabiny i kratki. Tylko mam poważne wątpliwości, nawet po tym co pisze, czy wiedziałby jak to z głową zrobić.
Pisior Ziobro za to dobrze wiedział jak. Szkoda tylko, że teraz konsekwencje ponoszą podatnicy.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 23.04.2015, 16:21
Cytat:
to nie wyobrażam sobie, aby Ktoś komu zależy na dobru Polski, na tego drugiego nie zagłosował.
Uważasz, że ktoś komu zależy na dobru Polski ma poprzeć człowieka, który głosował za wypłacaniem przez własną Ojczyznę odszkodowań dla Izraelitów?
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 23.04.2015, 16:37
mtk napisał(a):Wyświetl post
Uważasz, że ktoś komu zależy na dobru Polski ma poprzeć człowieka, który głosował za wypłacaniem przez własną Ojczyznę odszkodowań dla Izraelitów?
Chcesz pozostawić wybór innym, aby prezydentem ponownie został ten, który chciał sprywatyzować polskie lasy, aby Izraelitom płacić grube miliardy rzekomych odszkodowań? Znaj miarę...
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 23.04.2015, 16:31
Grzegorz Braun masakruje systemowe media (Radio Wrocław & Polska Agencja Prasowa)
https://www.youtube.com/watch?v=cHq-wXPZXbw

Oraz Kowalski w Trójce (swoją drogą nie wiedziałem, że on żadnej szkoły nie skończył )
https://www.facebook.com/Kowalski.Ma...39/?permPage=1
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 23.04.2015, 16:57
Znam miarę, zamiana po na pis to zamiana kiły na rzeżączkę. Możesz próbować dalej agitacji dla żyda dudy. Płaci ci za to?
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 23.04.2015, 17:30
Cytat:
Komorowski jest taki jaki jest, bo takiego „wodza” chce polska patologia i polityczny świat

Warto na krótką chwilę oderwać się od ocen politycznych i popatrzeć na wybory prezydenckie z perspektywy sportowej, intelektualnej, czy też estetycznej. Tyle wystarczy, aby zobaczyć, że mamy do czynienia z dwoma przeciwnościami. Po jednej stronie inteligentny, młody, elokwentny i fizycznie atrakcyjny Andrzej Duda, po drugiej zgnuśniały niezguła, senny i ociężały niedojda bez wąsa. Nie wierzę, że w to, że zwolennicy Komorowskiego nie widzą z kim mają do czynienia, muszą widzieć, ale polityczne otępienie i parę innych czynników decyduje o ich wyborach. Jeśli nawet pomyliłem się co do oceny i preferencji intelektualnych i estetycznych to z całą pewnością nie pomylę się w innej kwestii, decydującej o wszystkim.

Komu w Polsce, a tym bardziej na świecie mogłoby zależeć na mądrym, bezkompromisowym prezydencie, który ślepo jest zapatrzony w polski interes i bezpieczeństwo? Garstce idealistów, grupie emerytów, paru procentom młodych, którzy chcą w Polsce pozostać i to cały elektorat. Zupełnie inne kryteria ma armia urzędasów, 100 najbogatszych Polaków, aktorzy, media i przede wszystkim liczące się kraje na świecie. Od Berlina do Moskwy i od Paryża po Waszyngton, we wszystkich gabinetach politycznych wybory wygrałby Komorowski. Szacowanie szans i nadziei na wygraną z prostym jak drucik Bronisławem zwykle sprowadza się do lokalnych problemów: wolne media, fałszerstwa wyborcze i talk dalej. Niestety problem jest znacznie poważniejszy i obawiam się, że w tej chwili Polska przypomina Ukrainę na rok przed upadkiem Janukowycza. Światowi gracze dbają by kraje takie jak dawne demoludy, czy afrykańskie republiki posiadające diamenty, były zarządzane przez ustawnych, skorumpowanych albo po prostu głupich polityków, których da się formować jak plastelinę.

Naturalnie interesy mocarstw są sprzeczne, czego doniosłym przykładem jest właśnie Ukraina. U naszych sąsiadów doszło do kolejnej rewolucji ponieważ marionetka Putina wpadła w potrzask zastawiony przez kilka stref wpływów: Moskwa, Bruksela, USA. Wszyscy od Janukowycza chcieli tego samego, a on mógł oddać Ukrainę tylko jednemu graczowi. Wybrał najgorzej jak mógł i ledwie uszedł z życiem, o losach Ukrainy szkoda wspominać, bo to jeszcze nie koniec tragedii. Komorowski jest wierną kopią swojego ukraińskiego kolegi, z którym się zresztą chętnie spotykał. On nie pyta o jaki interes Polski chodzi, on się całymi dniami zastanawia na jednym. Jakim sposobem pogodzić interesy: Moskwy, Berlina, Brukseli, Waszyngtonu, aby żadnemu kontrahentowi krzywdy nie zrobić. I w tym niestety Komorowski z całą resztą są genialni. Tylko ostanie decyzje pokazują, że Bronek potrafi pogodzić Waszyngton z Moskwą i Paryż z Berlinem. Od Francuzów kupuje złom za taką kasę, której nie zapłacił by nikt inny. Od Amerykanów kupi inny złom, którym będzie można strzelać do gołębi, a nie Iskanderów. Na koniec kupi niemiecki złom pływający pod wadą, bo na powierzchni wstyd się z tym pokazać i nie będzie się też upominał o normalne ceny gazu, czy nie daj Boże wrak i skrzynki. Każdy kontrahent ma swój biznes do zrobienia, co teoretycznie tworzyć powinno naturalne konflikty, ale jedno kontrahentów łączy. Moskwa, Berlin, Bruksela, Waszyngton zgodzą się na wiele rozwiązań, ale nigdy nie zaakceptują polskiej władzy realizującej polskie interesy, bo to jest absolutnie sprzeczne z ich finansowymi i politycznymi biznesami.

Taka jest skala trudności, która sprawia, że Bronek może sobie otwierać 1000 nieistniejących obwodnic, 2000 razy wskakiwać na krzesło i 3000 razy błaźnić się na dowolne sposoby. Ktokolwiek w Polsce zadeklaruje, że będzie dbał o Polskę i Polaków zostanie zjedzony przez tutejsze sitwy dysponujące odpowiednimi środkami i przez potęgi światowe, które wprawdzie na Polsce robią takie sobie interesy, ale nie mogą pozwolić na tworzenie niebezpiecznych precedensów. Obowiązkiem przyzwoitego i myślącego Polka jest przeciwstawienie się temu odgórnie zaplanowanemu „porządkowi”, trzeba krzyczeć, trzeba głosować, trzeba robić swoje, ale z pełną świadomością, że podtrzymywana patologia ma znacznie rozleglejsze korzenie niż się naiwnie wydaje. Pierwszym krokiem do postawienia spraw na właściwym miejscu jest przekonanie samych Polaków, że ich interes jest najważniejszy. Czy taka świadomość jest dominująca, śmiem wątpić i nie potrzeba do wygranej Komorowskiego, Tuska, czy innej Kopacz żadnych fałszerstw, czy przewagi mediów. Wszystko jest możliwe, pod warunkiem, że robi się cokolwiek we właściwym kierunku. Robi się?
http://kontrowersje.net/komorowski_j...olityczny_wiat
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 23.04.2015, 17:44
Znam miarę, zamiana po na pis to zamiana kiły na rzeżączkę..
Dzięki tego typu podejściu od 8 lat rządzi PO degenerując polskie społeczeństwo, gospodarkę, edukację i kulturę. W kolejnych 8 latach zapewne wprowadzą związki partnerskie, a być może adopcję dzieci przez pary homoseksualne. Skoro rzeczywiście nie dostrzegasz różnicy, to chyba jesteś ślepy.

[...] Możesz próbować dalej agitacji dla żyda dudy.
Dzięki za "zezwolenie".

[...] Płaci ci za to?
Grube miliardy.

P.S. Odpowiadać nie musisz. Najpierw trzeba mieć jakieś zdolności polemiczne, a nie wysuwać wobec rozmówcy "oskarżenia" rodem z piaskownicy. Osobą anonimową nie jestem (w przeciwieństwie do Ciebie mam wrażenie), kto mnie zna, zarazem zna moje poglądy i źródła dochodów.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 23.04.2015, 17:54
Znam miarę, zamiana po na pis to zamiana kiły na rzeżączkę. Możesz próbować dalej agitacji dla żyda dudy. Płaci ci za to?
nie musi płacić , kolega Jedrek76 myśli , a Ty , co masz do powiedzenia oprócz durnego sloganu że żyd ?
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 23.04.2015, 22:08
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
co masz do powiedzenia oprócz durnego sloganu że żyd ?
Wszystkie osoby, które powtarzają ten bełkot powinny zamiast tego pseudo-argumentu powiedzieć jakieś konkrety, bo przynoszą tylko i wyłącznie wstyd swoim antysemityzmem. To już wyszło z mody Panowie, paplaniny ksenofobów nikt już nie słucha. Waszą słabość widać po tym, że nie jesteście w stanie podjąć dyskusji, lecz jedynie określić racjonalnie myślących ludzi mianem 'pajaców', bądź 'trolli' - w geście rozpaczy reaguje się nerwowo, więc to rozumiem. Szeroko rozumiana, konserwatywna strona prawicowo-katolicka, broni świata, który już dawno przeminął i nigdy nie powróci - dlatego jest głośna, bo w akcie desperacji chce wykrzyczeć tragedię swego konania. Grupki nacjonalistów pewnie będą sobie maszerować jeszcze jakiś czas po miastach, księża bałamucić naiwnych ludzi, a cyniczni politycy straszyć urojonym zagrożeniem ze strony gender, o którym tak naprawdę nie mają pojęcia. Jednakże pochodu wolności nikt już nie zatrzyma.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 23.04.2015, 18:29
No to już poznałem lekarstwo na wszelkie zło - to pis.
Nie mam zamiaru kopać się z koniem, głosujcie na żydka, wasza sprawa.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.04.2015, 20:09
Polecam w ramach ciekawostki: http://www.latarnikwyborczy.pl/
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.04.2015, 23:02
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Mi wyszło najbliżej Grzegorza Brauna
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.04.2015, 23:25
[QUOTE=Paweł;1398166]Polecam w ramach ciekawostki: http://www.latarnikwyborczy.pl/[/czesc pytan jest zle skonstruowana, w pytaniu 14 brakuje odpowiedzi "nie zgadzam sie". ponadto po daniu opowiedzi na ostatnie pytanie nie dostaje wyniku. "zabawa" z tego co widze jest pod patronatem gazety wyborczej ich radia i polsatu, ot taka ciekawostka.
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2015, 09:05
ziuk_NYC napisał(a):Wyświetl post
ponadto po daniu opowiedzi na ostatnie pytanie nie dostaje wyniku.
Spróbuj wyłączyć a.d.b.l.o.c.k.a.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.04.2015, 15:45
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Mi wyszedł Paweł Kukiz, czyli w sumie się zgadza. Drugi bodajże był Tanajno, jeśli dobrze pamiętam. Ale z Bronkiem tylko 5% wspólnego, więc nie jest źle
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.04.2015, 17:52
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Mi wyszedł Paweł Kukiz, czyli w sumie się zgadza. Drugi bodajże był Tanajno, jeśli dobrze pamiętam. Ale z Bronkiem tylko 5% wspólnego, więc nie jest źle
to chyba odpowiadałeś tak samo jak ja, bo miałem takie same wyniki a JKM 67
Odpowiedz cytując
Festence
Senior Member

Od: 04.2012

Stary 23.04.2015, 21:25
Najwyższy wynik - trochę ponad 80% u Kukiza, w ramach ciekawostki. Ale fakt popierania legalizacji małżeństw homoseksualnych go w mojej ocenie dyskwalifikuje.
Jest gdzieś coś więcej na ten temat?
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.04.2015, 22:10
Wypierdalaj.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.04.2015, 22:13
a ja proponuje posluchac JK-M https://www.youtube.com/watch?v=hDIK9ryAqeo
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.04.2015, 22:34
Dobry troll
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 23.04.2015, 23:19
Zrobiłem jeszcze raz tak na spokojnie. Walnąłem się wcześniej z pytaniem o in vitro, więc zmieniłem odpowiedź i teraz wyszły mi takie wyniki (wszystkie odpowiedziami ważne).

W sumie nie ma zaskoczenia, że liberałowie, bądź socjliberałowie z przodu, a socjaliści tacy jak Ogórek, Duda i Komorowski na samym końcu
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.04.2015, 12:31
emj10 napisał(a):Wyświetl post
W sumie nie ma zaskoczenia, że liberałowie, bądź socjliberałowie z przodu, a socjaliści tacy jak Ogórek, Duda i Komorowski na samym końcu
U mnie Bronek ostani - 23%, Duda nie przekroczył połowy - 46%.
Pierwszy Palikot i gdyby nie róznica w podejsciu do gejów, miałby więcej.

BDW dużo oddaliście głosów niezdecydowanych? U mnie było cerca 20%.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 23.04.2015, 23:24
Też mi wyszedł Wilk na 1-szym miejscu ale 89% a potem Jarubas.

Tak swoją drogą - zabawa zabawą ale który z nich nie ma własnego zdania w większości przypadków i czemu to bul.

Typowa pacynka z czyjąś ręką wsadzoną po łokieć w dupę podpisała 99,999% ustaw obstawiam że nawet bez czytania treści.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 23.04.2015, 23:33
Niby organizuje CEO, czyli przybudówka PO, a wcześniej UW, która sąsiadowała z moim wydziałem

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Też mi wyszedł Wilk na 1-szym miejscu ale 89% a potem Jarubas.

Tak swoją drogą - zabawa zabawą ale który z nich nie ma własnego zdania w większości przypadków i czemu to bul.

Typowa pacynka z czyjąś ręką wsadzoną po łokieć w dupę podpisała 99,999% ustaw obstawiam że nawet bez czytania treści.
Z tą pacynką to jednak nie do końca bym się zgodził, bo jak dobrych 15 lat temu liczono głosy w wyborach wojewódzkich struktur SKL-u to jednak widać już było kto wtedy rozdawał karty.

To poza. Wydaje mi się, że Komorowski jest bardziej niezależny niż to się niektórym wydaje, a to już prędzej Duda byłby jako prezydent tylko pupilem prezesa.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 23.04.2015 o godz. 23:42.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów