|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja tam się spikera nie czepiam, choć nie ukrywam ze spiewanie mu żeby się zamknął zawsze sprawia mi nieopisana wręcz radosc
I jeszcze jedno - jak ktoś po wygranych derbach nazywa piłkarzy ciota mi znaczy ze jest ciężkim debilem albo mu sufit na babinskiego na głowę spadł. I to nieważne czy to są derby wygrane w 90 min po samoboju czy wygrane 10:0 (a tak się już też zdarzało jak wiemy). Wisła Pany ! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Koledze chodzilo o akcje niewykorzystane, a nie o ogólną ocene piłkarzy
![]() Edit: Co do spikera - również bardzo lubię go słuchać.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.03.2015 o godz. 08:55.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|