|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Redaktor naczelny fanowskiej strony GKSu tak podsumowywał okres pracy Moskala:
http://www.gieksa.pl/historia-tracenia-zludzen/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
4 szybkie sprawy:
1.Moskal zaczyna od zera,musi dostać 100% poparcie czy to się komus podoba(sam nie mam całkowitego przekonania ) czy tez nie podoba...Trzeba zrobić wszystko żeby miał warunki komfortowe,pamietajmy ze przejmuje zespol w polowie sezonu po znanych na całym swiecie zimowych przygotowaniach Smudy... 2.Najlepsze podsumowanie prezesa Gaszyńskiego: "Od szacunku punktów nie przybywa" - i tego się trzymajmy.. 3. Moskal powiedział ze On nie jest z tych który narzeka ze mu brakuje zawodnika czy tez dwóch...Masz to co masz i zrob z tego max... 4.Moskala oceniamy po całkowitym zakończeniu sezonu...wcześniej nie ma to zadnego sensu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Drużyna Smudy może i miała jakieś mecze, w których grała ładną piłkę, albo była skuteczna. Nie miała jednak żadnego meczu, w którym taktycznie grałaby na jakimś dopuszczalnym poziomie. Wszystko to było: kopnij, biegnij, podaj do Brożka, rób wiatr (to o Rafale). Taktyka równie prosta jak jej pomysłodawca. Nawet wygranych meczów nie dao się oglądać pod kątem organizacji gry i jej kultury. Owszem, wygrane cieszyły, ale pozostawiały niepokój o przyszłość, czemu kilkakrotnie dawałem wyraz w tym okresie. A Moskal stoi, jak dla mnie, trenersko, wyżej od Dyzmy. Tylko, żeby miał autorytet i wsparcie zarządu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.03.2015 o godz. 15:07.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|