|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jakie wypożyczenie, skoro jest wolnym agentem?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ale w sumie po co mu płacić, jak ta pozycja jest obsadzona?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie tak do końca obsadzona. Głowa niestety już swoje lata ma i kontuzje się zdarzają, na przyszłość mógłby być idealny w zastępstwie za Arka bo Chavez odejdzie jak nie teraz to w lecie.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
witamy na pokładzie <jupi>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
zapewne polecieli by Chavez z Czekajem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wisła zrobiła swoje. Ma przewagę w negocjacjach. Jeśli w ogóle myślą o ściągnięciu go zimą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
" Oba kluby doszły już do porozumienia, ale nie zgodziłem się na ich warunki finansowe. Oczywiście nie wszystko zależy od pieniędzy, ale zarabiałbym mniej niż w Diosgyor." Szkoda, nie szkoda, ale widać jak Wisła szoruje po finansowym dnie. Nie dziwota więc, że te kilkadziesiąt tysięcy euro za Jovicia jest chyba nie do przeskoczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
pozostaje modlić się, żeby do lipca Boban... nie doznał żadnej kontuzji.
Mam nadzieję, że jest w umowie jakieś zabezpieczenie. Przypominam casus Garguły |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Podobno już teraz nie gra, bo nie chciał przedłużyć kontraktu... taka mentalność, w wielu klubach u nas robi się podobnie (jak np. na potęgę w Piaście pod koniec zeszłego sezonu)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skoro to ich najlepszy piłkarz to wątpie by go zesłali do rezerw. Pewnie będzie grał a w Wiśle będą drżeć o niego aby niue złapał kontuzji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Czytałem, że o ile w poprzednich sezonach grał praktycznie wszystko, tak w tym coś w okolicach 50% możliwego czasu, nie, że klub kokosa/rezerwy, ale odsuwany powoli od składu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To chyba coś źle czytałeś bo w tym sezonie nie zagrał tylko w jednym spotkaniu. W pozostałych po 90 minut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Z innej strony :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Potrzebny jest już teraz. W lipcu możemy być na pozycji nie gwarantującej gry w eliminacjach Ligi Europy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Myślę, że Olimpija zgodzi się na te rzekome 50 tyś euro. Mi również zależy, żeby przyszedł już teraz bo bardzo przydałby się na skrzydle, bo do przodu umie iść a Burlige dawać na ławke to trochę bez sensu.
![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...go_napastnika/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak się ma hasło "nie mamy wolnych środków" i zaleganie z wypłatami dla obecnych piłkarzy do "wydałbym 50 000 €" ?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda ze ten Manoel nie jest z Gremio Porto Alegre tylko z jakiegoś innego Gremio...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O tym wczoraj chyba nie było mowy.. I jeszcze wypowiedz dyrektora Ljublany ze na chwile obecna Jovic zostaje u nich...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 14.01.2015 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeżeli dojdzie do nas wcześniej Jovic, skrzydłowy i napastnik to na prawdę jest spora szansa, że ostro namieszamy w lidze. W innym razie, jeżeli pojawią się kontuzje to będzie powtórka z rundy wiosennej poprzedniego sezonu niestety...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
http://transfery.info/72796,oficjaln...odzi-z-zawiszy
Ciekawe jak wygląda sytuacja z Goulonem, bo jeśli te plecy ma zdrowe i mógłby przepracować okres przygotowawczy od początku do końca to jestem pewien, że Urygę wciągnąłby nosem bez problemów. Dla mnie przed kontuzją był zdecydowanie jednym z najlepszych defensywnych pomocników w całej Ekstraklasie, a teraz jeszcze dochodzi do tego wolny kontrakt. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|