|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wydaje mi się ze KNP straci ...
Ludzie nieraz slepa patrza po nazwiskach a gdy tylko zobaczą ze na czele nie ma JKM to nagle zacznie się myslenie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Powtórka z UPR
Korwin z Wiplerem założą nową partię, KNP się zamknie w gronie starych UPRowców i skończy się jak zawsze czyli progu wyborczego do sejmu nie przekroczą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To, że nie jest prezesem to nie znaczy, że zniknie z mediów itd. Jarek też prezesem PISu nie jest formalnie, a w mediach jest na pierwszym miejscu. Moim zdaniem zrobili porządek z tymi co chcieli bez kontroli przyjmować takich jak Jagiełło co połowa tego forum tutaj argumentowała, jako brak spójności a inni doszukiwali się braku wiarygodności, więc jak dla mnie ok, teraz im ten argument z ręki wybito, bo Marusik naprawdę obok Wilka i Berkowicza mają te poglądy o które właśnie chodzi czyli spójne, wiarygodne, bez wydziwiania.
uposledzony_ale_kumaty - ten ruch jest właśnie po to, żeby nie było powtórki z UPR-u ![]() poczekajmy do środy niech się wypowiedzą wtedy będziemy mądrzejsi. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to ciekawie. Wygląda na to, że chcą utemperować "Krula", który się trochę rozszalał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jacek Wilk : Wipleryzacja czyli zamiana KNP w przystawkę PiSiarni chwilowo zastopowana. Mam nadzieję, że JKM nie zostanie namówiony do założenia nowej partii sami-wiecie-czyjej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
takie za interią
Cytat:
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Znowu mogę tylko napisać, że "a nie mówiłem", choć posądzano mnie o krakania
![]() W tym układzie negatywną rolę odegrał Wipler, który parł do koalicji z PiS-em w co nie bardzo chce mi się wierzyć mimo tego, że to Wilka popierałem wiosną patrząc na rywalizacją Wilk vs. Marusik. Czeka nas zatem nowe rozdanie na centrowo-liberalnej niszy o zabarwieniu konserwatywno-monarchistycznym, gdzie o tort powalczy KNP, być może nowy twór JKM-Wiplera, a także przy sprzyjających wiatrach Stonoga. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
To wydarzenie można okrasić jedynie tym
:![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czemu miałby odchodzić? Bo wybrali jego kumpla? ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.01.2015 o godz. 22:02.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla sPISkowców:
Od Stonogi: Cytat:
Czy ktoś proponował popełnić im "samobójstwo"? ![]() Może się okazać, że dzisiejszy ruch w KNP był najrozsądniejszym z możliwych!
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.01.2015 o godz. 22:16.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może odejść, gdyż jego wizja na KNP w tym momencie przegrała. Wydaje mi się, że w maju w okolicach wyborów prezydenckich będzie już jasne o co walczy KNP, bo to że RN o nic nie walczy wiadomo już od kilku miesięcy.
Jakby chcieli zaproponować to zaproponowaliby wieki temu przewożąc Stonogę z więźnia do więźnia. Jako koledze Leppera i Tymochowicza w tamtym momencie nic mu nie groziło i włos nie spadł mu z głowy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.01.2015 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Korwin na pewno nie założy partii i bujda, jakoby miał stracić władzę jest zdecydowanie przesadzona. Nowy prezes jest wiernym słuchaczem Korwina i został wybrany rezultatem 13 głosów za, 1 wstrzymującym, 1 przeciw. A konwentykl to zbiór najbardziej zaufanych osób i nie zrobiliby psikusa. Jeśli mieliby to na celu, osadziliby Zółtka, Wilka, a nie Marusika. Ogólnym celem jest wypromowanie i sprawdzenie, czy taka osoba sprawdziłaby się w tej funkcji w razie niebytu Korwina oraz mająca na celu odciążyć go od spraw papierkowych. Czas pokaże, że Korwin utwierdzi resztę w słuszności tej decyzji oraz dalej będzie funkcjonował w partii
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korwinowi zostało maksymalnie kilka lat na powrót do krajowej polityki, więc zrobi wszysto aby jesienią znowu dostać się do sejmu. Na ile widzę jego ruchy to wybierze wariant, który zagwarantuje mu największe szanse na taki sukces wyborczy. Nie da się ukryć, źe chciał on poszerzenia elektoratu na inne środowiska, ale wybrano przywództwo Marusika, który będzie szedł starą UPR-owską ścieżką zwierania szeregów, która może zakończyć się wynikiem 3-4% dla KNP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Paliwo tanieje ? No to trzeba na tym zarobić, nakładając na kierowców kolejny POdatek:
http://niezalezna.pl/62970-rzad-wyko...atek-na-paliwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Poczytaj trochę o co chodzi,kto i jak głosował i jaki to ma wpływ na producentów. Serio,daje sz się w wkręcac jak przyslowiowy leming.ryje banie ci ta niezależna, a ty lykasz wszystko jak młody pelikan ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytając dzisiejszą komunistyczną szmatę widać, że z tym Marusikiem to nie był taki zły pomysł, bo on mówi takim spokojniejszym językiem, który może trafić do ludzi którzy dają się mamić "hitlerami" i "kobietami". Do tego mówi rzeczowo i klarownie. JKM przecież nie kończy działalności, dalej będą go cytować
P.s Właśnie. Pokażcie kto głosował za podwyżką podatku na paliwo ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co kogo paliwo obchodzi... mnie tam interesują bardziej działania PiSu, SLD i Palikmiotów w sprawie sfałszowania wyborów. Tak szczekali, tak mieli obalić PO i co? I jak zawsze gówno. Bo pogadają, pogadają, pofarmazonią przed kamerami i dalej jakoś każdy ważny temat się rozmywa.
A afera taśmowa? Co oni mieli robić w sprawie tej afery i sfałszowanych wyborów? Jakieś wnioski składać, sądzić się? Gdzie te działania? Mają tyle kasy na działalność z pieniędzy podatników i nic nie robią. Gdyby w tym PiSie i innych partiach, które przekroczyły próg wyborczy byli uczciwi ludzie to by własną bronią zniszczyli ten system. Z kasy publicznej by rozwalili koryto. No ale wiadomo o co chodzi, wszystko cyrk, żeby jeden leming na drugiego pluł a tamci jak sobie żyli - życie jak w Madrycie - tak dalej mają. Pozdrawiam armię PO, PiS i resztę rycerzy. Oby ten rok był przełomowy i znaczna część lemingów uświadomiła sobie, że jest dymana. PS Macie jakiś kontakt z żydami z Izraela? Ciekawe jak sobie żyją za te "dotacje" comiesięczne z Polski przegłosowane przez PO-PiSy? PS 2 Uściskajcie ode mnie Banderowców. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Patrząc na żenujący spektakl u korwinowców, pamiętajmy: bez Kaczyńskiego i PiS cała polska prawica wyglądałaby równie żałośnie"
Karnowski w formie. http://wpolityce.pl/polityka/228556-...ownie-zalosnie |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
, po te 1,5 % |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Głosowało - 439 Za - 439 Przeciw - 0 Wstrzymało się - 0 Nie głosowało - 21 nawet Pan Kaczyński był obecny i zagłoswał za. http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/age...rglosowania=13 Czyżby "te niezależne " media były przeciw Kaczyńskiemu! A to że po raz pierwszy od wielu lat rząd akcyzę obniżył, już nikt nie raczył napisać. http://www.e-petrol.pl/notowania/ryn...y/stawki-oplat |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I Jagiełło oczywiście głosował "za".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
hahah rzad akcyze obnizyl. Pierwszy raz od 2007 o cale 25 zl na litrze. Wyrownal sobie za to oplata palliwowa, ktora podrozala o ...... 25 zl na litrze w porownaniu do zeszlego roku. Reasumujac - bez zmian + oplata zapasowa = drozej
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 06.01.2015 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
pytanie brzmi , jak się ma przyjęcie ustawy z 24.04.14 przez Sejm z rozporządzeniem ministra z 10.12.14 ?
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...e-zapasowa.htm czy ktoś przeczytał całą przyjętą ustawę z 24.04.14 i jak to się ma do rozporządzenia ministra z 10.12.14? nie jestem pewien że jest to kompatybilne ,wygląda że wprowadzono podatek po cichu i na ostatnią chwilę, jak ktoś ma inne zdanie proszę o komentarz?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 06.01.2015 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To nie żaden cichy podatek, nawet to nie nowa ustawa.
Cytat:
Ustawę wymyślił PIS, a PO wprowadziło w życie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mi sie wydaje, ze to bardziej chodzi o sytuacje zagrozenia wplywow do budzetu z vatu na paliwach
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|