The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2014, 11:59
Trochę przygnębiająco było, choć miało być dumnie i zwycięsko. Nie dość że koszykarki zagrały słabo, to jeszcze słabiej wypadła atmosfera. Ja wiem, że ciupnąć po żydach należało, ale należało zrobić to RAZ a konkretnie, a nie jebać po nich przez pół meczu. Ja wiem, że serpentyny i konfetti są po to, żeby nim rzucić, ale też w jednym momencie wszyscy, a nie jebać po parkiecie do samego końca meczu. Doping po prostu mizerny, brakło choćby jednego konkretnego .......nięcia co przy młynie ~3k ludzi i przy takiej akustyce jaką ma ta hala jest po prostu żenujące. Szkoda, bo byłem mocno napalony na to wydarzenie, ale jak zobaczyłem niektórych z ilorazem inteligencji mniejszym od orangutana to nie zaskoczyło mnie nic a nic.
Co do organizacji wokół hali - zadziwia mnie też dlaczego otworzyli tylko trzy wejścia, przez co tworzyły się gigantyczne kolejki i zwyczajnie w tę kolejkę trzeba było się wjebać, żeby wejść parę minut przed początkiem meczu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów