|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie: Jagul i inni tęczowi chłopcy nadstawiający d... między innymi legionistom w ramach promowania szeroko rozumianej tolerancji nie zmuszajcie do tego innych - obroncy ucisnionych legionistow na tym forum. Jak nic szykuje sie Wam odpowiednik nagrody - sprawiedliwy wsrod narodow swiata Skoro tak wielkie wrazenie robi na Was pewien pan piszcie ku jego czci peany np na jego koncie tweeterowym, nie musicie tego robic tutaj... A teraz cos na temat: Podbeskidzie goni Lechie grajac w 10, niedobrze to wyglada u braci. Ma nad czym pracowac Brzeczek. Miala byc walka o 3 a jest na razie klopot z pierwsza osemka. 70 minuta meczu i Jaga remisuje z Zawisza, jeśli się taki wybik utzryma zostajemy na 2 miejscu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Niestety Twoja polaczkowość nie pozwala Ci przyjąć do wiadomości, że nie wszystko co robi musi być złe. Zwykła zazdrość i ból dupy, bo oni teraz są na fali, a Wisła tonie. Szkoda, że nie jesteś tak aktywny w kwestii działań innych prezesów klubów ekstraklasy, bo w końcu temat dotyczy całej ligi, a nie jednego klubu ze stolicy. Widzę, że stworzyliście sobie jakiś wyimaginowany problem i mianowaliście się na armię wyzwoleńczą, której nikt nie potrzebuje, bo kultu Leśniodorskiego na forum nie zauważyłem. Nie umiesz prowadzić dyskusji w sposób merytoryczny to się nie wypowiadaj, bo jak na razie jedyną odpowiedzią na moje argumenty jest to, że jestem prolegijnym tęczowym chłopakiem. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|