|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: W niedziele oddam głos na: | |||
| BERKOWICZ Konrad KWW NOWA PRAWICA – KRAKÓW |
|
17 | 68,00% |
| GIBAŁA Łukasz KWW ŁUKASZA GIBAŁY „KRAKÓW MIASTEM DLA LUDZI” |
|
1 | 4,00% |
| LASOTA Marek KW PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ |
|
5 | 20,00% |
| LEŚNIAK Tomasz KWW KRAKÓW PRZECIW IGRZYSKOM |
|
1 | 4,00% |
| MAJCHROWSKI Jacek KWW JACKA MAJCHROWSKIEGO |
|
1 | 4,00% |
| PATENA Marta KW PLATFORMA OBYWATELSKA RP |
|
0 | 0% |
| PTASZKIEWICZ Sławomir KWW SŁAWOMIRA PTASZKIEWICZA - KRAKÓW NA 100% |
|
0 | 0% |
| SIKORSKI Andrzej KWW OBRONA PRAW EMERYTÓW RENCISTÓW LOKATORÓW |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co do mnie możesz być bardziej niż pewny, że się wywiąże, jeśli przegram
Tak jak pisałem wcześniej - sondaże powinny być zakazane na miesiąc przed wyborami bo to co się tam "próbuje wkazać" zakrawa na jakąś kpinę. Według jednego sondażu Berkowicz ma 10 %, wg drugiego 2,2, przed chwilą znalazłem sondaż z 9 października dający mu 8 %. Wg jednego z nich z Berkowiczem miał niby wygrać kandydat KWW Emerytów i Rencistów Graniwid Sikorski, który uzbierał 5 % Dodając do tego fakt bardzo dobrego wyniku KNP w Małopolsce do europarlamentu i w samym Krakowie oraz sam wynik Berkowicza (ogółem 23 tys. głosów) i perfidne zaniżanie wyników samego KNP i Berkowicza (albo w ogóle nie uwzględnianie tej partii w sondażach) plus zapraszanie do niektórych "mediów" na debaty wszystkich oprócz przedstawiciela KNP pozwala być raczej pewnym, że 2-3 % poparcia to zdecydowanie zaniżone wyniki. wg jednego z nich z Berkowiczem miał niby wygrać kandydat Graniwid Sikorski Berkowicz sam się obroni, przy głosowaniu (choć jak podtrzymuje jego program szału nie robi eufemistycznie mówiąc). Moim skromnym zdaniem dostanie on 8-10 % głosów.
Ostatnio edytowane przez Krav : 14.11.2014 o godz. 14:02.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|