|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
I co robi Berg? Wystawia jakies nonamey dzieciaki i do tego wygrywaja mecz. A nasz treneiro magico ma bol dupy jak ma wstawic jednego juniora do skladu. To sie nazywa rotacja a nie potem placz i zgrzytanie zebow ze nie mamy rezerw. I nikt mi nie wmowi, ze tu nie wiadomo jakie talenty legijne zagraly, to byly jakies kompletne nieznane leszcze w niczym nie rozniace sie od naszych mlodych. Jak sie chce to sie da i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Zresztą nasz młodziak Zając "Polska liga jest słaba" pokazał poziom naszych juniorów grając w 1 zespole. Nie mówiąc juz nawet o Stępińskim, który jest pewnie o te 2 klasy lepszy od niego a w meczu nie istnieje. ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Jakby Smuda był konsekwentny, to niektóre nasze "gwiazdy" powinny nie wychylać nosa z meczów rezerw. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Z całym szacunkiem dla Tomka, ale Donald czy Garguła to inna liga. Zresztą za słabszą postawę i Guła i Donald siedzą na ławie. ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Coż, sam bardzo bym chciał aby nasz Zajac gral w pierwszym składzie... jednak tak się składa, że ostatnio miałem okazję pogadać o tym z osobą zorientowaną
w temacie i wiem tyle, że najbliżej w tym momencie do składu ma Żemło. Zajaczek ma dosc daleko i raczej szybko to się nie zmieni. A Lucas ma jeszcze dalej ... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|