|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie ma nic za darmo. Dobrze zapłać to rozważę
![]() Zauważyłeś, że Twoja aktywność w 101% skupia się na Legii? ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
101% - słabiutki jesteś z cyferek, przeceniłem się. 101% powiedział legionista zrzędzacy na forum Wisły Mieszkam w mieście twojego klubu, losersow spotykam na codzień (jedni mądrzejsi inni wręcz zadziwiająco głupi) więc tępienie takich szkodników do których i ty sie zaliczasz mam we krwi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kapitalizm. Nie dotarł na południe?
![]()
Pogubiłem się. Znaczy Ty mnie teraz tępisz? Ty internetowy bandyto ty!Ale mi się podoba. Lubię czytać takie narzekania.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.10.2014 o godz. 12:17.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No to spadaj na fora losersow, siegnij do archiwum do chwili jak wam UEFA dała kopa w dupę za to że nie umiecie liczyć. Skoro lubisz czytac narzekania na swoich forach znajdziesz tyle lektury, że nie będziesz się pałętał jak obłąkany na forum naszym.
Jeśli się zastosujesz gdzieś na 1,5 roku mamy z Tobą spokój - tyle wypocin płaczących (L)oserów przed Tobą... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|