|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chyba raczej lęków, bo mam ciche przekonanie, że z przyjemnością byś się zamienił.
Wypadek przy pracy za półtora pkt. W zasadzie można olać ciepłym moczem, bo i tak wygramy tą ligę i dołożymy Puchar Polski. Od kwietnia poważne granie - co pokazuje jak durna jest ta reforma. Plan realizowany: lider na wyciągnięcie ręki, w europie awans blisko, w pp awans. Szacunek dla Piasta za roz.......enie nam ryja dzisiaj. Bo to jednak nie porażka tylko roz.......enie ryja. Abstrahując, że dwa gole strzeliliśmy sobie sami, a w składzie grał szesnastolatek. Po prostu nie wypada.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.10.2014 o godz. 16:27.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Plan realizowany: lider na wyciągnięcie ręki, w europie awans blisko, w pp awans.
a za kilka tygodni, ch..., d... i legijna kupa, zapomniałem PP już wam przyznali? czy to kwestia dni? a pzpn już wzięliście jak stęka obleśny? po co macie brać jak od czasów prehistorycznych jest wasz, zabawni goście |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, wiem. Chciałbyś
![]() Ot po prostu, wielką niespodzianką będzie jeśli ktoś nas ogra nie w pojedynczym meczu, a w przekroju całego sezonu. Czy to w lidze czy w pucharze. Tak samo jako kilka lat temu mieliśmy chujowy okres i o obecnej sytuacji mogliśmy pomarzyć. Tak teraz, nawet tak soczysty w....... jak tymczasowe 0-3 w Gliwicach, w zasadzie.... nic nie zmienia. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Faktycznie jest się czym podniecać... |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy ja się podniecam? Komentuje wielką radochę, że Piast obił ryja Legii. Pogadamy w maju. I mam dziwne przekonanie, że za kilka lat ludzie będą pamiętać majowe rozstrzygnięcia. Aczkolwiek hat trick przeciwko Legii to zawsze wydarzenie. Stad szacunek dla Piasta bo wygrali zupełnie zasłużenie.
A to będzie jakaś wielka sensacja jak Legia w ciągu najbliższych 5 lat zgarnie ze 3-4 mistrzostwa i ze dwa razy zagra w LM? Chcesz się założyć? Prędzej czy później się do wydarzy. Na teraz zamkniemy sezon pewnie z 20-25 punktami w rankingu UEFA, za rok dobiejmy do 30 i mamy rozstawienie. Na luzaku do tej LM wejdziemy do 2020 roku. Grunt, że to się wszystko rozwija na solidnych podstawach, a nie na skokach na zasadzie "awans albo śmierć". No chyba, że ktoś wierzy że mistrzem Polski będzie Bełchatów albo Lechia, a my w zimie/lecie nie będziemy mieli budżetu jak połowa ligi razem wzięta.. To piętro wyżej.. I sądzę, że dupa będzie bolała gdzie indziej..
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.10.2014 o godz. 17:27.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
P.s Ta bramka dla Amokorza przeszła tą linie?
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.10.2014 o godz. 18:09.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Pewnie coś tego typu może napisać. I tak L wygra w tym sezonie ligę, także po co te spiny?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|