The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2014, 16:25
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
2014 Legia moich marzen i snow...
Chyba raczej lęków, bo mam ciche przekonanie, że z przyjemnością byś się zamienił.

Wypadek przy pracy za półtora pkt. W zasadzie można olać ciepłym moczem, bo i tak wygramy tą ligę i dołożymy Puchar Polski. Od kwietnia poważne granie - co pokazuje jak durna jest ta reforma.

Plan realizowany: lider na wyciągnięcie ręki, w europie awans blisko, w pp awans.

Szacunek dla Piasta za roz.......enie nam ryja dzisiaj. Bo to jednak nie porażka tylko roz.......enie ryja. Abstrahując, że dwa gole strzeliliśmy sobie sami, a w składzie grał szesnastolatek. Po prostu nie wypada.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.10.2014 o godz. 16:27.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 05.10.2014, 16:47
Plan realizowany: lider na wyciągnięcie ręki, w europie awans blisko, w pp awans.

a za kilka tygodni, ch..., d... i legijna kupa, zapomniałem PP już wam przyznali? czy to kwestia dni? a pzpn już wzięliście jak stęka obleśny? po co macie brać jak od czasów prehistorycznych jest wasz, zabawni goście
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 05.10.2014, 16:54
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
a za kilka tygodni, ch..., d... i legijna kupa
Wiem, wiem. Chciałbyś

Ot po prostu, wielką niespodzianką będzie jeśli ktoś nas ogra nie w pojedynczym meczu, a w przekroju całego sezonu. Czy to w lidze czy w pucharze.

Tak samo jako kilka lat temu mieliśmy chujowy okres i o obecnej sytuacji mogliśmy pomarzyć. Tak teraz, nawet tak soczysty w....... jak tymczasowe 0-3 w Gliwicach, w zasadzie.... nic nie zmienia.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 05.10.2014, 17:16
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wiem, wiem. Chciałbyś

Ot po prostu, wielką niespodzianką będzie jeśli ktoś nas ogra nie w pojedynczym meczu, a w przekroju całego sezonu. Czy to w lidze czy w pucharze.

Tak samo jako kilka lat temu mieliśmy chujowy okres i o obecnej sytuacji mogliśmy pomarzyć. Tak teraz, nawet tak soczysty w....... jak tymczasowe 0-3 w Gliwicach, w zasadzie.... nic nie zmienia.
Slaby "miszcz" słabej ligi ...
Faktycznie jest się czym podniecać...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 05.10.2014, 17:19
Wiem, wiem. Chciałbyś

uwierzyłeś w te 100 mln euro obleśnego? , wy już macie manię wielkości, ale będzie dupa bolała, wielka, wspaniała, niepowtarzalna,jedyna,cudowna... a tu już trzy razy wp...ol , i obstawa czarnych w każdym meczu, masz rację nikt was nie ogra , no chyba że znowu kartki policzycie, ale jak pamiętam w Polsce to nie działa, vide Flota,
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 05.10.2014, 17:22
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Slaby "miszcz" słabej ligi ...
Faktycznie jest się czym podniecać...
A czy ja się podniecam? Komentuje wielką radochę, że Piast obił ryja Legii. Pogadamy w maju. I mam dziwne przekonanie, że za kilka lat ludzie będą pamiętać majowe rozstrzygnięcia. Aczkolwiek hat trick przeciwko Legii to zawsze wydarzenie. Stad szacunek dla Piasta bo wygrali zupełnie zasłużenie.

kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
uwierzyłeś w te 100 mln euro obleśnego?
A to będzie jakaś wielka sensacja jak Legia w ciągu najbliższych 5 lat zgarnie ze 3-4 mistrzostwa i ze dwa razy zagra w LM? Chcesz się założyć?

Prędzej czy później się do wydarzy. Na teraz zamkniemy sezon pewnie z 20-25 punktami w rankingu UEFA, za rok dobiejmy do 30 i mamy rozstawienie. Na luzaku do tej LM wejdziemy do 2020 roku. Grunt, że to się wszystko rozwija na solidnych podstawach, a nie na skokach na zasadzie "awans albo śmierć".

No chyba, że ktoś wierzy że mistrzem Polski będzie Bełchatów albo Lechia, a my w zimie/lecie nie będziemy mieli budżetu jak połowa ligi razem wzięta.. To piętro wyżej..

I sądzę, że dupa będzie bolała gdzie indziej..
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.10.2014 o godz. 17:27.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.10.2014, 18:05
A czy ja się podniecam? Komentuje wielką radochę, że Piast obił ryja Legii. Pogadamy w maju. I mam dziwne przekonanie, że za kilka lat ludzie będą pamiętać majowe rozstrzygnięcia. Aczkolwiek hat trick przeciwko Legii to zawsze wydarzenie. Stad szacunek dla Piasta bo wygrali zupełnie zasłużenie.

A to będzie jakaś wielka sensacja jak Legia w ciągu najbliższych 5 lat zgarnie ze 3-4 mistrzostwa i ze dwa razy zagra w LM? Chcesz się założyć?

Prędzej czy później się do wydarzy. Na teraz zamkniemy sezon pewnie z 20-25 punktami w rankingu UEFA, za rok dobiejmy do 30 i mamy rozstawienie. Na luzaku do tej LM wejdziemy do 2020 roku. Grunt, że to się wszystko rozwija na solidnych podstawach, a nie na skokach na zasadzie "awans albo śmierć".

No chyba, że ktoś wierzy że mistrzem Polski będzie Bełchatów albo Lechia, a my w zimie/lecie nie będziemy mieli budżetu jak połowa ligi razem wzięta.. To piętro wyżej..

I sądzę, że dupa będzie bolała gdzie indziej..
Ja bym chciał wam przypomnieć, że wy transferów gotówkowych nie robicie... wiadomo o czym to świadczy, jak was ktoś nie wykupi, to nie łudźcie się, że wasz wyskok to będzie trwała tendencja. Póki co liczcie się z wyprzedażą w lecie, bo wszystko na to wskazuje, że brak awansu do IV rundy pogrąży waszą płynność finansową niebawem. Ratuje was oczywiście LE ale poczekajmy gdzie dojdziecie, bo jak macie grać jak w Trabzonie, to liczcie tylko na farta na nic więcej.

P.s Ta bramka dla Amokorza przeszła tą linie?
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.10.2014 o godz. 18:09.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 10.11.2014, 11:35
Wypadek przy pracy za półtora pkt. W zasadzie można olać ciepłym moczem, bo i tak wygramy tą ligę i dołożymy Puchar Polski. Od kwietnia poważne granie - co pokazuje jak durna jest ta reforma.

Pewnie coś tego typu może napisać. I tak L wygra w tym sezonie ligę, także po co te spiny?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów