|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
W związku z tym zadam Ci to samo pytanie: po co, czemu miałby służyć ten spisek? Tematy kibicowskie wyjmijmy poza nawias, bo to rozgrywki patusiarskiej społeczności - rozmawiajmy tylko o aspektach sportowych. Zgoda? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i? bo wciąż nie odpowiedziałeś jaki cel miałby ten spisek? udupienie i wyeliminowanie dojnej krowy, jaką jest Wisła dla 1 ligi? bo? po co, dlaczego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Gdy jeszcze śledziłem baczniej ekstraklasy z 3 lata temu to panietam że Legia w calym (!!!) sezonie rozegrala jedno (!) spotkanie wyjazdowe w poniedzialek. Zadnego domowego. 80% domowych spotkan miala w niedziele o 18. Tyle ze to byl canal+ ktory potrafi zarzadzać swoim produktem z korzyscia dla nabardziej markowego klubu w lidze. Tvp tego calkowicie nie potrafi, wrecz robi cos calkowicie odwrotnego dla najwiekszej marki w 1 lidze. Rownie mocno (choc mniej) pokrzywdzone sa ekipy Ruchu i ŁKSu i uwazam ze z tych samych powodów co Wisla.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.11.2024 o godz. 08:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja ich nie bronie - zarówno Polsat jak i TVP są lata świetlne za C+ w kwestii realizacji, zarządzania i sprzedawania produktu jakim jest 1 liga. Dostali gwiazdkę z nieba, jaką jest Wisła i też tego nie potrafią wykorzystać. I sam przedstawiasz wniosek, z którym się zgadzam - w TVP nie wiedzą co robią, często ich ruchy przypominają Mietkowe "a dobra, to się potem zaszpachluje". Tylko błagam - nie mówmy o kolejnym spisku, bo to już nawet przestało być zabawne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Miedź to nam robi pod górkę bo swego czasu Zaskroniec do nich sapał.
Z tego narodził się legendarny cytat świetnie obrazujący sytuację klubu: Miedź Legnica: Rozważaliśmy pozew, ale doszliśmy do wniosku, że ludzie obecnie zarządzający Wisłą są niepoważni i nie ma z kim się sądzić, choć Wisłę Kraków jako klub z wielką historią absolutnie darzymy szacunkiem. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Wszystko przez niego...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakbyśmy kiedyś jeszcze zagrali w pucharach, to taka ciekawostka:
10.12 i 11.12 o godzinie 21.00 będą mecze LM. 12.12 o 21.00 będą mecze LE i LK (np. Jagiellonia wtedy będzie grać). 19.12 o 21.00 będą mecze LK (znowu o 21.00 będzie grać Jagiellonia, mecz w Białymstoku). |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Tj. jak dla mnie jakaś bzdura. No i po ludzku żal mi kopaczy i kibiców bez sensu skazanych na gonienie za piłką/kibicowanie w zimową noc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
- bo był mecz na szczycie - bo był mecz ciekawie grającej (grających) drużyn - bo z x gramy za tydzień-dwa i chciałem wiedzieć co grają - bo mieli fajnego grajka x, którego chciałem zobaczyć - bo mieli grajka x albo trenera, którym się ponoć interesowaliśmy i chciałem go zobaczyć - bo mi się nudziło, nie było ciekawszego meczu do obejrzenia, a lubię oglądać piłkę itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Po drugie w połowie grudnia w Krakowie koło 21 godziny JEST ZIMNO. Co będzie miało swoje konsekwencje we frekwencji na trybunach. Jak już trzeba było rozegrać ten mecz w grudniu to można było deczko wcześniej. O 19 pewnie będzie ze stopień czy dwa cieplej. Poza tym UEFA też przegięła z meczami. Piłki nożnej nie gra się na śniegu i przy -20. Przy okazji na ostatnim meczu Jaga miała potężne problemy z zapełnieniem swojego stadionu. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli podtrzymujesz, że Liga i TVP powinno nam zapłacić?
Drozd napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powinni ustalać nam wszystkie domowe mecze we wtorek o 13 a jak nie zapełnimy stadionu to pretensje możemy mieć tylko do siebie... Mentalny niewolniku... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak chcesz używać zwrotów dla dużych chłopców, to najpierw sprawdź ich znaczenie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Owszem, cały czas to samo, gdyż oczekuje sensownej odpowiedź:
Jaki jest cel warszawskiego spisku? Ogólniki, że tak to delikatnie określę, typu złośliwość i kompleksy to nie są rzeczowe argumenty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zamiast się cieszyć, że Wisła medialna... Masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
a pamietacie Wisla - Lazio? Ciepło wam było?
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pogode pamietasz, a godzine meczu?
Żebyś nie musial odpalac historiawisly.pl to odpowiem: 18:00 Co to w ogole porównywać. Puchary europejskie od 1 ligowej mlocki.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.11.2024 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to wam podałem przykłady z naszego podwórka a wy dalej kwadratowych jaj szukacie.Pamiętasz jak dyskutowaliśmy w sierpniu o tym,że będą nas cisnąć na rozegranie tych meczów w tej rundzie?W sumie jutro wieczorem byłoby po sprawie a tu się udało wcisnąć jeszcze zaległy mecz z Chrobrym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo jak Vana z Hoganem przejmowali Wisłę? Mecz 21 grudnia o 20:30
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Spiski, spiski, wszędzie spiski. Jak spadaliśmy z eklapy to tez był jeden wielki spisek. Szkoda tylko, że 3 rok pokazujemy że ten spisek spadkowy może wcale spiskiem nie był, tylko realną siłą (brakiem) Wisły.
Na pewno nas nie lubią jako kibiców - i nie wpuszczanie Wisły na mecze to jest patologia. Na pewno nas nie lubią jako Wisły, dzięki Królewskiemu buńczucznemu. Ale nie ma też co szukać wszędzie spisków. Bardziej na nas wyjebane mają niż spiski chcą robić. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To co piszesz to dla mnie szok. Że w piłce nożnej chodzi o oglądalność i TV próbuje na niej zarabiać? Kto by pomyślał. To jakiś światowy spisek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale w takim razie jeżeli kosztem oglądalności Wisła ma mniej korzystne terminy rozgrywania meczów, a przez to traci kasę z biletów to powinna dostać rekompensatę i tyle. To nie spisek tylko przekręt bo jesteśmy jako klub dymani na kasę.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karherop napisał(a):
Nie wiem czy to obelga, Framat zapisz to faken - jeśli uważasz za stosowne "bycie Drozdem" jako epitet. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Poczytaj sobie na jakich warunkach tvp kupila prawa do polazywania ligi mistrzow. Najlepszy przyklad przewalania kasy na polprodukt za 2x wiecej niz wynosi realna wartość. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|