|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie ma co liczyć na odwołanie. Byłoby to podważenie decyzji sędziego, ale co bardziej istotne - samego VARu. A przecież VAR podobno się nie myli
Nie będzie strzału w stopę, skoro VAR ma na celu zbawienie polskiej piłki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zapomniałeś jak Ivan dostał żółtko w meczu z Legią ? a za chwilę komisja kartkę anulowała ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ale w przypadku żółtej VAR nie ma nic do gadania, więc anulowanie żółtej kartki nie podważa VARU. A w przypadku czerwonej już tak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wniosek Wisły oddalony.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak już. Pisalem... Kur.wa kur.wie łba nie urwie...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pozostaje tylko ciężko przyj..ać Papadolinusowi przy najbliższej okazji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale kto ma to zrobić?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Padlinopoulosowi, tak się teraz nazywa
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Panowie i Panie gdzie sa narysowane linie przy sytuacji Palcic-Carlitos i rzekomym spalonym? Jak dlugo mam czekac?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Spisek PZPN.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po .... linie, jak Carlos i tak strzelił nad bramka
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie o ta sytuacje mi chodzilo
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ciekawe. Napisz nam o tym cos wiecej. Moglbys?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Oj. Ironia
. Dla mnie sytuacja jasna - spalony.![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdaje sobie z tego sprawe. Mi osobiscie ciezko stwierdzic, dlatego pytam
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że trafił nam się brak varu.... A moim zdaniem to druga żółta dla senegalczyka to chyba czwartą być powinna: W pierwszej połowie uderzył z tyłu kolanem w kolano Boguskiego, a poza tym chwilę przed czerwoną to taktycznie sfaulował Imaza przy linii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Komentatorzy również twierdzili, że spalonego tam nie było, więc pozostaje czekać aż ktoś fachowo narysuje linie
![]() Abstrahując od dzisiejszego meczu - skoro mamy w naszej pięknej lidze VAR, to po co liniowi sygnalizują spalonego w stykowych sytuacjach? Jeśli sędzia puści grę i padnie bramka - jest możliwość analizy czy był spalony. Jeśli przerwie grę i okaże się, że spalonego nie było to zespół jest krzywdzony. Liniowi w ogóle nie powinni podnosić chorągiewki jeśli nie mają 200% pewności. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dziś nie było varu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pyry dostały 2pkt dzięki temu, ze był var... My straciliśmy 2pkt przez to, że nie było varu.... gdzie sprawiedliwość?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do poczytania: https://www.facebook.com/permalink.p...15112905286893
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() 10 znakow |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Te dwie wtopy to nawet lekko najebany a-klasowy sedzia by zauwazyl. To nie jest efekt braku umiejetnosci a najzwyklejszej głupoty, cipy na oczach lub checi wypatrzenia wyniku. Co to znaczy interpretacj reki made in Przesmycki? Przeciez w kazdej takiej sytuacji to nawet eksperci w studiu sa podzieleni. Zagranie ręką mozna interpretowac na kilka sposobow i kazda racja sie obroni.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.03.2018 o godz. 12:57.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to nawet sławetny Pan Sławek rozróżnia "rękę" wg wytycznych UEFA i "rękę" wg wytycznych krajowych, które w pewnych sytuacjach różnią się od tamtych. Zresztą przy tej czy innych okazjach też lubi wtykać "szpileczki" Przesmyckiemu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie ma reguly, co sedzia to inna interpretacja. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Borskiego - ryżegi fiuta raczej nie lubiłem - słaby sędzia i tyle, ale pod koniec wydawał się bardziej ogarnięty. W porównaniu jednak z Kwiatkowskim, Jakubikiem czy Przybyłem - był 2 klasy lepszy.....
Teraz powiedział słowa prawdy ale Boniek i tak będzie debila Przesmyckiego bronił. Co do "interpretacji reki made in Przesmycki" Pamiętam taki mecz z Pogonią, gdzie na wślizgu piłka odbiła się od ręki Arka i karnego nie podyktowano - wtedy był jazgot na sędziego ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i jest odpowiedź Bońka: https://eurosport.interia.pl/pilka-n...go,nId,2552207
Jak to mówią - k..wa, k..wie łba nie urwie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardziej ręka rękę myje
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To faktycznie nie jest miejsce na tego typu rozmowy, ale należy kopiować to, co słuszne i skuteczne, a odrzucić to, co niesłuszne i nieskuteczne. Pomiędzy uwielbieniem a kontestacją jest jeszcze jakaś postawa pośrednia i zdroworozsądkowa.
Myślę, że organizacja rozgrywek piłkarskich, w tym sędziowania, stoi np. w takim UK na wyższym poziomie niż w Polsce. Niemcom też można by się przyjrzeć. O Francji wiem bardzo mało, a Hiszpania i Włochy kojarzą mi się ze słabym sędziowaniem i podejrzanymi układami w związkach piłkarskich. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|