|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
zmienni się to jak włączą do sprzedaży kolejne sektory.pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się że nie liczą do tego 2000 tys gości. Biletów z sektora E11-dla dzieci E16-sponsorzy odpada sektor G3 i być może G2 sektor buforowy no i sektory H11 i H21 także buforowe(na żydkach te sektory były wypełnione do połowy może i tym razem otworzą jak zejdą pozostałe bilety)
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na moje oko jeszcze moga odblokowac tylko h11
![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
H21 już otwarte
Na C koniec Kupować na B, ewentualnie na E21 Dziś od rana zeszło ok 700 biletów P.s Na C zostało 425 karnetów na C5. kto pierwszy tyn lepszy
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.09.2014 o godz. 11:38.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
zeszło już około 19500 biletów, zostało jeszcze wolnych miejsc ok 7tys (5414bilety+1578karnet) gdy dodamy 2tys dla 7egii to na meczu będzie max 30tys ludzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy przez internet można kupić komuś bilet na jego pesel, czy tylko sobie?
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Można. Musi mieć aktywną KK.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak chcesz sprzedać karnet i bilet na jedno miejsce np. na A23 miejsce 65 rząd 13 Pomyślcie że trochę. ilość karnetów zawiera się w liczbie libietow. A liczba biletów jest większa od karnetów, bo otwarto sektory na które nie ma sprzedaży karnetów tylko bilety. Więc dlatego dostępnych karnetów i biletów jest 5414 a nie 7 tys. Dostępnych miejsc będzie jeszcze ok 1800. Więc max co trafi do sprzedaży to 7200. czyli łącznie ok 27500 do tego Legia 2000 to jest 29500 + bufor na G3 to jest łącznie 30700 do tego sektory Vip których nie ma w normlanej sprzedaży sektor szkolny i E16 i skyboxy. Łącznie 33 326 Nara
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.09.2014 o godz. 13:57.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
G2 jednak włączony do sprzedaży.
20k pękło! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() mnie bardzo cieszy że kasa klubu się bogaci, jednak z drugiej martwi że są mecze z Legią które mogły by przyciągnąć nawet i 40 tyś widzów (przy dobrej promocji meczu), ale na większość spotkań to jednak nie spodziewałbym się wyniku ponad 17-18 tyś. Może lider na dłużej by coś zmienił? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na całe szczęscie w 24 godziny zeszło 130 karnetów na C5, co bardzo cieszy. Myślę, że do piątku te pozostałe 330 sztuk zejdzie i ilość karnetów będzie tam w liczbie 2 tys, co oznacza, że sektor na wielu meczach nie będzie z pustymi bocznymi sektorami a pełniutkim napchanym po brzegi C
![]() Tydzień temu było na C sprzedanych 775 karnetów, myślę, że jeszcze ok 1300 przy okazji tego meczu poszło
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.09.2014 o godz. 20:22.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fajnie by było jakby na inne sektory też przy szybkiej wyprzedaży (np. na E lub G) też wprowadzili rezerwacje dla karnetów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
E21/26 nie jest prowadzona sprzedaż. Zostało tylko G1 250 ok miejsc. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jemu chodziło o karnety.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Sorki.... nie doczytałem dokładnie ...racja
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chciałem zabrać znajomych na mecz, jednak są nietutejsi. Czy w związku z tym, jest możliwość zakupu biletu w kasie podając dane tych osób, nie mając ze sobą kart kibica? (mają karty kibica, ale ja nie mam ich ze sobą)
Z góry dzięki za odp! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A mają ważne KK ?
Kiedyś tak kupowałem na puchary znajomemu sam pesel podałem,ale to wiadomo inny mecz. A nie mozesz zakupic przez internet ? i po problemie? Podajesz ich pesel,imie i nazwisko i gra gitara Powód: zmiana
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 10.09.2014 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W kasie byl z tym problem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Widnieje jeszcze 5,5 tysiąca biletów wolnych + "garstka" karnetów na C. Czy któreś sektory jeszcze nie są udostępnione?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Wszystko otwarte już![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Karnet dla siebie i bilet dla znajomego zakupiony
Choć ,żeby już było zajeb.. to marzy mi się, żeby powstała jakaś np. podstrona do strony zakupów biletu gdzie np. po kliknięciu w dane miejsce można zobaczyć wirtualne zdjęcie z pozycji siedzącego na krzesełku |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Klub udostepnił do sprzedaży wszystkie sektory jakie mógł, oprócz E11 (dzieci), E16 (mityczni sponsorzy). Zostało ok. 5700 miejsc (w tym 300 karnetów) + loże i VIPy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|