|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No tak, ale z drugiej strony boiska mógłby je wykonywać Sarki jak jest na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ A skąd to info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A pozostałe 10% ląduje na aucie po drugiej stronie boiska?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Hmm to ten ? .., pewnie już to było, ale że zabawne .. https://www.youtube.com/watch?v=CZWK6WF55F4 ..a jeśli to ten to ufam że w Wiśle podobnych numerów odstawiać nie będzie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.09.2014 o godz. 01:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Może jakieś Langosze weźmie razem ze sobą. Dawno ich nie jadłem więc z chęcią jednego bym opierdzielił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
jest Węgier, na rok w sam raz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ciekawe czy będą jeszcze jakieś niespodzianki
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W sezonie 12/13 mniej bramek niz jego druzyna stracil tylko Videoton. W 13/14 juz stracili najmniej goli, choc lepsza srednia punktow i ilosci straconych goli jego druzyna miala w 4 meczach, w ktorych nie gral. W pozostalych 26 meczach byl 8 razy kapitanem druzyny. Takie to kilka faktow o naszym nowym zawodniku. Juz widac, ze facet moze schudnac, bo wyglada jak Choto.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Brakuje środka pomocy , Stilic i Garguła na cały sezon to za mało . Powinni wypełnić luke po Chrapku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Już w zimie czeka go okres przygotowawczy - z naszym treneiro szybko wróci do idealnej wagi
![]() Powód: polska język, trudna język ;)
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 10.09.2014 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
ja w ogóle nie odniosłem takiego wrażenia. Otyły to był Boukhari jak do nas przychodził, ale nie Guzmics. Inna sprawa że jeśli u nas 'standardem' obrońcy jest postura typu Kamińskiego.... aż się nasuwa sformułowanie, sorry taką mamy ligę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak długo nie będzie to gość na poziomie Frederiksena, to powinien być przydatny. Nie oszukujmy się, pozyskanie jakiegokolwiek obrońcy było dla nas koniecznością, bo nawet z licząc Żemło i Czekaja, w tyłach ilościowo wyglądaliśmy fatalnie. Nadal nie ma komfortu w razie kumulacji zawodników pauzujących, ale zostało zapewnione jakieś minimum zabezpieczenia.
Po podpisaniu Węgra w razie czego Dudka może iść na bok. Na prawej chyba może też grać Żemło, trener prędzej wystawi go na boku niż na stoperze, bok mimo wszystko jest mniej newralgiczny. Nie mówię, że te liczby niczego nie pokazują, ale byłbym ostrożny z wyceną ich wartości. Kiedy drużyny tracą bardzo mało bramek, a mimo to nie zdobywają najwyższych miejsc w tabeli, przeważnie bierze się to zustawienia taktycznego i pracy całej drużyny a nie umiejętności pojedynczych piłkarzy. Ładnych parę lat wstecz Aston Villa długi czas utrzymywała się w samym czubie Premier League i wróżono jej nawet sensacyjny start w LM. Kluczem do dobrych wyników była żelazna defensywa, ale bronienie własnej bramki działo się kosztem akcji zaczepnych, w które nie angażowała się dostateczna liczba zawodników, a także brakiem zawodników typowo kreatywnych na środku drugiej linii. Drużyny z zaskakująco małą ilością traconych bramek przeważnie właśnie tak wyglądają. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy jakiś transfer za czasów Smudy się nie sprawdził ? Myślę że węgier będzie wzmocnieniem. Ciekawe ile wynosi jego pensja ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nawet zapomniałem o tym wirtuozie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Klaric? Fabian był w sumie koniecznością, bo Smuda obiecał komuś, że go kupi o ile pamiętam. A że grał piach to inna sprawa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|