The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2014, 19:27
Po 5 h transakcja zostanie anulowana i będziesz mógł ponownie kupić bilet. Ale nie ma pewności, że zapłata się powiedzie.

Ja miałem tak samo, tyle że zapłaciłem a i tak nie było potwierdzenia tzn. na stronie z biletami pomimo płatności było oczekiwanie na płatność. Po pięciu 5 zostało to anulowane. Byłem dziś w kasie i otrzymałem informację, że kwota zostanie zwrócona na konto w ciągu 3 dni, ale musiałem zapłacić jeszcze raz na miejscu.
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 28.08.2014, 19:29
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Kolega kupował bilet i został przekierowany na stronę PayU z bankami, ale nie było jego banku to się wylogował. Teraz jak chce zapłacić z innego banku wchodzi na zakupy- zamówienie- klika "zapłać" i wychodzi mu, że wystąpił błąd i żeby spróbować później- miał ktoś tak ? Da się anulować to zamówienie i kupić od nowa ? Status ma: Oczekiwanie na potwierdzenie płatności a nie da się zapłacić

Gdyby ktoś wiedział niech się podzieli swoją wiedzą
Mam podobnie, tyle że chciałem wznowić karnet. Teraz nic nie mogę zrobić , ani zapłacić ponownie, ani kupić karnetu na inne miejsce. Co robić?
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
Abrakadabra
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.08.2014, 19:35
Trzeba czekać jak ktoś wyżej napisał. Po jakimś czasie transakcja automatycznie zostanie anulowana. Ja tak miałem 2 razy bo okazało się, że mojego banku nie ma na liście a kartą kredytową nie da się zapłacić (!)
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 28.08.2014, 20:16
Ja bym chciał poruszyć inną kwestię, aczkolwiek związaną z zakupem biletu. Na parking żeby wjechać by móc podejść nabyć bilet trzeba zabulić 5 zł bo inaczej nie wjedziesz bo tam na plac nie można niby. Czy to jest normalne że klub zakazał wjazdu na plac w celu ułatwienia dokonania zakupu? Rozumiem że w dniu meczu tam jest zamknięte ale tak normalnie w tygodniu?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.08.2014, 20:24
Na plac można normalnie wjeżdżać po bilet bez płacenia. Płacisz poza stadionem po tam jest płatny parking.
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.08.2014, 20:34
Mam pytanie jak to jest z kK. Stracila mi waznosc jakis czas temu ale ją zgubilem, rozumiem, ze problemu zadnego i tak nie ma ?
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.08.2014, 20:36
Wjeżdża się na luzie na parking pod samą trybunę C i nic się nie płaci. Załatwia się sprawy i wyjeżdża.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 28.08.2014, 20:57
Cytat:
Data zakończenia sprzedaży biletów
29 sierpień 2014r. godz. 02:30
ku przestrodze, bo była gdzieś informacja, że można kupować do 4 godzin przed meczem, żeby się rano nie okazało że jednak nie można.
nie zostawiajcie na ostatnią chwilę, pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 28.08.2014, 21:01
A to mi gościu zatarasował drogę że bulić mimo że po bilet. Dobrze wiedzieć na następny raz, dzięki.

c. tak parking TS Wisła bo gość powiedział że z klubu go zje*ali że wpuszcza ludzi na plac przy Wiślackim i jak ktoś chce to niech zabuli piątaka i staje na parkingu.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 28.08.2014 o godz. 21:24.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 28.08.2014, 21:16
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Ja bym chciał poruszyć inną kwestię, aczkolwiek związaną z zakupem biletu. Na parking żeby wjechać by móc podejść nabyć bilet trzeba zabulić 5 zł bo inaczej nie wjedziesz bo tam na plac

Moze masz na mysli paring TS Wisla? jezeli tak to dobrze, ze zaplaciles
Odpowiedz cytując
wiernyNH1906
Member

Od: 06.2013

Stary 28.08.2014, 21:19
@FrankDrebinTSW: nie musisz mieć starej kk, dajesz kwit i kase i masz nową karte
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.08.2014, 21:39
14000 tysięcy sprzedanych biletów! Może jutro będzie ok. 18 tysięcy osób.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.08.2014, 22:23
UWAGA - przez internet tylko do 2:30 w nocy.
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 28.08.2014, 23:00
to dobrze , przynajmniej bilet na C będę mógł przy kasie kupić
Odpowiedz cytując
Dani
Member

Od: 04.2005

Stary 29.08.2014, 04:54
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
14000 tysięcy sprzedanych biletów! Może jutro będzie ok. 18 tysięcy osób.
To już i tak na polskie realia bardzo dobry wynik , średnia z poprzedniego sezonu to 12,650 widzów (4 wynik w lidze ) obecnie po 3 meczach 5,3 .Na szczęście już wszystko wróci do normy ,a po meczu z Bełchatowem , gramy w 9 kolejce z Legią .W poprzednim sezonie przypomne 32 500 widzów ! było pięknie
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.08.2014, 06:58
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Miał ktoś problem ze źle wydaną resztą przy kupnie biletu?
Czy można cokolwiek zrobić w takiej sprawie? Dostałem informację od kasjerki, że monitoring nie działa
Liczyła pieniądze dwa razy i twierdzi, że u niej wszystko się zgadza. Tylko u mnie w portfelu brakuje 3 dyszek, a jestem prawie pewny, że nie wydała mi reszty z 50 zł.

Ma ktoś jakiś pomysł co z takim fantem zrobić?
Robisz zwyczajną awanturę, wyzywasz od złodziei, robisz sceny tzw "trudnego klienta". w 95% działa od kopa. Inaczej policja na miejsce.
rozumiem, że już po fakcie jest. to nic innego nie pozostaje jak prokuratura.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Szofer
Senior Member

Stary 29.08.2014, 11:57
w strefie kibica jest płatność kartą?
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 29.08.2014, 12:08
można płacić kartą w SK
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.08.2014, 12:15
można !
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Janek_wad
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 29.08.2014, 13:47
Powinieneś dostać wiadomość z linkiem do formularza zmiany hasła. Sprawdź w spamie, ewentualnie spróbuj 'przypomnieć' jeszcze raz.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 31.08.2014, 21:53
Na MS w siatkowce tez rozowo nie jest. Oto moja dzisiejsza przygoda.

Po sniadaniu namowilem rodzine bysmy sie wybrali na siatkowke, wszak taka impreza w Krakowie to rzadkosc.
Postanowilismy wybrac sie na popoludnoiwy mecz Belgia - USA.
Pierwsze zderzenie z rzeczywistoscia bylo przez telefon. Dodzwonilem sie bodajze do do sekretariatu Krakow Areny zeby sie dowiedziec czy w ogole sa jakies bilety jeszcze. Takiej informacji nie potrafiono mi udzielic. Dowiedzialem ze do jakiegos systemu sprzedazy na hali nie da sie dodzwonic w ogole. Musze jechac osobiscie do kas.
No trudno, pomyslalem ze pojade to pojade. Tak wiec kolejny problem to bylo jak tam dojechac. Okolica obstawiona policja i straza miejska, a wjazd na parking przy arenie kosztuje 30 zł. Nie szkodzi ze tylko na chwile ze po bilet. 30 i koniec. Ostatecznie zakotwiczylem pod plaza i dalej na piechote. Doszedlem pod arene, akutrat sie ludzie zbierali na wczesniejszy mecz Włochy - Iran. Arena ma kilka stanowisk z kasami ale tylko teoretycznie bo otwarte bylo jedno (z dwoma okienkami). Kolejka na conajmniej godzine stania... W kolejce stali takze ci, ktorzy kupili bilety przez internet ale musieli odebrac papierowa wersje biletu. Dobrze ze zapytalem sie czy mozna gdzies indziej kupic bilety i okazalo sie ze mozna w empiku. No to wracam do plazy bo tam empik maja. Jak doszedlem to zobaczylem grupke awanturujacych sie lekko ludzi i wiedzialem ze jest zle Okazalo sie ze empik owszem sprzedaje bilety ale nie blankietow na ktorych bilety moglby wydrukowac. Wkurzony i zrezygnowany juz wychodzilem kiedy zobaczylem dwoje pracownikow ogranizatora ktorzy niesli nowa paczke blankietow. Ostatecznie kupilem bilety ale jak na taka impreze to ogranizacyjnie ta czesc beznadziejnie wygladala. Sama hala jest swietna i nowoczesna (z podobnych to bylem tylko na Philips Arena Atlanta i krakowska jej w zasadzie w niczym nie ustepuje), widowisko tez niezle, choc emocji znacznie mniej niz na meczach na R22. Atmosfera gorsza niz na meczach u nas w czasach bojkotu i ratuje ja tylko intensywna praca wodziereja.
DysoN
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2014, 16:32
DysoN - co prawda temat nie pod to podlega, ale korzystając z okazji chciałem zapytać, czy wokół hali jest jakaś strefa kibica, gdzie można oglądać mecze?
Sam się wybierałem na jakiś mecz, ale teraz to się głęboko zastanawiam...
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 01.09.2014, 18:27
Nie widzialem zadnej zorganizowanej strefy kibica. Przy schodach jest bramka, pare flag. Obok jest pawilon prasowy (czy cos w tym rodzaju).
DysoN
Odpowiedz cytując
hors
Socios Wisła Kraków

Stary 01.09.2014, 19:36
DysoN napisał(a):Wyświetl post
W kolejce stali takze ci, ktorzy kupili bilety przez internet ale musieli odebrac papierowa wersje biletu. Dobrze ze zapytalem sie czy mozna gdzies indziej kupic bilety i okazalo sie ze mozna w empiku. widowisko tez niezle, choc emocji znacznie mniej niz na meczach na R22. Atmosfera gorsza niz na meczach u nas w czasach bojkotu i ratuje ja tylko intensywna praca wodziereja.
Nasze społeczeństwo jest ułomne a przynajmniej jego większa część, bilety zakupione poprzez internet dostaje się w formie pdf na e-mail.... Wystarczy wydrukować. Bilety można kupić owszem w każdym salonie empik (wystarczy się zaznajomić, jest to opisane na portalu który sprzedaje bilety) nie trzeba zawsze iść do tej kasy przy hali, tak właśnie się tworzą kolejki na godzinę i tak samo się dzieje w dniu meczu na R22... gdzie trzeba wystać przynajmniej godzinkę.

Co do atmosfery którą porównujesz do meczów podczas naszego bojkotu, to jest to nie na miejscu. To mecze innych państw, gdyby siatkówka była bardzo popularna jak piłka nożna to być może spore grupy kibiców tych reprezentacji przyjechałby tworzyć atmosferę tutaj, ale tak nie będzie. Nie oczekuj mega dopingu. Mecze siatkówki gdy gra nasza reprezentacja to takie obecnie show-time, z częścią osób które kompletnie się nie znają ma tym ale jest to modne ale i też fanów którzy jeżdżą wiele latpo tych halach w Polsce. Wodzireje tworzą coś, na stadionie by to nie siadło, tam pasuje.

To tak porównując w temacie biletów co się wyprawia na R22.
Wierność
Odpowiedz cytując
Biroman
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2012

Stary 01.09.2014, 19:49
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
DysoN - co prawda temat nie pod to podlega, ale korzystając z okazji chciałem zapytać, czy wokół hali jest jakaś strefa kibica, gdzie można oglądać mecze?
Sam się wybierałem na jakiś mecz, ale teraz to się głęboko zastanawiam...
Tutaj wyjaśnienie, nóż się w kieszeni otwiera: http://www.mmkrakow.pl/489885/w-krak...ms-w-siatkowce
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2014, 20:24
Biroman napisał(a):Wyświetl post
Tutaj wyjaśnienie, nóż się w kieszeni otwiera: http://www.mmkrakow.pl/489885/w-krak...ms-w-siatkowce
Kończąc offtop - sprawa bulwersująca, tym bardziej że tym razem nie jesteśmy "rezerwowym miastem". Nie mówię, że trzeba było wywalić strefę wielkości tej co była na EURO 2012, ale śmiało coś nieco mniejszego dałoby się postawić. :( Szkoda.

Co do biletów na Legię, niby w tym tygodniu ma ruszyć sprzedaż. Miejmy nadzieję, że tak się stanie, bo tu przedsięwzięcie, jak i okoliczności są nieco inne i cel powinien być jeden - komplet widzów.
Odpowiedz cytując
marcin93
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 04.09.2014, 07:17
Czy na sektor rodzinny da rade wejsc dwojka doroslych + dziecko czy na kazdego doroslego musi przypadac przynajmniej jedno dziecko?
Odpowiedz cytując
Jonas
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 04.09.2014, 08:57
Można wejść dwójką dorosłych + dziecko na rodzinny.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.09.2014, 09:27
Jonas napisał(a):Wyświetl post
Można wejść dwójką dorosłych + dziecko na rodzinny.
Pewnie, że możesz, jak kupisz dwa bilety to nie ma problemu.

• KARNETY NA SEKTOR RODZINNY!
Bez zmian pozostaje również propozycja dla rodzin, dla których przeznaczony jest liczący blisko 2000 miejsc sektor rodzinny, znajdujący się w narożniku stadionu na trybunie F. Z karnetu na sektor rodzinny może korzystać opiekun z dzieckiem do 13. roku życia. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwoje dzieci, które również będą miały do dyspozycji swoje miejsca siedzące. Jeżeli opiekunem jest osoba mająca uprawnienia do zniżki, to wtedy można zakupić karnet ulgowy. Karnet na sektor rodzinny dla dziecka do 13. roku życia, obejmujący 6 spotkań przy Reymonta 22, to tylko 6 zł! Uwaga: sprzedaż karnetów na sektor rodzinny prowadzona jest wyłącznie w Strefie Kibica!
Dowiedz się więcej o sektorze rodzinnym - https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...rnetow,10.html
Ostatnio edytowane przez Krav : 04.09.2014 o godz. 09:29.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 04.09.2014, 16:42
Cytat:
Na mecz Wisły z Legią - goście zamówili 2 tysiące biletów

Na czekającym nas za niewiele ponad dwa tygodnie prawdziwym ligowym hicie, czyli meczu Wisły Kraków z Legią Warszawa, zjawi się dwutysięczna grupa fanów zespołu ze stolicy. Tyle bowiem wejściówek zostało zamówionych przez stołeczny klub na to spotkanie.

Dodajmy, że ze sprzedaży wyłączony będzie tym samym jeden sektor buforowy, na którym nie będą mogli w ogóle zasiąść kibice. Mimo tego i tak do dyspozycji kibiców Wisły Kraków będzie około 30 tysięcy biletów. I mamy ogromną nadzieję, że wszystkie zostaną wykupione!

I na koniec przypominamy, że mecz Wisła - Legia rozegrany zostanie w niedzielę 21 września, o godzinie 18:00.

http://www.wislaportal.pl/27629,Na_m...e_biletow.html

Czyli z tego wychodzi, że bilety będzie można nabywać tylko na sektor G1, G2. Na G3 będzie bufor a na G4 i G5 Legia.

Szykuje się super mecz na trybunach
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.09.2014 o godz. 16:45.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów