The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2014, 19:11
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
1.To ten Smuda jest w końcu zły czy dobry> Bo niektórzy właśnie domagali się takiego składu w meczach ligowych. Bo skoro zając i Lech brylowali w juniorach to będą wymiatali w pierwszej drużynie.

2. Nie rozśmieszaj mnie :0 kto postawił przed drużyną za zadanie awans do el/ LE? To już nie gramy o Mistrza jak jeszcze w zeszłym tygodniu wierzyła większość napaleńców? Mamy 14 zawodników w kadrze. Prędzej czy później zacznie się kaszana jak w zeszłym sezonie. Oby to miało miejsce w momencie jak będziemy mieli już ponad 40 punktów i zapewnioną grę w pierwszej ósemce. Chyba, że faktycznie w zimie przyjdzie do nas 5 dobrych zawodników, wtedy będzie można postawić taki cele przed drużyną.
Będzie kasa to pewnie będzie gra na maksa do końca, a wtedy 4-3, a może nawet 2 miejsce jest w zasięgu.
W przeciwnym razie będziemy mieć szlaban na dobry wynik i powtórkę z wiosennej rozrywki 2014.
Mądrzejsi będziemy w styczniu-lutym.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.09.2014, 10:24
Wczoraj bylismy jak Barcelona, Ona z Malaga tez nie oddała ani jednego celnego strzału Puchary to dodatkowe mecze, ktore patrzac na kadre sa Nam nie potrzebne. Dobrze, ze Ci najlepsi nie grali bo DERBY NAJWAZNIEJSZE a o puchary mozemy powalczyc w lidze.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 25.09.2014, 11:08
Uwielbiam napi*rdalanie na Smudę kiedy tylko przegrają mecz. Ta nasza mentalność, gdy wygrywa to fajnie, o Franz ma nosa, dobrze ich ustawia, a jak nie wyjdzie jeden czy drugi mecz to od razu połowa widzę że by go wy*ebała w kosmos....
Co do meczu, Gerard, jemu bym dał szansę w lidze, może się okaże mocniejszym punktem od Buchalika. A pan DG77 vel pajac to mam nadzieję że się gościa pozbędziemy czym prędzej.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 25.09.2014, 11:08
Zaur Sadajew i Darko Jevtić z poważnymi kontuzjami zakończyli swój udział w meczu Lecha Poznań z Wisłą Kraków w Pucharze Polski. - Mam informacje od lekarzy, że obu czeka kilka tygodni przerwy - mówi trener Maciej Skorża. - tyle w temacie dlaczego graliśmy II składem
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.09.2014, 11:44
po 1.
Porażka w tym meczu bylą sprawą oczywista gdyż puchary to coś co Nam przeszkadza! Jeśli ktoś z Was myśli ze odpuściismy Puchar Polski tylko i wyłaczenie dlatego ze o miejscec w pucharach chcemy sie bic w lidze - srogo sie myli. Nasz plan to awans do pierwszej 8 a potem dotrwanie do konca sezonu bez niepotrzebnych wydatkow tak bysmy w koncu mogli wyjsc na zero i rozpoczeli akcje pt. odbijamy sie od finansowego dna. Tak wiec bardzo dobrze ze przegralismy, uniknelismy dodatkowych kosztow i ryzyka odniesienia kontuzji przez naszych pilkarzy.

Gerard z Bieszczad bezsprzecznie graczem meczu. Chlop był pewny - czym mnie zaskoczył. Wszystkie intrwencje klasa swiatowa do tego przeczytanie Jevtica na karnym.
Żemło bardzo fajnie, zanotował ze 2 straty po ryzykowanych próbach podań ale ogolnie trzeba sie cieszyc ze wypad na plus w swym najwazniejszym sprawdzianie.
Czekaj jak to Czekaj przypomnial że to jednak nie jest to. Niedokładne podanie i głupie łatwe straty, słabe ustawiania sie brak motoryki. Na ten moment póki co ma tylko warunki stopera.
Guzmicz wyglądał nieźle, fajnie skasował bez pierdu Sadajewa kilka razy probował wyprowadzic akcje, szkoda ze nieskutecznie. Nie wiem jaki on jest nożny bo zaróno z lewej jak i z prawej wyglądało to hmm średnio. Ale opcja na zmiennika jest.
Guerrier - ja głupiego murzyna juz znieść nie mogę. Tykająca bomba grająca pod siebie.
Uryga i Dudka dawali spokoj, Darek próbował ciagnac gre no ale samemu słabo.
Lech - liczyłem na wiele i sie zawiodłem. Szukałem go podczas transmisji i nie mogłęm odnaleźć. W sumie def pomocnik ma byc niewidoczny to znaczy ze wykonuje dobra robote, no ale ciezko oceniac chłopa jak druzyna gra autobus.
Sarki - tak jak pisałem w momencie jego przyjscia do Wisły. To jest chłop na zmiane na 20 koncowych minut.
Zając - chyba wszystko zjebał co mógl prócz wrzutki do Sarkiego. Widac ze nie ta liga i brak ogrania oraz oglady boiskowej.
Stepinski - próbował. Sam na pięciu ciezko cos zrobic ,ale przynajmniej sie probował zastawic i szarpnąć
Kolanko - najpierw prawy obronca teraz pomocnik. i chyba to drugie mu bardziej pasuje.

w 2 meczach 0-5
no ale przypomnie sobie nalezy ....y jakie szły pod adresem Smudy jak bilismy rekord spotkan bez zwyciestwa na wyjezdzie
ogolnei wg. mnie bardzo dobra decyzja o zostawieniu wszystkich sił na derby!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.09.2014, 12:07
Odnoszę też wrażenie, że wszyscy liczą na grę w LE. Nikt ze sztabu szkoleniowego nie określił awansu do pucharów jako celu. Dlaczego zatem piłkarze mieliby się męczyć na dwa fronty, skoro spokojnie mogą się w lidze ogrywać? Trzeba patrzeć realnie i liczyć na 4-5 miejsce, a w najlepszym przypadku może się uda wejść na któryś ze stopniów podium. Narazie patrząc na ligę raczej ten drugi scenariusz jest na szczęście bardziej prawdopodobny, oby tylko wytrzymali do grudnia na 2 miejscu i nabili sobie dużo punktów
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.09.2014, 18:49
Smuda z tym pucharem znalazł się między młotem a kowadłem. Ciągle się nie mogę do niego przekonać ale nie ma co ukrywać że gość widzi że Derby są najważniejsze.

Już widzę internetowych hejterów jakby Brożek złapał kontuzję. To że mamy 14-15 zawodników na ekstraklasę nie jest wyjątkowo winą Smudy.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 25.09.2014, 19:01
Akurat Brożek to pół biedy, wszedłby Stępiński. Ale jakby nie daj boże któryś z bocznych zszedł, na przykłąd Sadlok, a nie przetestowalibyśmy Żemły to Smudzie urwali by łeb.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.09.2014, 19:32
Każda kontuzja by nas bolała. Właściwie tylko Bieszczad, Stępiński, Guzmics i Żemło pokazali wczoraj że mogą byś solidnymi rezerwowymi. Reszta jak dzieci we mgle.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 25.09.2014, 20:55
No i ten jak mu tam a Garguła też może by się do pierwszej jedenastki załapał

Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 26.09.2014, 06:49
Wczoraj Barcelona nie oddała w meczu z Malagą celnego strzału na bramkę. To tyle tytułem komentarza
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów