|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Kilka uwag:
Buchalik - nie przekonuje. Ale kto w tym sezonie z bramkarzy jest bez babola? Może jednak ta brazuca? Sadlok - dla mnie największe odkrycie początku sezonu. w obronie bezbłędny, ciagnie do przodu. z lechem jeden błąd Dudka - Głowacki - obaj bez zarzutów. mają pojedyncze błędy, ale dobrze się asekurują. Burliga - asysta jest, kartek nie łapie dużo, ale brakuje mi u niego tej pewności. Boguski - wiele osób śmiało sie, jak pisałem, aby Boguski grał na def. na atak się nienadaje. jest za wolny i za słaby fizycznie, przy nim Uryga moze zrobic krok w przod. Uryga - chyba najlepszy mecz w tym sezonie. brawo Stilic - Garguła - Jankowski - teoretycznie najsłabiej Jankes, ale wygrał baardzo duzo pojedynkow glowkowych, po ktorych mielismy skladne akcje. troche w cieniu Stilicia i Guły, ale daje rade Brożek - no cóż. to Brozek, on ma kredyt zaufania. Gurrier - kto ma wieksze szczescie od niego w lidze? |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|