|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Generalnie uważam, że Buchalik jest lepszym bramkarzem pod to co chce grać Wisła.
Chcemy grać piłką, a bramkarz który nie potrafi normalnie odegrać piłki w takiej drużynie wszystko psuje. Misiek miał fantastyczny refleks, więc jego gra na linii była na bardzo wysokim poziomie. Gra nogami niestety spędzała sen z powiek większości z nas. Buchalik jeszcze nam niczego spektakularnego nie zawalił, a w Chorzowie grał świetnie. Trzeba stulić japę i dać mu najzwyczajniej w świecie pograć do połowy sezonu i wtedy oceniać obiektywnie. Teraz to takie gadu sradu. Nawet jakby szmatę wpuścił totalną w jednym z tych meczy mógłby okazać się świetnym bramkarzem na cały sezon, więc przestańcie wymachiwać szabelką. To, że ktoś broni Buchalika nie znaczy, że od razu jest Bednarzofilem. Ja raczej na forum widzę Bednarzofobów - bo fili to raczej nie ma. Praktycznie każdy Wiślak uważa, że Bednarz powinien odejść. Za to tylko część pisze o tym w każdym zdaniu, prawdopodobnie mając złudną nadzieję, że jak napiszą pojazd na Bednarza 1000 raz to automatycznie Cupiał wyrzuci go z klubu Ja się zgadzam i popieram, że Bednarz powinien z klubu zniknąć - chociażby po to, żeby zakończył się ten debilny protest. Ja to bym najchętniej widział out i Bednarza i tych geniuszy od ostrzeliwania własnego stadionu. Bednarza - bo wizerunkowo jest on teraz nikim i gwarantem niskiej frekwencji. Idiotów za bycie idiotami. Tak po prostu. Bardzo żałuje, że nie da się oddzielić imbecyli od normalnych ludzi na naszym stadionie. Bednarz pewnie z czasem zniknie. A inwalidzi umysłowi niestety zostaną.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 31.07.2014 o godz. 23:29.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|