|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
jagul , nic Cie nie obchodzi jak piszesz , ale łykasz legijne farmazony bez popitki , i jeszcze dodajesz jakieś pogrubione życzenia , masz problem z warszawką , nie komentuj ich wypocin, mamy prawo skomentować jako kibice Wisły wynurzenia obleśnego u legijnego przydupasa, każdy ma swojego wroga więc zajmij się jak piszesz swoim
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.11.2014 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A pogrubione życzenia są REALNYMI problemami dotyczącymi Wisły, a nie jakiegoś klubu oddalonego 300 km od Krakowa. No chyba, że cena za Żyre ma jakieś powiązania z sytuacją panującą obecnie w Wiśle. Poza tym to co wy tu piszecie, to na pewno nie jest komentowanie tylko jawne najeżdżanie bez cienia obiektywizmu . Nawet nie macie żadnego dowodu, że to co mówi Leśniodorski jest prawdą albo nieprawdą, a napierdalacie na niego, że jest bajkopisarzem. A obiektywizm doskonale widać po tym jak go nazywacie.PS. Do postu poniżej: nie popłacz się klakierku :(
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do kerim 1906 i shaggy : przestancie z laski swojej,karmic trola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie miej mu za złe. Boguś przy ostatnim spotkaniu z nim nie do końca chyba wyszoROWAł okolice intymne, został mu uraz.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ależ poziom dyskusji. To fourum leci na łeb na szyję. Napinka jak w 2c w rejonowej gimbazie. Szkoda tracić czas.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a z reszta.... nie trac czasu .idz sobie.na forum Legii najlepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ty na amiki lub ksp, idealnie tam pasujesz. Najlepiej z kolega z Warszawy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.11.2014 o godz. 15:13.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak tam chlopaki nowe stringi z L-ka z nowej kolekcji zakupione ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dyskusji ? wg. mnie jest to raczej zachowanie typowego płaczliwego Polaka. Ktoś inny ma dobrze, to teraz on będzie na niego naskakiwał i go dyskredytował pomimo iz tak naprawde mu zazdrości..
napisał Ebebenge śmieszny list - napisał. Pośmiali my pośmiali ale co Nas to ....a obchodzi ? Naszym interesem powinna być troska o Nasz klub! Nasz. Gorzej będzie jak tego Żyre sprzedadzą za grube hajsy, ciekawe kto wtedy będzie się śmiał. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Znowu robi się forum Legii jak za dawnych czasów w europejskim, gdzie leciało po naście nowych stron z okazji jednego meczu w europucharach.
Jednak Leśny efekt osiąga, bo mówi się o Legii - nie ważne jak, ale zawsze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kiedy trzeba utemperować Warszawiaków to trzeba bo owszem za często tu cwaniakują - najlepiej temperować banem - ale to nie zmienia faktu, że spora część osób co się tu wypowiada to ma ból dupy na punkcie Legiuni niczym judasze na punkcie Wisły. Może sami tego nie widzicie ale warto na sprawę spojrzeć z dystansem i przestać się ośmieszać, bo ciągłe pisanie tutaj o Legii i nawet słuszne dosrywanie jej to bardziej powód do wstydu niż zadowolenia bo nie ma co przeżywać wszystkiego co związane z nieswoim klubem. Ekscytujecie się tą Legią jak sracovia Wisłą. Patologia.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze nawiązując do mojego ostatniego postu. Prześledziłem 2 ostatnie strony tego tematu i akurat tutaj żaden Warszawiaczek dupy nie spinał tylko od początku "Wy" się zaczęliście spuszczać i rozwodzić na temat tego i owego. Także się zastanówcie kto tu jednak przypał robi i czy was na prawdę dupa nie boli.
Wstyd robicie sobie i jeszcze jak coś nie pasuje to Wiślaków wyzywają. Parodia. Może jednak te stringi L-ki to sobie Ty kup - Yossarian - i na złość Leśnemu seraj się w nie. Byś miał +5 do ligi chuliganów za zasrane majtki klubowe. Robicie problemy tam gdzie ich nie ma a tam gdzie one są (na naszym podwórku) to się z dala od nich trzymacie. Nie lepiej pomóc Wiśle niż się napinać na Legię? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te ,krotkie zolnierskie sloma moze nawet ty pojmiesz : 63.5 Kg napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kerim1906, shaggy, yossarian nasi obrońcy przed napływem legionistów! Dziękujemy wam, że ich jak to powiedział kerim prostujecie, bo sami byśmy sobie nie poradzili
. Liczę na to, że w rankingu kibicowskich nethoolsów będziecie w czołówce. Chłopaki z Warszawy ewidentnie się was przestraszyli, bo zdecydowanie rzadziej się pojawiają!
Ostatnio edytowane przez Jagul : 29.11.2014 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie: Jagul i inni tęczowi chłopcy nadstawiający d... między innymi legionistom w ramach promowania szeroko rozumianej tolerancji nie zmuszajcie do tego innych - obroncy ucisnionych legionistow na tym forum. Jak nic szykuje sie Wam odpowiednik nagrody - sprawiedliwy wsrod narodow swiata Skoro tak wielkie wrazenie robi na Was pewien pan piszcie ku jego czci peany np na jego koncie tweeterowym, nie musicie tego robic tutaj... A teraz cos na temat: Podbeskidzie goni Lechie grajac w 10, niedobrze to wyglada u braci. Ma nad czym pracowac Brzeczek. Miala byc walka o 3 a jest na razie klopot z pierwsza osemka. 70 minuta meczu i Jaga remisuje z Zawisza, jeśli się taki wybik utzryma zostajemy na 2 miejscu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety Twoja polaczkowość nie pozwala Ci przyjąć do wiadomości, że nie wszystko co robi musi być złe. Zwykła zazdrość i ból dupy, bo oni teraz są na fali, a Wisła tonie. Szkoda, że nie jesteś tak aktywny w kwestii działań innych prezesów klubów ekstraklasy, bo w końcu temat dotyczy całej ligi, a nie jednego klubu ze stolicy. Widzę, że stworzyliście sobie jakiś wyimaginowany problem i mianowaliście się na armię wyzwoleńczą, której nikt nie potrzebuje, bo kultu Leśniodorskiego na forum nie zauważyłem. Nie umiesz prowadzić dyskusji w sposób merytoryczny to się nie wypowiadaj, bo jak na razie jedyną odpowiedzią na moje argumenty jest to, że jestem prolegijnym tęczowym chłopakiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Serce boli oglądając co ta Lechia gra. Zastanawiam się czego tam brakuje. Doświadczenia?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Poza tym jednak za młody ten skład i brakuje lidera, kogoś kto potrafiłby porządnie resztę opieprzyć jak nie idzie. Może ten Sebek Mila będzie kimś takim? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Mamy dla was grajka nazywa się Bartłomiej Pawłowski ostatnio grał w Maladze Malaga powiada Pan Dobra bierzemy I tak z połową kopaczy zapewne nie patrzono na formą piłkarza ani to czy siedział na ławie czy nie ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto tu broni Legii? Shaggy, skoro Ty i Tobie podobni nie widzicie tego, że przesadzacie to my Wam mówimy. Jak ktoś za bardzo sapie na tą Legię to są 2 wyjścia, albo ma ból dupy albo kompleksy. Jakoś nie zauważyłem żeby tutaj wśród Wiślaków panował kult Legii. Co najwyżej nieraz ktoś wrzuci jakiś link czy coś i porówna to do naszej sytuacji, napisze, że tam jest ok a u nas pyta i tyle. Nikt się nad tym nie spuszcza i nie rozwodzi. Bo i nie ma nad czym, klub jak klub, jasne mają teraz swoje tłuste lata tylko co z tego? .... im w dupę, niech sobie mają. Myślałem, że nas ma interesować Wisła a nie wszystko co związane z Legią.
Z drugiej strony zauważyłem, że Ty i kilka osób macie ostry ból dupy i ciągle po tej Legii jedziecie. Chcecie być dumnymi Wiślakami czy czymś na podobieństwo Judasza, który ma swój posrany klub co się do chuja nadaje i jego byt polega na tym, że przez 99% dnia myśli o Wiśle i o tym jak jej dosrać? Weźcie sobie dajcie siana i jak żaden Warszawiaczek się nie rzuca to nie ciśnieniujcie się bo to śmieszne. ![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaroo1 i tobie podobni, czy ci się podoba czy nie zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć", jeżeli Ty uważasz inaczej nie kwestionuje tego , nie kwestionuj w takim razie kogoś innego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie w ostatniej "sprawie" (odnośnie tego wywiadu na weszlo z Leśnodorskim i tym drugim) warszawiaczki jakieś farmazony na ten temat pisały?
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
widzisz , już podpiera Twoje tezy warszawiaczek emj10 kłamca i człowiek bez honoru który do dzisjaj nie przeprosił ,czy można na forum swojego klubu Wisły skomentować "wynurzenia i bajkopisarstwo " prezesa "sł€pa"obleśnego ? czy nie ? , daję spokój bo nasza dyskusja do niczego nie prowadzi , będę postępował jak powyżej napisałem i nikt nie musi mnie pouczać , ok ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Warszawiaczków zostało raptem kilku, z czego w miarę aktywnie piszących może ze 2-3, więc dobrze, że niektórzy nie pisali tutaj kilka lat temu, bo nie mogliby spać po nocach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I właśnie o to chodzi. Ból dupy macie o ch. wie co a jak pytam o konkrety to "daję spokój". Skoro powiedziałeś A to powiedz B. Skoro napisałeś " zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć"" to napisz w takim razie gdzie ostatnio warszawiaczki cwaniakowały odnośnie tego wywiadu Leśnego na weszlo.
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
yeah w końcu znalazł się obrońca granicy krakowsko-warszawskiej.
pytanie tylko mam takie co do Twojej wypowiedzi. Obleśny to legijny słup ? Rozumiem że osoba Obleśny to Leśniodorski. Też jak byłem mały przezywałem, potem mi sie znudziło. Ale że legijny słup ? O co tutaj chodzi bo jestem w kropce? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|