The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2014, 21:56
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
Z tym się trzeba zgodzić akurat. Zresztą widać po tym jak teraz gra. Jednak swoją głupotą też stracił ten czas by się pokazać. Ale w Wiśle jak zawsze do młodych nie ma cierpliwości i ciężko mają coś pokazać dobrze że zdarzają się nieliczni
A podobno zapisał się w notesach scoutów z Man City ... Tak właśnie to wygląda, od kiedy przyszedł Jacuś wszystko się jakoś rozłożyło.

tedyy napisał(a):Wyświetl post
Czy uważasz że wzięcie młodego do osiemnastki meczowej a przed meczem mówienie że nie ma kim treneiro grać i należe oczekiwać w meczu wpie............lu to naprawdę pomaga młodym w grze
To akurat taka fatalistyczna trochę filozofia Jacka Bednarza, od kiedy jest to miał negatywny wpływ na morale piłkarzy Wisły.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.07.2014, 23:51
cfa napisał(a):Wyświetl post
A podobno zapisał się w notesach scoutów z Man City ... Tak właśnie to wygląda, od kiedy przyszedł Jacuś wszystko się jakoś rozłożyło.

.
piszesz podobno bo opierasz się na JEDNEJ publikacji w którymś z brukowców.
Tak samo w notesach scoutów Juventusu zapisał się Warzywniak.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 02.07.2014, 00:19
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Tak samo w notesach scoutów Juventusu zapisał się Warzywniak.
"Kompletne beztalencie. Polecić naszym rywalom"

Zastanawia mnie, jakich zarobków oczekiwałby Stevanović. Mógłby być dobrym zastępcą za Chrapka.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 02.07.2014, 10:04
Seria pt. "I ty możesz zostać zawodnikiem Wisły" rozpoczęta
.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.07.2014, 10:16
syryls napisał(a):Wyświetl post
Seria pt. "I ty możesz zostać zawodnikiem Wisły" rozpoczęta
To nie do końca tak:

Nogi dwie ma ?
Ma

Kopnąć piłkę prosto umie?
Umie

Po schodach umie biegać ?
umie

Noto witamy w Wiśle Kraków! na początek 2 tys zł miesięcznie

to była ironia
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.07.2014, 13:45
tedyy napisał(a):Wyświetl post
Czy uważasz że wzięcie młodego do osiemnastki meczowej a przed meczem mówienie że nie ma kim treneiro grać i należe oczekiwać w meczu wpie............lu to naprawdę pomaga młodym w grze
To nie ma znaczenia. Młody jeśli chce robić karierę zawodowego piłkarza musi mieć twardą skórę. Inna sprawa to niefortunne wypowiedzi Smudy, które często mogą uderzać w morale wszystkich piłkarzy, nie tylko juniorów. Taki już urok złotoustego Franza.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 02.07.2014, 16:54
Arked napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem o co chodzi z tą dość popularną opinią, jakoby Smuda nie dawał szans młodym. Skąd to się bierze? Popatrzmy na poprzedni sezon. Część z młodych piłkarzy wymiękła już w okresie przygotowawczym (np. Buras). Reszta grała całkiem sporo. Nalepa, Uryga, Czekaj, Szewczyk, Fryc, Kamiński, Klarić - wszyscy ci gracze dostali swoje szanse. Jedni grali więcej inni mniej natomiast śmiało można powiedzieć, że wszyscy grali za dużo ponieważ nie prezentowali oni poziomu godnego nawet naszej mocno przeciętnej Ekstraklasy.

Młody piłkarz będzie grać jeśli będzie wystarczająco dobry. Dlatego nie martwiłbym się na zapas o Tomasza Zająca i spółkę. Wszystko zależy od nich samych. Na szanse zasługują jedynie ci, którzy wyróżniają się w rezerwach czy na treningach, a potem w meczach, w których dostali szanse. Smuda nie jest ślepy i na pewno potrafi poznać dobrego piłkarza i to nie tylko po tym jak chodzi po schodach. Dla przeciętniaków, wiecznych talentów czy zwyczajnych cieniasów, których jedynym atutem jest wiek i bycie wychowankiem nie ma miejsca w klubie najwyższej klasy rozgrywkowej. To jest zawodowa piłka, a nie rozgrywki międzyszkolne.
Czy Ty chociaż przeczytałeś jakąś relacje pomeczową, lub cokolwiek innego? Bo po tym co piszesz doszedłem do wniosku, że meczu nie oglądałeś praktycznie żadnego.

Cytat:
To jest zawodowa piłka, a nie rozgrywki międzyszkolne
Za to było miejsce żeby dyzma mógł sprowadzić Burdeńskiego
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.07.2014, 00:52
Tekst źródłowy: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/578...my-na-dno.html
Cytat:
Z naszych informacji wynika, że do klubu zgłosił się bardzo majętny sponsor, który chciał wejść na koszulki Wisły, płacąc za to trzy miliony złotych. Jedynym jego warunkiem było usunięcie z klubu Jacka Bednarza, bo nie chciał po prostu współpracować z tym człowiekiem. W tej chwili być może uda się jedynie sprowadzić dwóch, trzech piłkarzy z Portugalii, za których kontrakty zapłaci. Sponsorem jednak na razie nie zostanie, bo prezesem jest ciągle Bednarz.
Dwóch, trzech piłkarzy z Portugali ..jakich, kiedy i czy "uda się", znaczy jest szansa, czy tylko taki plan.., tak czy owak, każde jakościowe wzmocnienie naszej wąskiej kadry wskazane.

Edit. Wróble już o tym wcześniej ćwierkały, ale faktów dokonanych ciągle tu brak.

Podaje żródło, jakim jest tekst z portalu SKWK, a swoje wypociny zachowaj dla siebie i nie zaśmiecaj nimi tego forum.
Ostatnio edytowane przez milosz : 11.07.2014 o godz. 14:58.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 11.07.2014, 06:08
milosz napisał(a):Wyświetl post
Tekst źródłowy: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/578...my-na-dno.html Dwóch, trzech piłkarzy z Portugali ..jakich, kiedy i czy "uda się", znaczy jest szansa, czy tylko taki plan.., tak czy owak, każde jakościowe wzmocnienie naszej wąskiej kadry wskazane.

Edit. Wróble już o tym wcześniej ćwierkały, ale faktów dokonanych ciągle tu brak.
Ja słyszałem, że prezesem miał zostać Kwaśniewski, ale nie zostanie bo kupił magistra i za kołnierz nie wylewa...

milosz napisał(a):Wyświetl post
Edit II do tekstu poniżej. autor Matejas_

Podaje żródło, jakim jest tekst z portalu SKWK, a swoje wypociny zachowaj dla siebie i nie zaśmiecaj nimi tego forum.
Za to SKWK pisze swoje "wypociny" na podstawie plotek zasłyszanych na mieście i chorych domysłach. Dla jednych teksy SKWK widzę, że są tym czym dla Koran dla Muzułmanów. Bezsensowna dyskusja.
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 11.07.2014 o godz. 18:44.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.07.2014, 13:02
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty chociaż przeczytałeś jakąś relacje pomeczową, lub cokolwiek innego? Bo po tym co piszesz doszedłem do wniosku, że meczu nie oglądałeś praktycznie żadnego.

Za to było miejsce żeby dyzma mógł sprowadzić Burdeńskiego
Oglądałem wszystkie mecze. Fryc zagrał 2 pełne mecze i 3 z ławki i był nieprzekonywujący. Szewczyk wszedł 7 razy z ławki i był po prostu tragiczny. Po kilkanaście/kilkadziesiąt minut zagrali Klarić i Kamiński ale szczerze wątpię czy zasłużyli na więcej. Tomasz Zając dostał śmieszne 11 minut i wyglądał dużo lepiej od tej dwójki.

Burdeński ma się nijak do omawianej kwestii.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
john_doe92
Junior Member

Od: 07.2014

Stary 11.07.2014, 20:39
Najgorszy jest brak konsekwencji. Na mój rozum to nawet jak jest wąska, to trzeba to jakoś sobie zaplanować i wcielać w życie. Przykład Stoperzy pod koniec tamtego sezonu. Trener zna zawodników wiec zdaje sobie sprawe kto jak wygląda, jakie ma słabe i mocne strony i na podstawie tego podejmuje decyzje: gramy parą np. Nowak- Wójcik i ich zgrywam, ustawiam, podpowiadam, daje wyciągać wnioski itp. W ten sposób mogą zrobić jakiś postęp, rosnąć z meczu na mecz itd. A u Smudy naliczyłem w tamtym sezonie 11 różnych par stoperów, wiec jak mogą grać dobrze skoro 50% sukcesu nas tej pozycji to zgranie, np. Dudka co mecz a to na lewej obronie, a to na prawej, a to na środku, zaraz znowu na defensywnym. Nie da się tak, klucz to stabilizacja....
To samo się tyczy młodych. Ustalam że daje szanse np. Urydze ma stoperze i daje mi 5 meczów, jak po tym czasie nie zrobi postępu i jest słaby to wtedy szukam innych opcji.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.07.2014, 21:21
Arked napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem wszystkie mecze. Fryc zagrał 2 pełne mecze i 3 z ławki i był nieprzekonywujący. Szewczyk wszedł 7 razy z ławki i był po prostu tragiczny. Po kilkanaście/kilkadziesiąt minut zagrali Klarić i Kamiński ale szczerze wątpię czy zasłużyli na więcej. Tomasz Zając dostał śmieszne 11 minut i wyglądał dużo lepiej od tej dwójki.

Burdeński ma się nijak do omawianej kwestii.
To może zobacz sobie ile tych minut Szewczyk dostawiał, w jakich meczach wchodził i jakie wtedy były wyniki?

Fryc był nieprzekonujący? To jaki w był Dudka czy Donald na wiosnę?

Dlaczego Burdeńskiego mam pomijać, skoro był sprowadzany przez dyzmę, a na sb wielokrotnie mnie ciśniętą, gdy mówiłem, że to atrapa piłkarza skoro nawet nie widziałem go w akcji i nie wiem na co go stać?
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.07.2014, 22:39
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Za to SKWK pisze swoje "wypociny" na podstawie plotek zasłyszanych na mieście i chorych domysłach. Dla jednych teksy SKWK widzę, że są tym czym dla Koran dla Muzułmanów. Bezsensowna dyskusja.
Bezsensowne jest to co piszesz..nic nie wnosisz do tematu, a z góry deprecjonujesz każdą treść z SKWK, masz jakiś problem sam ze sobą, to się nim zajmij, ale nie koniecznie na tym forum.

PS. A SKWK, jest źródłem do którego mam akurat ograniczone zaufanie, ale i tak większe od treści głoszonych przez netowych proroków.
Odpowiedz cytując
nairda116
Senior Member

Od: 12.2013

Stary 11.07.2014, 23:08
No jeśli z tym Genkovem to prawda to jest meksyk
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.07.2014, 00:26
nairda116 napisał(a):Wyświetl post
No jeśli z tym Genkovem to prawda to jest meksyk
Nie Meksyk tylko IV liga i nie jest to raczej powód do radości
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 12.07.2014, 00:55
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
nie IV liga tylko KOLEJNY blad pewnego bezwlosego Pana - to nie jest kwota przez ktora mozna rozwiazac klub dzieciaki .....to tylko kolejna pomylka pana bez wlosow ktory twierdzi ze ze bez kibicow zbuduje Wisle , szczegoly Wam przedstawia jego klakierzy tylko ze ...hhmm.... na tym forum i innym - jak czytam komentarze to na R22 powinny byc tlumy - a narazie jest ( to relacja mojego sasiada , ktory z ciekawosci poszedl na 2 mecze ) 2000-2500 kibicow ....a nie tak jhak jak Lysy Waz informuje media ze 5 tys .....sorki chlopcy, wasz mesjasz okazal sie przesmiewszym idiota z ktorego nie tylko MY sie smiejemy ale tez cala kibicowska Polska .... jedno co mnie martwi to ta syndykowska UFA ..... bo podpisanie tego mi sie w glowie nie miesci - chyba jedyni mega prawnik musi to wyciagnac kiedys, ze podpisujacy pan byl niespelna rozumu .... jesli prawda w tym wszystkim jest fakt ze np : czysto teoretycznie : przychodzi Pan Abramowicz i dlla kaprysu chce przejac Wisle i dac jej np ... 200 mln euro - to i tak lwia czesc pochlonie UFA ? .....kurde - takie umowy powinny byc respektowane przez psychologow bo to po prostu niemozliwe ...no chyba ze sie myle
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.07.2014, 06:59
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Licencja przyznana więc nam jej nie odbiorą, ten sezon się jakoś przebujamy, może się odwołamy do UEFA żeby zyskać na czasie, może TF przeleje jakąś kasę, może...
Genkov uciekł od nas bo nie płaciliśmy więc było wiadomo, że wcześniej czy później dostaniemy po d.upie. Pytanie czy z Jovanicem, Jaliensem i resztą już wszystko w porządku czy za chwilę otrzymamy kolejny cios?
Bardzo niedobrze to wygląda, odsunięcie B wydaje się jedyną szansą na lepsze czasy.

P.S (ze strony skwk)
Warto także wspomnieć o bardzo istotnym zdarzeniu. PZPN otrzymał pismo od UEFA, w którym stwierdzono, że w razie braku wypłaty zaległych pensji Genkovovi, a także Milanowi Jovanicowi (toczy spór z Wisłą o zaległości finansowe) i Ivicy Ilievovi, nasz krajowy związek ma de facto przyblokować Wiśle licencję na gę w Ekstraklasie. Co więcej na kontach klubu siada już komornik, więc pierwsza rata za transfer Michała Chrapka nie trafi do klubu.

Ładne jaja...
Ostatnio edytowane przez arti : 12.07.2014 o godz. 08:29.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 12.07.2014, 08:58
Nie rozumiem, po prostu nie rozumiem jak Cupiał dalej może trzymać bednarza i jemu podobnych w klubie, mało mu dowodów na to, że kompletnie nie potrafią zarządzać klubem?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.07.2014, 09:14
Jeśli mielibyśmy się uwolnić od wszystkich długów (w tym od długów wobec Cupiała) za grę w IV lidze - to nie jest to taki dramat jak niektórzy myślą. Wtedy jest dopiero szansa na rozwój klubu. Oczywiście inną alternatywą jest nowy właściciel ale Cupiał nie przejawia chęci żeby Wisłę sprzedać.

BTW
Genkow pewnie za swoją drewnianą grę kosił z 350 tysięcy euro rocznie, + odsetki i mamy 400 tysięcy długu. Przy Brożku Genkow to beztalencie jedynie z dobrym wyskokiem a dostał 2 razy tyle ile Paweł Brożek zanim odszedł z Wisły do Turcji. Kto mu tyle dał?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Terinho
Junior Member

Od: 07.2003

Stary 12.07.2014, 09:19
No to ładnie Bednarz rządzi . Z zaległych dla Genkowa 120 tys Euro zrobiło się 400 tys Euro .No geniusz poprostu geniusz . Mieliśmy mieć kłopoty bogactwa a mamy bogastwo długów . Nie zapominajcie też o tym , że podobna sytuacja jest jeszcze z byłym naszym bramkarzem Milanem Jovaniciem . Tutaj jeszcze nie było wyroku ale okoliczności są bardzo podobne więc można sie tego samego spodziewać .
[Podpis wymoderowany]
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 12.07.2014, 09:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jeśli mielibyśmy się uwolnić od wszystkich długów (w tym od długów wobec Cupiała) za grę w IV lidze - to nie jest to taki dramat jak niektórzy myślą. Wtedy jest dopiero szansa na rozwój klubu. Oczywiście inną alternatywą jest nowy właściciel ale Cupiał nie przejawia chęci żeby Wisłę sprzedać.

BTW
Genkow pewnie za swoją drewnianą grę kosił z 350 tysięcy euro rocznie, + odsetki i mamy 400 tysięcy długu. Przy Brożku Genkow to beztalencie jedynie z dobrym wyskokiem a dostał 2 razy tyle ile Paweł Brożek zanim odszedł z Wisły do Turcji. Kto mu tyle dał?
240 tys. Coś tam grał, nie przesadzajmy.
Za Chrapka w ilu ratach ma być kasa?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.07.2014, 09:59
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wierzyć tej stronie to 330 tysiecy euro rocznie brutto.
http://www.orange.pl/kid,4000003306,...e,article.html

A "coś" grać to może jakiś junior albo Piotr Brożek za ochłapy (pensja grubo poniżej 50 tysięcy euro rocznie) a nie piłkarz którego kupiliśmy za 650 tysięcy euro z pensją 330 tysięcy euro rocznie!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.07.2014, 10:36
Kasa za Chrapka jest niewazna ponieważ i tak zabierają komornik....
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 12.07.2014, 11:25
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wierzyć tej stronie to 330 tysiecy euro rocznie brutto.
http://www.orange.pl/kid,4000003306,...e,article.html

A "coś" grać to może jakiś junior albo Piotr Brożek za ochłapy (pensja grubo poniżej 50 tysięcy euro rocznie) a nie piłkarz którego kupiliśmy za 650 tysięcy euro z pensją 330 tysięcy euro rocznie!
To prawda, ale kompletnym niewypałem nie byl, choć końcówkę miał już tragikomiczną.
Jesli chodzi o kontrakt - rozwiązał umowę z Wisłą, gdyż klub nie wypłacił mu 6 pensji - 120 tys. Czyli rocznie 240 tys. I to by się zgadzało - 6 miesięcy plus cały rok, kiedy kontrakt miał obowiązywać plus jakieś odsetki. Idealnie 400 tys.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.07.2014, 11:31
To prawda, ale kompletnym niewypałem nie byl, choć końcówkę miał już tragikomiczną.
Jesli chodzi o kontrakt - rozwiązał umowę z Wisłą, gdyż klub nie wypłacił mu 6 pensji - 120 tys. Czyli rocznie 240 tys. I to by się zgadzało - 6 miesięcy plus cały rok, kiedy kontrakt miał obowiązywać plus jakieś odsetki. Idealnie 400 tys.
Wygonić grajka, niech sobie gra gdzie indziej i potem musieć mu wypłacić całą kasę kontraktową za ten okres i jeszcze odsetki... biznes jak cholera. Gdzie tu sens i oszczędności? Że oprócz tych 240 czy iluś miał wysokie wejściówki i one odpadły czy co? Czy B znów palnął jakąś tragikomiczną głupotę jak przy wypożyczeniu/transferze Kirma?
@ yoda79
Końcówka była taka, że nieopłacany najemnik jak już musiał to wchodził ociężale na boisko i uważał żeby broń boże nie złapać żadnego urazu. Co dziwne nie jest jak kasy na koncie nie było, a w dodatku B mówił to co mówił o przyszłości...
Ostatnio edytowane przez arti : 12.07.2014 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 12.07.2014, 11:53
Smaczku dodaje fakt, że Genkow te 400 tys. prawdopodobnie do ręki ma dostać, czyli Wisła zapłaci lekko ponad 500 tys.
Kolejny "deal" życia.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 12.07.2014, 12:02
arti napisał(a):Wyświetl post
Wygonić grajka, niech sobie gra gdzie indziej i potem musieć mu wypłacić całą kasę kontraktową za ten okres i jeszcze odsetki... biznes jak cholera. Gdzie tu sens i oszczędności? Że oprócz tych 240 czy iluś miał wysokie wejściówki i one odpadły czy co? Czy B znów palnął jakąś tragikomiczną głupotę jak przy wypożyczeniu/transferze Kirma?
@ yoda79
Końcówka była taka, że nieopłacany najemnik jak już musiał to wchodził ociężale na boisko i uważał żeby broń boże nie złapać żadnego urazu. Co dziwne nie jest jak kasy na koncie nie było, a w dodatku B mówił to co mówił o przyszłości...

u lysego Szkodnika jest wszystko mozliwe ...w tym cyrku ktory nam serwuje Cupial, to cos czuje ze jeszcze lepsze jaca beda , przedtem UFA, teraz to .... idol obecnych tłumow na R22 i polowy forum moze wszystko
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 12.07.2014, 12:15
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
u lysego Szkodnika jest wszystko mozliwe ...w tym cyrku ktory nam serwuje Cupial, to cos czuje ze jeszcze lepsze jaca beda , przedtem UFA, teraz to .... idol obecnych tłumow na R22 i polowy forum moze wszystko
Apogeum szkodanictwa według mnie osiągnął w momencie kiedy wiedział, że finanse się sypią i jednocześnie wyganiał ludzi ze stadionu. Dywersant i tyle.
Poczekajmy jeszcze na rozwiązanei sprawy z innymi przeplaconymi zawodnikami i sen o IV lidze może rzeczywiscie się ziścić.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 12.07.2014, 12:17
Pora pogodzić się z faktami, w obecnej sytuacji jedyne możliwe rozwiązanie to łódzki scenariusz(jedyne co trochę maskuje u nas degrengolade to stadion) czyli albo wzorem Widzewa lecimy do 1 ligi albo wzorem łksu upadamy na dno, przejmuje nas TS i startujemy od 4 ligi... Dramat Ale prawda jest taka ze co okno będzie gorzej i gorzej, aż w końcu zlecimy albo zasłużenie, albo po prostu nie dostaniemy licencji. Smude po skończeniu kontraktu zastąpi jakiś prawdziwek (może Kula wróci , profesjonalni piłkarze będą sprzedawani/odsylani po skończeniu kontraktu a kadrę będziemy stopniowo coraz bardziej wypełniać juniorami i szrotem... Te ostatnie 2 lata były ciężkie, na początku myślałem ze to tylko sprawa przejściowa ale teraz już się nie łudzę... Smutne zakończenie pięknej przygody.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 12.07.2014, 12:22
I tak może być. Cholera tych juniorow szkoda, porozjeżdżaja się za chlebem, zamiast grać o wysokie cele w Wisle.
Ale nic nie poradzimy na to, powoli trzeba się nastawiać na grę w niższych ligach (w cud powoli przestaję wierzyć).
Łysy będzie miał satysfakcję.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów