|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Mundial 2014 wygra | |||
| Brazylia |
|
14 | 22,95% |
| Argentyna |
|
12 | 19,67% |
| Niemcy |
|
8 | 13,11% |
| Hiszpania |
|
3 | 4,92% |
| Belgia |
|
13 | 21,31% |
| Francja |
|
1 | 1,64% |
| Włochy |
|
1 | 1,64% |
| Urugwaj |
|
4 | 6,56% |
| Portugalia |
|
0 | 0% |
| Inny |
|
5 | 8,20% |
| Głosujących: 61. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Iran za wczorajszy anty futbol dostanie porządny oklep od Bośniaków i Argentyńczyków. Mam też nadzieje, że czasy parkowania autobusu na mundialach już nie wrócą.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Najbardziej mnie przeraża fakt że taki Iran by nas rozniósł bez problemu.
A na dodatek, jak sobie pomyślę że gramy z Niemcami w kolejnych eliminacjach to mamy szansę na wynik dwucyfrowy, chyba że nagle stanie się cud. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
No to mnie Belgowie zaskoczyli.
Taką kichę grali cały czas że aż szkoda prądu a tu nagle ... wygrana ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie chwal dnia przed zachodem słońca.Dla mnie na razie lekkie rozczarowanie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy Belgia bedzie czarnym koniem bedziemy mogli powiedziec dopiero po paru meczach zwłaszcza z tymi lepszymi zespolami.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Sam byłem ciekawy jak ten " czarny koń " zagra, no i ... straszna padlina, wymęczone zwycięstwo ze słabiutkim zespołem . Z grupy pewnie wyjdą ale czy na pierwszym miejscu ? wątpię ! Później spotkanie z Niemcami i powrót do domu, taka prawda . Teraz czekam aż Meksyk zrobi kuku Brazylii i się dopiero szopka zacznie
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ale ja jestem w szoku negatywnym właśnie.
Miał być koń a jest kabanos. Grali taką kichę że właśnie mnie zaskoczyli w końcówce że im się udało spiąć. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to jest jak się pompuje balonik, że czarny koń tych mistrzostw no,ale to dopiero pierwszy mecz.Lukaku porażka nie pokazał nic
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Panowie to jest turniej! najważniejsze mecze zaczynaja się w drugiej rundzie.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Belgia wymęczyła zwycięstwo. Ale jednak wygrała a to jest kluczowe. Jakby gładko wygrali z 4-0 to od razu byłbym pewny że po wyjściu z grupy szybki powrót do domu
![]() Odkąd pamiętam, kto zaczyna od mocnego uderzenia ten potem nie ma sił na nic więcej niż popisy w grupie i szybko kończy (z wyjątkami rzecz jasna). Ja tam bym ich nie skreślał. Zwłaszcza po 1 meczu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Brazylia - Mekysk - Co za mecz :O
Pierwszy raz w życiu czułem taki wewnętrzny smutek, że sędzia odgwizdał koniec. Takie mecze można bez przerwy oglądać, mimo tego, żę się skończyło 0:0!!! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Owszem, Brazylijczycy z Meksykiem zagrali bardzo fajny mecz, ale jednak... od Brazylii oczekiwałem znacznie więcej. ZNACZNIE. Nie mówię, że myślałem iż rozjadą Meksykanów, ale zwycięstwa byłem prawie pewien. Oczywiście - Ochoa miał dzień konia i łapał wszystko, z tym że Brazylii brakowało ognia momentami. Nie postawiłbym na ten moment zbyt wielu pieniędzy na ich końcowy sukces.
Meksyk - pozytywnie. Mam trochę dylemat z tą grupą, bo i Chorwatom i Meksykanom życzę dobrze, a raczej możliwości by obie te drużyny awansowały nie ma... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mecz Brazylii z Meksykiem był ciekawy. Ochoa być może znajdzie klub w Europie po tym występie. Kibicowałem Meksykanom, ale cóż nie udało się.
PS. Nie wiem czemu, ale kiedy widzę murawę, na której rozgrywane są mecze, mam wrażenie, że lepsze są u nas w III czy IV ligowych klubach. Ich boiska po 10 minutach gry wyglądają jak pastwiska po całodziennym wypasie owiec. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Guest
|
|
Patrząc dziś to Holandia, Niemcy czy Włochy mogą ich spokojnie wyrzucić z turnieju. Albo nawet Hiszpania w 1/8. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Odnośnie Belgii; ja bym ich nie skreślał jeszcze.
Brakuje im doświadczenia i coś czuje, że z każdym meczem będą wyglądali lepiej. Meksyk zagrał bardzo dobre spotkanie. Ktoś z dwójki Meksyk - Chorwacja będzie wielkim przegranym. Rosja strasznie słaba, i dobrze. Więcej już ich nie oglądam. Pytanie za piwo - co krzyczą kibice Meksyku po wykopie bramkarza i co to znaczy w przełożeniu na nasz język? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie przypadkiem Pierre Dolony?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękna petarda Cahill'a
edit Pewnie dobry będzie mecz Hiszpania-Chile nie mogę się doczekać, jak na razie dobre trzy mecz Hiszpania-Holandia,Brazylia-Meksyk i Australia-Holandia pięknie oby tak dalej
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 18.06.2014 o godz. 19:11.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To chyba cud że nas tam nie ma ... dostalibyśmy 3x5 - tak z litości.
Australia gra jak czołówka europejska, masakra. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Nie wiem jaką dyscyplinę uprawia kadra PZPN'u, ale to co gra większość drużyn w Brazylii, jest poza jakimkolwiek zasięgiem dla naszych ! Oglądasz takich gości z Australii - nie ma tam gwiazd, a wychodzą na boisko i wiedzą co grać i jak, idziesz oglądać naszą kadrę i zbiera Ci się na wymioty ! to jest przerażające gdzie my jesteśmy :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
piwo postawisz na wyjeździe --- *http://pl.urbandictionary.com/define.php?term=puto |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze nadchodzacy mecz Hiszpania - Chile bedzie tak dobry jak zakonczone spotkanie Australijczykow z Holendrami i padnie duzo goli. Szkoda Australii bo dzisiaj zagrali perfekcyjnie i mieli duze szanse by sprawic niespodzianke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kibole Chile wlecieli dziś ze ścianą przez biuro prasowe na Marcanie. Dobre swiry
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Meksykanie krzyczą "football".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bóg trybun zamknął temat w kwestii okrzyku Meksykanow
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ufff na szczescie konczy sie epoka tiki taki reprezentacyjnej, w koncu Mistrzem Swiata bedzie ktos inny a nie Hiszpania bo to by było za nudne. Brawo Chile wyrastaja jak na razie na najwiekszego czarnego konia Mistrzostw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Hiszpanie mogą pojechać do domu bez zdobyczy pkt. Australijczycy mimo, że też odpadli, to tanio skóry nie sprzedadzą. Cóż "sukcesu" Francuzów z 2002 roku już nie pobiją.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Umarł król, kto będzie kolejnym?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Gdyby grał Reus to Niemcy na 100%.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to Niemcy są od niego uzależnione ? Hiszpania bardzo słaba od meczu z Holandią czułem, że nic z tego nie będzie ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|