The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2014, 09:07
"Wolę, by Wisła była klubem dla siedmiotysięcznej elity, bo resztę pieniędzy przy dobrze grającym zespole my znajdziemy."

Co ten gość tu jeszcze robi, znajdzie ale 40k na pensje dla siebie...
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.06.2014, 09:36
Jacek Bednarz, 4 lata w Ruchu i 6 lat w Legii, mówi o Wiśle, używając pierwszej osoby liczby mnogiej. Zarazem w stosunku do kibiców, którzy zrobili wiele dla klubu i są z nim od lat, Jacek Bednarz pozwala sobie na żenujące określenia i sformułowania.

Świat stanął na głowie.

Drugim aspektem radosnej działalności ulubieńca kosmopolitycznych elit jest fakt, że Wisła traci krocie, stając się powoli marketingowym pośmiewiskiem.

Fragmenty wywiadu polecam wydrukować i czytać sobie, gdyby kogoś naszła ochota na wyprawę na R22 (oczywiście przy założeniu, że JB dalej będzie preze... ekhm, pasożytował).
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.06.2014, 09:46
barthok napisał(a):Wyświetl post
"Wolę, by Wisła była klubem dla siedmiotysięcznej elity, bo resztę pieniędzy przy dobrze grającym zespole my znajdziemy."

Co ten gość tu jeszcze robi, znajdzie ale 40k na pensje dla siebie...
a ja wole żeby takich kuta.... było jak najmniej w klubie i co ty prezesie bez wlosow na to...

PS. i najciekawsze wczorajsze brednie:

"Po przedłużeniu umowy z Pawłem Brożkiem mamy dwóch wysokiej klasy napastników i Rafała Boguskiego, który wraca do zdrowia"
"Jeżeli nie wytransferujemy któregoś ze skrzydłowych, to po podpisaniu umowy z Łukaszem Gargułą i tak mamy taką sytuację, że jest jeden skrzydłowy, który grał wcześniej w pierwszej jedenastce. Sytuacja tak się ułożyła, że na boku pomocy może grać Sarki, Guerrier i Garguła "
"Wydaje mi się, że już teraz jesteśmy na pewno mocniejsi. Przyjście Maćka Jankowskiego to duże wzmocnienie, tak to traktujemy"
"Oczekiwanie co do niego są nawet większe, niż w stosunku do Miśkiewicza, ponieważ ten dopiero rok temu zaczynał swoją przygodę z dorosłą piłką. W tym sezonie Buchalik bronił bardzo dobrze i jestem przekonany, że i u nas nie będzie bronił gorzej. Moim zdaniem na dłuższy czas jesteśmy na tej pozycji zabezpieczen"
"Chciałbym jednak przypomnieć, że Michał Czekaj półtora roku nie grał w piłkę. Wszedł do drużyny w bardzo trudnym momencie, po jednym spotkaniu rozegranym w rezerwach. Jest krytykowany, uważam że zasłużenie, ale mimo wszystko zbyt mocno i niesprawiedliwie. Nie cały czas, w tych meczach, popełniał błędy i wyglądał słabo. Uważam, że czas pracuje na jego korzyść"
" Powinniśmy mierzyć w pudło"
"Spłata długów zależy od prognozy finansowych i ich wykonania. Wierzę, że w następnym roku nie będzie sytuacji, w której będziemy się musieli patrzeć za siebie. Myślę, że na wyjście z kryzysu musimy poczekać jeszcze rok. Chciałbym żeby to były 6 miesięcy, ale do tego muszą się wydarzyć gospodarcze rzeczy, czyli sukcesy na polu marketingowym - dodał. "
"A to co robimy dotychczas zostanie też dobrze odebrane. Informacja o tym, że nie musimy martwić się o pozycję bramkarza, że mamy partnera do ataku dla Pawła Brożka, że on postanowił zostać z nami na kolejne trzy lata, że zostaje także Łukasz Garguła – to są dobre informacje. Ja wyobrażam sobie, że takich sześciu ofensywnych zawodników, czyli Brożek, Jankowski, Guerrier, Štilić, Garguła, Sarki – to jest czym straszyć. Wystarczy zsumować gole, które w strzelili w zakończonym sezonie. Nie chcielibyście znów zobaczyć jak oni strzelą być może znów ze 30 bramek?"
"Mamy sygnały, że ludzie nie chcą się teraz przyznać, że idą na mecz, bo mogłyby ich wtedy spotkać nieprzyjemności"
"Nie uważam, że protestujących kibiców jest pięć tysięcy. Kilkaset osób skutecznie natomiast manipuluje opinią publiczną, a część osób nie przychodziła, bo była rozczarowana wynikami "
"Nie mamy konfliktu z kibicami. Odblokowaliśmy już te zablokowane karty kibica, było ich około 300. Części kibiców zostały one odblokowane już wcześniej, co proponowaliśmy. Wystarczyło, że ktoś był wiarygodny i przekonał osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo, bo ja nie brałem w tym udziału, żeby nie być podejrzanym. Byłem bezstronny. Każdy kartę mógł odblokować. Takie przypadki były, ale to pokazywało intencje – czy zgodzisz się i podpiszesz, że będziesz respektował regulamin i ustawę o imprezach masowych oraz że nie przeszkadza Ci obecność służb porządkowych, czy policjanta na stadionie. Jak normalnemu człowiekowi może to przeszkadzać?"
"Nie będzie żadnego dialogu z zarządem SKWK, bo do dziś nie powiedzieli słowa krytyki o tym co się stało. Mało tego wciąż nawołują do konfliktu i konfrontacji z klubem"
"Są kluby, które nie mają żadnego konfliktu, gdzie kibice nie są manipulowani, straszeni, gdzie nie są ostrzeliwani, a frekwencja jest tam niższa niż tutaj. Ludzie nie przychodzili na mecze, bo bali się co tutaj będzie, nie przychodzili też bo brakowało im wiary w tę drużynę. Straciliśmy szansę na wszystko, a była wyższa frekwencja, niż na meczach zespołu z tego miasta, który walczył o utrzymanie. W międzyczasie pojawiło się na stadionie wiele osób, które powiedziały, że zjawią się znowu i będą budowali frekwencję na przyszłość. Docenić trzeba też tą wartość, że nie było też tutaj rac i kar dyscyplinarnych. Wolę żeby to był klub dla elity. Może z frekwencją 7 tysięcy, ale jak ta drużyna będzie grała dobrze, to jestem przekonany, że dzień po dniu będzie ona wyższa. Warto ją budować za cenę tego, żeby nie godzić się na wszystko "
"Nie jest prawdą, że tylko dzięki Stowarzyszeniu na meczach pojawiły się zapraszane dzieci. To jest kłamstwo, które oni powielają. To nie jest prawda. "

I co Ty możesz wiedzieć lysa palo czym jest Wisłanazwales mnie wczoraj judaszem...szmato....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 14.06.2014 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.06.2014, 10:07
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
a ja wole żeby takich kuta.... było jak najmniej w klubie i co ty prezesie bez wlosow na to...

PS. i najciekawsze wczorajsze brednie:

"Po przedłużeniu umowy z Pawłem Brożkiem mamy dwóch wysokiej klasy napastników i Rafała Boguskiego, który wraca do zdrowia"
"Jeżeli nie wytransferujemy któregoś ze skrzydłowych, to po podpisaniu umowy z Łukaszem Gargułą i tak mamy taką sytuację, że jest jeden skrzydłowy, który grał wcześniej w pierwszej jedenastce. Sytuacja tak się ułożyła, że na boku pomocy może grać Sarki, Guerrier i Garguła "
"Wydaje mi się, że już teraz jesteśmy na pewno mocniejsi. Przyjście Maćka Jankowskiego to duże wzmocnienie, tak to traktujemy"
"Oczekiwanie co do niego są nawet większe, niż w stosunku do Miśkiewicza, ponieważ ten dopiero rok temu zaczynał swoją przygodę z dorosłą piłką. W tym sezonie Buchalik bronił bardzo dobrze i jestem przekonany, że i u nas nie będzie bronił gorzej. Moim zdaniem na dłuższy czas jesteśmy na tej pozycji zabezpieczen"
"Chciałbym jednak przypomnieć, że Michał Czekaj półtora roku nie grał w piłkę. Wszedł do drużyny w bardzo trudnym momencie, po jednym spotkaniu rozegranym w rezerwach. Jest krytykowany, uważam że zasłużenie, ale mimo wszystko zbyt mocno i niesprawiedliwie. Nie cały czas, w tych meczach, popełniał błędy i wyglądał słabo. Uważam, że czas pracuje na jego korzyść"
" Powinniśmy mierzyć w pudło"
"Spłata długów zależy od prognozy finansowych i ich wykonania. Wierzę, że w następnym roku nie będzie sytuacji, w której będziemy się musieli patrzeć za siebie. Myślę, że na wyjście z kryzysu musimy poczekać jeszcze rok. Chciałbym żeby to były 6 miesięcy, ale do tego muszą się wydarzyć gospodarcze rzeczy, czyli sukcesy na polu marketingowym - dodał. "
"A to co robimy dotychczas zostanie też dobrze odebrane. Informacja o tym, że nie musimy martwić się o pozycję bramkarza, że mamy partnera do ataku dla Pawła Brożka, że on postanowił zostać z nami na kolejne trzy lata, że zostaje także Łukasz Garguła – to są dobre informacje. Ja wyobrażam sobie, że takich sześciu ofensywnych zawodników, czyli Brożek, Jankowski, Guerrier, Štilić, Garguła, Sarki – to jest czym straszyć. Wystarczy zsumować gole, które w strzelili w zakończonym sezonie. Nie chcielibyście znów zobaczyć jak oni strzelą być może znów ze 30 bramek?"
"Mamy sygnały, że ludzie nie chcą się teraz przyznać, że idą na mecz, bo mogłyby ich wtedy spotkać nieprzyjemności"
"Nie uważam, że protestujących kibiców jest pięć tysięcy. Kilkaset osób skutecznie natomiast manipuluje opinią publiczną, a część osób nie przychodziła, bo była rozczarowana wynikami "
"Nie mamy konfliktu z kibicami. Odblokowaliśmy już te zablokowane karty kibica, było ich około 300. Części kibiców zostały one odblokowane już wcześniej, co proponowaliśmy. Wystarczyło, że ktoś był wiarygodny i przekonał osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo, bo ja nie brałem w tym udziału, żeby nie być podejrzanym. Byłem bezstronny. Każdy kartę mógł odblokować. Takie przypadki były, ale to pokazywało intencje – czy zgodzisz się i podpiszesz, że będziesz respektował regulamin i ustawę o imprezach masowych oraz że nie przeszkadza Ci obecność służb porządkowych, czy policjanta na stadionie. Jak normalnemu człowiekowi może to przeszkadzać?"
"Nie będzie żadnego dialogu z zarządem SKWK, bo do dziś nie powiedzieli słowa krytyki o tym co się stało. Mało tego wciąż nawołują do konfliktu i konfrontacji z klubem"
"Są kluby, które nie mają żadnego konfliktu, gdzie kibice nie są manipulowani, straszeni, gdzie nie są ostrzeliwani, a frekwencja jest tam niższa niż tutaj. Ludzie nie przychodzili na mecze, bo bali się co tutaj będzie, nie przychodzili też bo brakowało im wiary w tę drużynę. Straciliśmy szansę na wszystko, a była wyższa frekwencja, niż na meczach zespołu z tego miasta, który walczył o utrzymanie. W międzyczasie pojawiło się na stadionie wiele osób, które powiedziały, że zjawią się znowu i będą budowali frekwencję na przyszłość. Docenić trzeba też tą wartość, że nie było też tutaj rac i kar dyscyplinarnych. Wolę żeby to był klub dla elity. Może z frekwencją 7 tysięcy, ale jak ta drużyna będzie grała dobrze, to jestem przekonany, że dzień po dniu będzie ona wyższa. Warto ją budować za cenę tego, żeby nie godzić się na wszystko "
"Nie jest prawdą, że tylko dzięki Stowarzyszeniu na meczach pojawiły się zapraszane dzieci. To jest kłamstwo, które oni powielają. To nie jest prawda. "

I co Ty możesz wiedzieć lysa palo czym jest Wisłanazwales mnie wczoraj judaszem...szmato....

Boże ,internetowy chuligan.. Zastanawiam się ile Ty masz lat, 14? 15? Mam taki sam stosunek do Bednarza , ale takie podsumowania jak twoje, ręce opadają...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.06.2014, 10:28
wislak2214 napisał(a):Wyświetl post
Boże ,internetowy chuligan.. Zastanawiam się ile Ty masz lat, 14? 15? Mam taki sam stosunek do Bednarza , ale takie podsumowania jak twoje, ręce opadają...
Jestes glupi,jestes idiota czy Ci ktoś za to placi
Ja na Wisle jest od 20 lat wiec zastanow się co piszesz.ale skoro nie rozumiesz co ma na celu zamieszczenie wybranych cytatow w wypowiedzi Jacka to weź i zamilcz....
PS. zresztą jakbys był chociaż trochę spostrzegawczy to bys zauwazyl ze wg. Ciebie musiałbym dolaczyc do tego forum w wieku 3-4 lat....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 14.06.2014 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 14.06.2014, 11:24
Czytam i chce mi się śmiać ludzi popierających SKWK według nich wszystkiemu co w Wiśle jest złe jest winny jeden człowiek a jest nim Bednarz, a oni są świeci. Przepraszam ile kar finansowych od ekstraklasy dostała Wisła SKWK i to nie było na szkodę klubu. Nawoływanie do bojkotu też działa pozytywnie na klub ludzi ogarnijcie się Bednarz nie jest wybitnym prezesem ale walkę z kibolami popieram bo ja chce czuć się na stadionie bezpiecznie
tak jak na stadionach w Angli. Po drugi ja chce oglądać mecz normalnie a nie popisy fanów popatrzcie na kibiców siatkówki nie można tak na meczach Wisły. SKWK to stowarzyszenie które szukać pozytywnego wizerunku klubu i kibiców to robi całkiem n a odwrót. A tak naprawdę poszło o 1zł od biletu na co Wisła się nie zgodziła i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na co by poszły pieniądze. A jeśli SKWK chce podstawić pomnik co za problem zrobić zbiórkę wśród kibiców z SKWK. Nie lubię Bednarza, ale będę go bronił bo facet chce by Wisła była dla kibiców a nie kiboli. Jako pierwszy kupie karnet na mecz wogóle to się zastanawiam z pewną grupą osób na stworzeniem nowego stowarzyszenia kibiców by wróciła normalność na stadion.

Wiem, że mnie wiele osób bedzie jechać ale ja nie patrze na Bednarza przez pryzmat moich odczuć do niego bo inaczej bym popierał SKWK, ale oceniam go obiektywnie a Facet robi swoje i tyle
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.06.2014, 11:40
suikoden napisał(a):Wyświetl post
A tak naprawdę poszło o 1zł od biletu na co Wisła się nie zgodziła i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na co by poszły pieniądze.
W dupie byłeś gówno wiesz. Jak można być tak ograniczonym
Kolejny, który nagle się wynurzył z szamba na forum.

A jeśli SKWK chce podstawić pomnik co za problem zrobić zbiórkę wśród kibiców z SKWK.
Reyman jest legendą dla Wszystkich Kibiców Wisły - kim ty jesteś że masz to w dupie Niech się inni dorzucą a ja sobie jebnę słit focie i wrzucę na fejsa

Co za pokolenie
Ostatnio edytowane przez Kocur : 14.06.2014 o godz. 11:43.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.06.2014, 11:43
wogóle to się zastanawiam z pewną grupą osób na stworzeniem nowego stowarzyszenia kibiców by wróciła normalność na stadion.

Ja bym się najpierw na Twoim miejscu zastanowił, gdzie jest stadion Wisły, bo czuję, że nie bardzo wiesz.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 14.06.2014, 11:48
^^ A kiedyś czułeś się niebezpiecznie ? Dostałeś racą w łeb ? Klub poprosił kibiców, żeby nie robili niczego złego i nie było kar. Przez chyba rok było spokojnie. Jacek dopiero namieszał i pojawiły się race. Jak chcesz oglądać mecze jak w Anglii to jedź tam. Sam SKWK niezbyt toleruję, ale to jacek jest tu złem.
'' będę go bronił bo facet chce by Wisła była dla kibiców a nie kiboli.'' - Mecze w piknikowej atmosferze można oglądać na np. Garbarni. Przepraszam, ale ci źli twoim zdaniem kibole dali bardzo dużo temu klubowi. W innych klubach potrafią się dogadać ( patrz. legia) i wszyscy żyją w kontaktach na tyle dobrych, że można prowadzić dialog. Jacek tylko odpycha od siebie ludzi nazywając ich judaszami itd. mówi, że kibice nie są ważni, papla wszystko w mediach gorzej nież Smuda. Piłkarzom brakuje tego dopingu. Przyjeżdżają goście i słychać tylko na stadionie ich doping. Ten człowiek robi pośmiewisko z klubu i ODPYCHA sponsorów, bo nikt nie będzie dawał kasy, gdy na meczu słychać świerszcze. Nikt u nas na stadionie nie zginął i nie trafił (chyba) do szpitala przez zachowanie ''bandytów''.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.06.2014, 11:54
Jak dla mnie głupotą było rzucanie rac, ale jeszcze większą wchodzenie w konflikt z kibicami w momencie załamania finansów... Mógłbym zrozumieć taką decyzję Bednarza, jeżeli klub byłby w dobrej kondycji.
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 14.06.2014, 11:59
Widocznie dla mnie Wisła to klub na który chodze od x lat i bede chodził. Powiem wiecej nie boje się krytyki bo nie stane po stronie SKWK i już.
A kto powiedział że dla mnie Reyman nie jest legendą. Dla mnie to ikona Wisły, ale na pomnik można zebrać w inne sposoby i już. A nie wypinać się na Wisłe. Bo gdzie maksyma, że jesteśmy z klubem na dobre i złe a wystarczą drobne problemy i SKWK odwraca się plecam zamiast próbować dialogu.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:18
Widocznie dla mnie Wisła to klub na który chodze od x lat i bede chodził. Powiem wiecej nie boje się krytyki bo nie stane po stronie SKWK i już.
A kto powiedział że dla mnie Reyman nie jest legendą. Dla mnie to ikona Wisły, ale na pomnik można zebrać w inne sposoby i już. A nie wypinać się na Wisłe. Bo gdzie maksyma, że jesteśmy z klubem na dobre i złe a wystarczą drobne problemy i SKWK odwraca się plecam zamiast próbować dialogu.
Na dobre i na złe - to prawda i moim skromnym zdaniem osoby bojkotujące dalej na dobre i na zle są, bo dużo ludzi potrafi się solidaryzować i na mecze nie chodzić dla dobra kibiców i klubu; jego historii. Takich jak ty jest niestety dużo, którzy mają na jedną i drugą stronę wyj*** i chodzą dalej na mecze. Jestem to w stanie zrozumieć, ale nie jest to godna postawa. Trzeba stanąć po którejś ze stron konfliktu, bo tego myślę wymaga sytuacja. Nikt nie chce Wiśle źle, ale czasami trzeba się zebrać i wspólnymi siłami zwyciężyć, nawet gdyby to było pyrrusowe zwycięstwo i pozostawiło za sobą kolejną ranę.
Nie da się teraz chodzić i udawać, że nic się nie dzieje.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.06.2014, 12:19
huberix napisał(a):Wyświetl post
^^ A kiedyś czułeś się niebezpiecznie ? Dostałeś racą w łeb ? Klub poprosił kibiców, żeby nie robili niczego złego i nie było kar.
Rozumiem, ze na C to ufoludki z identyfikatorami SKWK łaziły i lały po mordach własnych kibiców na meczu z Piastem?

Ludzie proszę was... SKWK to jeden wielki przekręt, większy od Amber Goldu. A już nie chce tutaj wypisywać jak was na kasie rżną jeśli chodzi o wyjazdy, oprawy etc etc.
Odpowiedz cytując
konradekg
Junior Member

Od: 10.2013

Stary 14.06.2014, 12:25
nie zrozumie skwk... Skoro byli przy racach które poleciały na stadion... i znają osoby które odpowiadają za wystrzelenie... i dziękować Bogu ze się nic nikomu nie stało...
czemu nie wskazali ich

Tylko skazali klub na brak dopingu... marną atmosferę... i utratę miejsca w pucharach... TO wina SKWK...
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 14.06.2014, 12:26
Ja nie stoije po żadnej ze stron ja stoje po stronie klubu bo dla mnie sam konflikt jest głupotą
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.06.2014, 12:31
na ilu wyjazdach byłeś wierny kibicu na dobre i złe w rundzie wiosennej hmm?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 14.06.2014, 12:33
kolego na 3 ale ja mam też żone dziecko, ale na stadionie Wisły jestem na każdym meczum nie opusciłem meczu u siebie od 5 lat jeśli satdion był czynny dla kibiców
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:39
Race nie odpalili dla jaj. To był sprzeciw Bednarzowi, a to że się bili to ich problem. Może był powód, może nie. Wystarczy nie iść na C i ma się święty spokój jak komuś nie pasuje.
Denerwują mnie ludzie, którzy wszystko wiedzą z mediów. RACE nie były początkiem konfliktu !!!
Sam uważam, że race są niepotrzebne i skoro są zakazane to ich odpalaniem nic się nie zrobi, ale nie wierzcie mediom !

--konradekg--
Czyli, gdyby sprzedali ''braci po szalu'' to doping by był ? Wszycy by kochali bednarza ? TO NIE ZACZĘŁO SIĘ OD RAC !
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 14.06.2014, 12:41
Race to tylko jedno z wielu elementów negatywnej stony skwk
choć SKWK ma swoje pozytywne sukcesy
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:43
aa dzięki zrozumiałem, to znaczy, że wiernych kibiców na C można lać po mordzie, bo mieli powód "tylko szmata bije brata" to już rozumiem nieaktualne aa sorry tzn. nie dotyczy SKWK

O to coś nowego jeszcze parę miesięcy temu to ponoć SKWK z racami nie miało nic wspólnego a teraz już nawet sobie przypisują bez zająknięcia.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:46
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
aa dzięki zrozumiałem, to znaczy, że wiernych kibiców na C można lać po mordzie, bo mieli powód "tylko szmata bije brata" to już rozumiem nieaktualne aa sorry tzn. nie dotyczy SKWK
Co do lania, to nie mam zdania. Gdyby kibic Wisły obrażał waszą rodzinę nie dalibyście mu w mordę, bo to brat po szalu ? Nie wiem o co poszło, ale najłatwiej dawać osądy w tej sprawie niżeli poznawać przyczynę konfliktu.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.06.2014, 12:48
konradekg napisał(a):Wyświetl post
nie zrozumie skwk... Skoro byli przy racach które poleciały na stadion... i znają osoby które odpowiadają za wystrzelenie... i dziękować Bogu ze się nic nikomu nie stało...
czemu nie wskazali ich

Tylko skazali klub na brak dopingu... marną atmosferę... i utratę miejsca w pucharach... TO wina SKWK...

O to coś nowego jeszcze parę miesięcy temu to ponoć SKWK z racami nie miało nic wspólnego a teraz już nawet sobie przypisują bez zająknięcia.

WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:48
wiesz co, piszesz o papce medialnej i zakłamanych pismakach, a to, że lali własnych kibiców bo nie prowadzili "głośnego " dopingu nazywasz obrażaniem rodziny!? nieźle!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.06.2014, 12:53

Ludzie proszę was... SKWK to jeden wielki przekręt, większy od Amber Goldu. A już nie chce tutaj wypisywać jak was na kasie rżną jeśli chodzi o wyjazdy, oprawy etc etc.
Internet jeszcze nie raz mnie zaskoczy. SKWK to "większą afera od Amber Goldu". Nagroda dla debila roku przyznana juz z początkiem czerwca.
Ostatnio edytowane przez fialo : 14.06.2014 o godz. 12:57.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:53
wiesz co, piszesz o papce medialnej i zakłamanych pismakach, a to, że lali własnych kibiców bo nie prowadzili "głośnego " dopingu nazywasz obrażaniem rodziny!? nieźle!
To był przykład. Skąd wiesz o co poszło ? Może pisała o tym gazeta wyborcza ?
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.06.2014, 12:56
Nie dyskutujcie z pajacem, przecież to podstawiony płotek.
Bednarz może zapraszać szkółki piłkarskie Arki Gdynia na stadion Wisły by polepszyć frekwencję, ale my nie będziemy tolerować szmat z nimi powiązanymi na sektorze C.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:57
ja nie jestem kibicem z Gdańska, chodzę na Wisłę, akurat znajomy z C dokładnie mi opisał tą sytuację, miał tą nieprzyjemność siedzieć wtedy na C5. Odpowiadam Ci na pytanie nie był dziennikarzem GW.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 14.06.2014, 12:59
To w takim wypadku, jeśli chodzi o tą sprawę i jest to prawdą; Cię osobiście przepraszam
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 14.06.2014, 13:00
Wisła to kibice a nie SKWK czy bednarz. Ale Wisła to też klub bez którego nie było by kibiców Wisły czy SKWK bo dla kogo
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Stary 14.06.2014, 13:01
fialo, element, dziękuje Wam Panowie jestem wniebowzięty, że zostałem w waszych oczach debilem miesiąca, roku, dnia czy nawet sekundy

huberix - nie ma sprawy, dyskutujemy przecież
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów