The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Mundial 2014 wygra
Brazylia 14 22,95%
Argentyna 12 19,67%
Niemcy 8 13,11%
Hiszpania 3 4,92%
Belgia 13 21,31%
Francja 1 1,64%
Włochy 1 1,64%
Urugwaj 4 6,56%
Portugalia 0 0%
Inny 5 8,20%
Głosujących: 61. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2014, 18:19
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Mecz z rodzajów tych, które zabił sędzia.
Błędy się zdarzają, to była niemal identyczna sytuacja jak ta w której główną rolę odegrałł H. Webb, w meczu Polski.

Szkoda, bo trzymałem kciuki za Chorwację i zwyczajnie w świecie zasługiwała na remis.
Mam nadzieję, że awansują z grupy i ten kuriozalny błąd sędziego nie będzie miał jeszcze poważniejszych konsekwencji.

Nie wiem jak was, ale mnie ta Brazylia nie przekonuje, przynajmniej na razie.

I jeszcze takie pytanie; jak sądzicie, czy Stipe Pletikosa mógł się lepiej zachować przy straconych bramkach?
Ja bym go nie winił. Trochę inne zdanie miał za to Jacek Gmoch w studiu pomeczowym.
Zaskakująco słaba ofensywa - Neymar i Oscar bardzo dobrze zwłaszcza w I połowie, ale Hulk i Fred beznadziejni.. Zmiennicy też nienadzwyczajni. Obrona też rozczarowała - zwłaszcza po stronie Alvesa Olic robił co chciał Jak inni ofensywni nie poprawią poziomu to Brazylia nie wygra mundialu Neymarem i Oscarem. A chciałbym żeby wygrali choć oczywiście nie w taki sposób jak wczoraj.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów