|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Na jakiej podstawie piszesz, że to kolejny Frederiksen? Nie rozumie podeścia, niektórych osób. Ciągle zle. Nawet jak Stilic przychodził, to było słychac takie głosy.. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No to już na 100% żegnamy Miska. Mam nadzieje, że Wisła w nowym sezonie bedzie w 8 bo mam drobne obawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli swoją pewność pożegnania Miśkiewicza podpierasz przyjściem Buchalika to... może jednak przydałoby nam się chociaż 2 bramkarzy?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem tytuł "Francuz na lewą obronę Wisły" to od razu mi się przypomniał któryś FM parę lat wstecz i mozolne próby ściągnięcia Sakho do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
![]() To w takim razie stawiamy na młodych Polaków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ja też jeszcze niedawno myślałem, że to Słowak, aż przeczytałem tydzień temu o rodzinnym Rybniku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Ja się cieszę, że się w ogóle coś dzieje. Wiadomo, że nasze transfery du*y za przeproszeniem nie urywają, jednak przynajmniej klub stara się wzmocnić drużynę na miarę możliwości. A przynajmniej załatać dziury po tych, którzy odejdą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sry, panowie. Oglądam jedynie mecze Wisły w naszej Pseudoklasie piłkarskiej
Polska piłka przyprawia mnie o mdłości. Każdy kto ogląda namiętnie wszystkie mecze wszystkich polskich drużyn jest w mojej oceniei masochistą i być może niespełna rozumu ![]() "Solidny", czyli ch**a o nim wiecie. Znowu ręcznik na bramce, oby Głowa był zdrowy. Bo na transfer solidnego stopera pewnie nie ma co liczyć. ![]()
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jacek się wyasekurowal:
(...) w Ruchu Michał Buchalik dobrze bronił. Podpisaliśmy trzyletni kontrakt, więc jesteśmy zabezpieczeni na tej pozycji, co nie oznacza, że jeśli nie porozumiemy się z Miśkiewiczem, to nie będziemy jeszcze szukali. Ale tutaj nie ma pożaru. Gerard Bieszczad ma jeszcze rok umowy, więc nr 2 mamy - powiedział prezes Wisły Jacek Bednarz. PS. Przy okazji brawa dla tej lysej szmaty za najnowszy pomysl wynajmowania np. jednej trybuny na mecz....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 13.06.2014 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Odnośnie Francuza - skojarzenia z Frederiksenem są naturalne. Plus całej sytuacji taki, że nie dostanie równie absurdalnie wysokiego kontraktu. Jak ktoś sobie przypomni ściągniętych przez Bednarza lewych obrońców, to mu się z automatu zapala lampka ostrzegawcza.
Buchalik - z tego co wiem, solidny. Dla mnie Miśkiewicz tez dupy nie urywa jako bramkarz (zwłaszcza jeśli chodzi o grę nogami), więc ewentualnej podmiany nie traktowałbym jako osłabienia. Ważne, to mieć realne oczekiwania wobec niego. Na ręcznik nie wygląda, w Arsenalu tez już raczej nie zagra. Wolę pewnego Buchalika niż testy bramkarzy z całego globu. To wina SKWK.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.06.2014 o godz. 14:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Co do tej przykrości, to rozumiem, że chodzi Ci o to, byśmy jakoś Ci współczuli? Ze względu na twój standard życia, zarobki i karierę? No... masz nasze współczucie. Coś jeszcze? dlaczego naturalne? Widziałeś go? Już oceniłeś? Nie poczekasz? |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze wiedzieć. Jacek zrobił wystarczająco dużo złego, nie trzeba mu dokładać zmyślonych zarzutów.
A z tym Francuzem - wiadomo coś? Plotka? FraMat - lecz kompleksy gdzie indziej. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
czasem współczuję ludziom, np. teraz Tobie, gdy przeczytałem Twój post, a szczególnie ten fragment.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Nie będzie mi matejas sprzedawał jakiś swoich mądrości rodem spod sklepu GS, zwłaszcza jeśli nic o mnie nie wie. Słuszniejsze jest jednak olanie sprawy niż karmienie trolla. Ból dupy FraMat-a to jego problem. Sam sobie zapracował na swoją opinię. Chłopaczyna nawet nie zauważył, że odpowiedź na pytanie pod zacytowanym fragmentem znajduje się w następnym zdaniu mojego posta. No, ale OK, można było nie zauważyć jak wyglądali dotychczas sprawdzani przez JB lewi obrońcy. IMHO dupy nie urywali.
Ale to wskazuje na sposób myślenia w klubie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.06.2014 o godz. 18:36.
![]()
Już za cztery lata,
|
||
|
|
Moderator
Offline |
|
|
I gdzie tu jest napisane, że wynajmowana będzie jedna trybuna? Stadion jest wynajmowany od miasta w całości (wszystkie trybuny). Chodzi po prostu o wyłączenie ze sprzedaży biletów na niektóre sektory, co się wiąże z mniejszymi opłatami za ochronę, stewardów itp. Już wiele razy miało to miejsce, więc to nic nowego. Jeżeli będzie zapotrzebowanie, to sprzedaż na kolejne sektory byłaby uruchamiana.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyli jednego dobrego bramkarza ale sercem za Wisła zamieniamy na drugiego dobrego bramkarza. Szkoda, ze jednak z Miskiem sie nie dogadali
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I z tym sercem to bym nie przesadzał. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ciekawe czy Cupiał chce przytulić kase z kilku tysięcy karnetów, czy jednak ta kasa jest mu niepotrzebna...a wystarczyłoby tak mało, tak niewiele, tylko jedna decyzja żegnająca przykrego pana.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.06.2014 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Skoro Michał Chrapek już oficjalnie przeszedł do Catanii (http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...alcio_catania/) to warto poświęcić mu parę słów.
Na początku byłam do niego sceptycznie nastawiona, ale po powrocie z wypożyczenia przekonał mnie do siebie swoją grą. Zapamiętam go jako niezłego technicznie, walecznego pomocnika. Taką lepszą wersję Czarka Wilka Powodzenia Chrapo, niech ci się wiedzie we Włoszech! Rób karierę, zarabiaj pieniądze, obyśmy cię jeszcze zobaczyli z Białą Gwiazdą na sercu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bednarz o Lucasie:
- Widać jednak, że brakuje mu oficjalnych spotkań. Trening, szczególnie w tak młodym wieku, nie jest wystarczającym bodźcem. Mam wrażenie, że nam tak trochę stanął, również psychicznie. Jest to jednak zupełnie naturalny stan, ja na jego miejscu też bym miał z tym kłopot. Ufam, że jak podpiszemy umowę i zacznie trenować, to motywacja wróci i będzie miał okazję pokazać na co go stać - zakończył Jacek Bednarz. Przerażające. Dobrze, że to polska liga, a nie jakaś prawdziwa. Może ten 18 latek bez doświadczenia i (chwilowo, he he) motywacji okaże się następcą Chrapka. Nadzieja matką głupich ![]()
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Na chłopski rozum skoro Wisła nie śmierdzi kasą, ma potrzeby na innych pozycjach, Gerard zostaje, Buchalik przychodzi, a Misiek nie podpisał to dogadanie się w tym momencie z Miśkiem byłoby dla mnie bardzo dużą niespodzianką.
Bednarz zmienił tylko sposób wypowiedzi - zamiast: jesteśmy golasami mówi - jeżeli się dogadamy, jeżeli my będziemy chcieli i on (Plizga) będzie chciał itp.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.06.2014 o godz. 06:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 13.06.2014 o godz. 19:56.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|