|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|||
Tak, naściągajmy 10 żydów 10 murzynów i może jeszcze jakiegoś Japończyka na deser. Będzie folklor, multikulturowość, a co najważniejsze tanio. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak będzie dawał 1906% na boisku i wiedział co nosi na koszulce, to niech Legionistów ch... strzela jacy goście u nich jeździli na wyjazdy ![]() W obecnej piłce sentymenty przestają się liczyć wśród piłkarzy. Liczy się chłodna kalkulacja. To już nie te czasy co kiedyś. Już nie te czasy, kiedy honor był na pierwszym miejscu. Teraz jest wiele pokus, które sprawiły, że ludzie a zwłaszcza piłkarze dupczą już jakieś tam ideały. Ja jestem zdania, że szanuje tych piłkarzy co są przywiązani do klubu szczerze np. Głowacki z Poznania, Sobolewski z Płocka, czy Baszczyński z Ruchu Mijailiović z Belgradu czy Marcelo z Brazylii czy Błaszczykowski z Częstochowy. To są goście których się szanuje, bo pokazali kilka razy, że za Białą Gwiazdę dali by się pokroić dosłownie i w przenośni nie tylko na boisku Oczywiście, że przewiną się przez ten klub karierowicze jak np. zaciąg holenderski z Wilkami, Genkovami, Paljiciami czy Meliksonami na czele. Byli tu tacy jak Świetlica, co flagą Legii machał nam na boisku miał być Vuko-Vuković, niby wielki (L)-Legionista Podsumowując. Chyba wie po co tu przyszedł? Wiślak z niego nie będzie, chyba, że stanie się coś z nim jak Elijahem Wood-em w Filmie "Holligans". Zresztą ile on w tym Ruchu grał i bramek strzelił? Jest o czym rozważać w ogóle? Kasy wielkiej miał nie będzie, to karierowiczostwo można wykluczyć. Wisła to dla niego wyzwanie, nie po to odszedł z 3 drużyny do 5, jak problemy te same, choć tam mógłby grać w pucharach. Niech się stara być lepszy, to będzie z korzyścią dla nas i dla niego, wtedy szacunek zostanie oddany jak będzie ku temu okazja. p.s czasem szacunek trzeba oddać i największemu wrogowi Nie zawsze "swój" na niego zasługuje - przykładów znamy wiele ![]() p.s 2 Za Cupiała wykreowały nam się potencjalne 4 legendy. Są to Kulawik i Moskal, co kreowały się sporo przed Bogusiem, oraz Sobol i Błaszczu! Ci goście zasłużyli by być legendami dlatego, że są to wielcy ludzie. Pokazali to nie jednokrotnie, że oprócz prywaty zysku, pokus liczyło się coś więcej. Błaszczu mimo, że mogłoby mu dawno odwalić, pokazał nie raz, co pod żółto-czarną nosi patrz tu . To światowego formatu piłkarz, miejmy nadzieję, że zakończy karierę tutaj w Wiśle, gdzie jego miejsce. Reszta to co najwyżej piłkarze zasłużeni...
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.06.2014 o godz. 01:30.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Janowski to już za stary jest, w dodatku ostatnio zatrzymali go w Grecji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wspomnialem cos Maleckim to jak widac choroba Ale jak dla mnie on bedzie modelowym przykladem zjadu pilkarskiego do niebytu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bojkot bojkotu nie wychodzi, argumentów brak, to trzeba się jakoś przypomnieć.
Najlepiej takich pajaców ignorować. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdefiniuj proszę czym jest dla Ciebie "Prawdziwy Wiślak" ...
By było łatwiej zrozumieć twój tok myślenia. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież to czym (a raczej kim) jest "prawdziwy Wiślak" definiują "grupy decyzyjne", a nie zwykli userzy na forum...
One też decydują, co jest dla Wisły dobre, a co złe, kto jest kibicem, a kto nie i tak dalej... Po co to na forum roztrząsać? |
|
|
|
Guest
|
|
|
W koncu cos madrego z Twojej strony.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
|
Framat proszę Cię...Moderatorowi po prostu nie przystoi zgrywać ubezwłasnowolnionego człowieka. Ludzi potrafisz banować za małe literki a sam masz żale i pretensje do zasad panujących w naszym środowisku.
Cytat:
Ps. Tylko dziękować, ża "grupy decyzyjne" . Z tego co da się tutaj czasami wyczytać, obawiam się, że definicja "prawdziwy Wiślak" mogła by zostać pozbawiona majestatu. Są tacy, dla których przydrożna prostytutka mogła by kandydować do tego tytułu. Oczywiście pod warunkiem, że ciężko pracując dupą za jej zarabione pieniążki udało by się pozyskać braci Mak. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zmęczenie materiału. Sam dawno przestałem Ciebie i FraMat-a traktować poważnie. Jeżeli jednak koniecznie chcecie robić za forumowych klaunów, to spróbujcie przynajmniej być zabawni. Tak samo jak użycie nazwiska Macierewicz jest zabawne tylko dla osób o bardzo specyficznych poglądach (i nawet tu zwykle śmiech jest wymuszony, "bo tak wypada"), podobnie używanie Małeckiego przy każdej okazji jest po prostu żenujące. Nie - denerwujące. Nie - wywołujące agresję. Po prostu męczące. Ale to pewnie wiek się odzywa. Kultura memów nie jest moim naturalnym środowiskiem, tak samo też suchar powtórzony sto razy nie zacznie mnie śmieszyć, ani kłamstwo - nie stanie się prawdą. Tak więc - zgłosiłem moje votum separatum stwierdzając, że uważam waszą (Twoją i FraMat-a) działalność na forum za ułomną. Wiara, że postem na forum jesteś w stanie wywołać u mnie jakieś silne reakcje emocjonalne, jakkolwiek na swój sposób urocza - obawiam się, że nie jest niczym poparta. Małecki. Małecki. Małecki. Nic. SKWK. Grupy decyzyjne. Nadal nic.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.06.2014 o godz. 00:59.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przegląd Sportowy jednak wymiata. W tekście o Nalepie jest napisane, że Wisła zagwarantowała sobie jakiś procent od następnego transferu Nalepy
Lekko im umknęło, że skończył mu się kontrakt.![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś tam i tak skapnie, ze względu na wyszkolenie
. Dariook, jestes chyba ostatnia osoba na tym forum, ktora powinna pouczac innych... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
Błagam Cię Wolfy, jeśli już masz zamiar mu odpowiadać to przynajmniej nie cytuj...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Małecki Małecki Małecki, Małecki, Małecki idol grup decyzyjnych, Małecki, Małecki, Małecki, Małecki grupy decyzyjne S.... jakbyś tak wywoływał emocje u lasek jak u niektórych forumowiczów, tym byłoby lepiej dla ciebie, zdrowszy byś był, a nawet by ci się nie chciało tu zaglądać ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.06.2014 o godz. 15:23.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Rozwin prosze, bo tak wystrzeliles jak Filip z konopii, ze trudno pokumac o co ci biega. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
Melikson ma podobno ofertę z (7)egły
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zawsze wierzyłem w mądrość kibiców Wisły Kraków i wierzę, że na trybunach w niedalekiej przyszłości, będzie więcej ludzi pokojowo do siebie nastawionych, zakochanych w Wiśle, niż kilku czy kilkunastu tutaj forumowiczów - uczulonych na siebie do stopnia zdziecinnienia
![]() ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W kwestii raindoga - jestem w stanie zrozumieć dlaczego ktoś może chcieć nie okazywać mu szacunku. Nie uważam tego za właściwe, ale kto sieje wiatr...
Melikson - zakładając, że to nie jedna z dziesiątek plotek które pojawiły się i jeszcze pojawia w tym okienku - nigdy nie był nikim więcej niż najemnikiem. Bardzo dobrym, ale wciąż tylko najemnikiem. Dla mnie osobiście - byłoby to potencjalnie bardzo duże wzmocnienie Legii, bo tam miałby z kim grać. O wiele bardziej szkodliwe byłoby stworzenie na Reymonta legijno-chorzowskiej kolonii przez Łysego Jacka. Na razie jednak info o Kucharczyku się nie potwierdziło, to co jest to raczej efekt szukania promocji.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.06.2014 o godz. 23:30.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|