|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może Bury podrzuci jakieś typy na ten tydzień?
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
d.j has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Opróżnij skrzynkę! Mam pytanie w sprawie filii buka. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ktoś tutaj żyje w ogóle jeszcze z grających?
Jakieś typy, ciekawostki i ploty w związku z przyszłotygodniowym rozpoczęciem Mundialu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Awans:
Brazylia Kolumbia Holandia Francja Niemcy Argentyna Belgia Kostaryka Ako 12,18 Stawka 50zł Ew. wygr. 535,92 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie ale mają jakąś stałą kwotę? Niezależnie ile wypłacam biorą taką samą prowizje?
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zawsze jest 12,27zł. Niezależnie czy wypłacasz 50zł czy 10 koła.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
obstawiłem u buka ( Fortuna ) w meczu Argentyna - Swiss x2. Rozumiem, że kupon mi ' wszedł ' . Bo wynik po 90 minutach to było właśnie x, albo x2 prawda ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tak, liczy się regulaminowy czas, bez dogrywki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Klucz prosty, bo sami "faworyci" przeszli. Po ciężkich i nerwowych meczach, ale jakoś się udało na farcie. Fart jeszcze większy, bo obstawiłem jeszcze jeden taki sam kupon, ale bez Kostaryki [ https://www.efortuna.pl/pl/strona_gl...0%3D&kind=MAIN ], więc razem prawie 9 stówek do przodu
![]() Na 1/4 spróbuje coś na przekór "faworytom" Awans: Kolumbia Belgia Niemcy Holandia Ako 14,56 Stawka 30zł Ew. Wygr. 384,38 Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 02.07.2014 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest możliwość dostania darmowego bonu do bet-at-home o wartości 10 euro.
Żeby dostać bon trzeba napisać prywatną wiadomość z prośbą do :https://www.facebook.com/SC24com?fref=photo typu : Can you give mi one bon bet-at-home please ? Nie każdy dostanie ten bon, musicie liczyć na ich dobre chęci. Ja oraz kilka innych osób bez problemu dostało. Nie zasypujcie ich spamem tylko grzecznie czekajcie, a może wam się uda i dostaniecie. Przy okazji zapraszam na mojego bloga : mojeetypy.blogabet.com/ Powód: link
Ostatnio edytowane przez Donki : 10.07.2014 o godz. 18:58.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A takie tam typy:
Zenit Petersburg - Club Brugge over 2,5 Cercle Brugge- Mechelen over 2,5 Roda - Volendam over 2,5 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Poszła piękna masowka na to nasienie Hitlera. A ja ze jestem ciężkim przeciwnikiem masowek, gram dość grubo na zwycięstwo Argentyny. Kurs idzie w górę, polecam !
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie tylko Ty fialo
Ja również gram na Argentyne tylko, że zdobędzie Mistrzostwo. Finał MŚ jak dla mnie 50 na 50 a kurs na Argentyne naprawdę niezły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tak samo na zwycięstwo w sensie, że zdobędzie mistrza
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ta (7)egia bez straty gola
Jebani krawaciarze, a Malmo weszlo :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/tylkoboks
Polecam, wczoraj ładnie wszedł singiel po 2.10 |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Panowie, gdzie pozwalają grać dużymi sumami np. single i nie weryfikują mocno jak będę chciał wypłacić
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 17.07.2014 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z hc to możesz grać,ale amike z nami za tydzień.
Azjana -1 masz 2.3 a -2 5.75 ![]() Celtic czyste 2.5 warte do grania,za mocną stawkę DNB. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dziś:
Sparta Debreczyn - BATE X Slovan - Sheriff X ![]()
|
|
|
Guest
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |