The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Mundial 2014 wygra
Brazylia 14 22,95%
Argentyna 12 19,67%
Niemcy 8 13,11%
Hiszpania 3 4,92%
Belgia 13 21,31%
Francja 1 1,64%
Włochy 1 1,64%
Urugwaj 4 6,56%
Portugalia 0 0%
Inny 5 8,20%
Głosujących: 61. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2014, 14:29
Biorąc pod uwagę układ grup, który jest... trochę dziwny (4 bardzo mocne grupy - ABDG, 4 wyraźnie słabsze) już na pierwszym etapie rozgrywek odpadnie kilka ekip, wśród których są faworyci. Standardowo, jak to na Mundialach, kibicuję słabszym - debiutantom z Bośni, Ghanie i teoretycznie słabej Belgii. Tylko teoretycznie, bo to kadra naszpikowana gwiazdami i jeśli nie stanie się nic dziwnego, to śmiało widzę ich w ćwierćfinale.

Smutny jestem z układu grupy A, w której grają lubiane przeze mnie drużyny, bo od zawsze - 1998 - sympatyzowałem z Chorwatami, Meksykiem i Kamerunem.
Duża szansa na wyjście z grupy przed Wybrzeżem Kości Słoniowej - w końcu trafili na grupę równą sobie, pewniakami do awansu wydają się Francuzi i Argentyńczycy, którzy dobrze wylosowali.

Mundiale zwykle przynoszą jednak jakieś niespodzianki, mam nadzieję, że tegoroczny zostanie jednak zdominowany przez Amerykę Południową i to Argentyna, Brazylia i Urugwaj odegrają wiodące role. Czas odsunąć Hiszpanów od berła
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów