Pablo84 napisał(a):

Jeśli dla ciebie zabijanie ruchu kibicowskiego to nic nie znaczące fakty, to cóż... Nie będę tego komentował, bo nie chce się denerwować.
Jednak jeśli chodzi o tego typu niusy co wklejł gwk123, to do tej pory się zastanawiam po co one są w tym temacie.
|
Jeśli dla
ciebie to ważne, odpowiem
ci zatem. Gdyby było w artykułach napisane "absolwent Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Sulęcicach stanie przed sądem", link został by wklejony w temacie "Nauka, wiedza - czyli jaką szkołę wybrać?". Jeśli ktoś się zastanawia dlaczego ruch kibicowski jest zabijany, niech pomyśli czy ten ruch sam sobie nie strzela w kolano i sam się nie wykańcza. Mnie osobiście bardziej zdenerwowała wczorajsza postawa kopaczy, aniżeli wszelkie przejawy autoagresji ruchu kibicowskiego na Reymonta. Niech sobie skaczą, śpiewają, dopingują, ale do ch_ja wafla jest to impreza masowa i pewne przepisy obowiązują. Nie podobają się to niech jeden z drugim założy partię, obali rząd, zmieni Ustawę z dnia 20 marca 2009r., a nie odpier_ala samowolki w myśl zasady "kto nie z nami, ten przeciwko nam". Pozatym kibicowanie to jedno, ale niektórym się chyba lejce popier_oliły i wydawało im się, że zasiadają już w zarządzie na równi z Bednarzem, albo i nawet Cupiałem! Zastanów się chwilę konsekwencją jakich działań jest obecna sytuacja? Każdy medal ma dwie strony, ale może masz pogląd na świat jak Donald Tusk? Widzi tylko jedną stronę - Zieloną Wyspę.