|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
dobra, był u mnie kurier i już mam nową 2 letnią umowę na pakiet TV+Telefon+Internet
Pakiet Comfort+ z dodatkowym Multi+ na okres całej umowy. w sumie to wszystko wyszło mi za jakies 129 zl~ najbardziej mi zalezalo na kanale nsport.. dosc ogladania ligi mistrzow na stremach ktore tna jak diabli !dzieki za pomoc dulli ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
... to na czym ci najbardziej zalezalo i o co "walczyles" to zwykla kicha bo na nSport nie ma nic na zywo z Topowych meczow , LM i LE jest na C+ , na nSport sa pozniejsze powtorki a na zaywop zazwyczaj jakas francuska albo wloska i zuzel , nawet NBA jest na zywo w C+ , wiec nie mama pojecia na czym ci tak zalezalo ... a wracajac do tematu to napisze ktos czy dekoder PVR rozni sie w jakosci i szybkosci od tego drugiego |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|