The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2014, 11:01
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Niech każdy z was odpowie co było cele Wisły Kraków na ten sezon, każdy z was odpowie na to pytanie albo że celem było utrzymanie albo TOP8, i walka o jakieś miejsce 6-8. No do cholery, cel na ten sezon jeden i drugi spełniliśmy.
Typowo polskie myślenie. Zrobiłem to co zakładałem po .... robić coś więcej?

Rozumiem, że wykonanie celu MINIMUM jakim było utrzymanie (awans do ósemki), upoważnia wszystko i wszystkich do odpierdalania takiego czegoś, co obecnie ma miejsce w Wiśle. Kompromitujemy się z jakimiś kompletnymi niedojdami piłkarskimi, a w 7 ostatnich spotkaniach zdobywamy 2 punkty na 21 możliwych. Faktycznie jest za co chwalić. Oby tak dalej!

X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Przyszedł Franek, którego uważam jak na nasze warunki za świetnego szkoleniowca, zrobił robotę, z garstki przeciętnych piłkarzy zrobił drużynę. Ta drużyna już zrobiła cel na ten sezon. A wy macie jakieś prawo narzekać? Czy oni nie zrobili już swojego? Czy nie ma być prawa wyczerpania materiału? Czy Smuda nie widzicie że ma problem z drużyną bo wypadli gracze, i widzicie kogo dziś miał na ławce? Czy wy naprawdę jeteście w amoku lat poprzednich i dalej myślicie że Wisła to drużyna która ma walczyć o mistrza?
Myślę, że nikt nie wymagał w tym sezonie mistrza. Każdy wie i widzi co obecnie w Wiśle się dzieje. Ale jeśli Twoim zdaniem wymaganie od kogoś minimum przyzwoitości nazywasz narzekaniem, to nawet nie chce mi się tego komentować. Wszyscy pracujący w klubie biorą pieniądze za swoją "pracę", a jeśli Twoim zdaniem zawodnicy/trenerzy/działacze wykonali plan minimum, to ja proponuje przestać im płacić. Bo niby z jakiej racji? Przecież skoro nie mogę wymagać, to płacić też nie muszę. Bilety powinny być darmowe (i są - dzięki Jacek!) albo Wisła powinna wystawiać samych juniorów, żeby nasi kochani piłkarze się nie przemęczali, bo przecież są wielcy i dali nam długo oczekiwane utrzymanie w lidze.

Proponuje jakiegoś transa z podziękowaniami dla Frania i Jacusia za poświęcenie i wkład w ten cudowny sukces jakim jest utrzymanie.

Co do samego spotkania, to świetny wynik, piękna gra i cudowna atmosfera, aż żal, że nie było mnie na R22...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów