|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niestety, najwięcej złego robią media. Ludzie generalnie i w większości nie mają czasu za bardzo zajmować się pewnymi rzeczami, które ich nie dotyczą. Przychodzą z pracy, włączają takiego Kraśkę czy Kolende Zalewską i chłoną.
A że w tv pracują ludzie nie z pierwszej łapanki, potrafią tak pokierować danym reportażem, że wyjdzie na nich- nawet jak informacja na pierwszy rzut oka wydawała się przegrana- innymi słowy- kierują się manipulacją. Też wielokrotnie starałem się tych "plujących" i szydząych przetestować, co wiedzą na temat tej katastrofy i w 90% nie wiedzą praktycznie nic, ale szydzą z Macierewicza od oszołomów.Dlaczego?, Bo tak jest trendi. Ja nie wiem co się stało pod Smoleńskiem, ale uważam, że ingerencja osób trzecich- w tym służb specjalnym jest prawdopodobna. A to, jak śledztwo zostało przeprowadzone obraża ludzką inteligencje.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.04.2014 o godz. 13:03.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|