|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
co za k.urwa wstyd.
poziom żaden, taktyki nie ma - 100% przypadku |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Ciekawe czy będziemy tacy altruistyczni wobec każdej drużyny która bije się o utrzymanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sezon się skończył. Jak dla mnie "robimy Górnika", tj. co tylko można, żeby nie było pucharów, bo się to nie opłaca. Ewidentnie widać, że jak jest ciśnienie (derby, Warszawa), to się da, a na co dzień gra na pół gwizdka i kuriozalne porażki z ogórami. Jeszcze w....... u siebie z walczącym o byt Bielskiem, doczołagamy się do grupy mistrzowskiej, a tam z 5 porażek, niezależnie od terenu. Przewidywane miejsce w tabeli - 5-7
Możemy zastanawiać się powoli nad kadrą i założeniami na 14/15.
Ostatnio edytowane przez d : 05.04.2014 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Żenada, niestety bez perspektyw na poprawę (z przyczyn wiadomych).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ten mecz pokazał, że wpływ Smudy na zespół jest praktycznie żaden. Większość rezultatów osiąganych do tej pory przez Wisłę to suma indywidualnych umiejętności zawodników, farta i przypadku.
ŻAL NA TO PATRZEĆ!!!! ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a kogo za Smude?
Kulawika może, napewno sie zgodzi... ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
6 mecz z rzędu bez wygranej
3 mecz z rzędu przegrany Był to ostatni mecz wyjazdowy, w sezonie zasadniczym,wygraliśmy ,,2'' spotkania wielkim fartem z Piastem(rzut karny) i Koroną (rzut karny w ostatniej akcji) Nie wiem czy w historii tego klubu mieliśmy mniej zwycięstw wyjazdowych w całym sezonie zasadniczym Prawdopodobnie wypadniemy w tej kolejce z pierwszej 4 Przy okazji po 13 latach Widzew wygrał z nami na swoim stadionie EDIT: Jak Miśkiewicz jeszcze raz w wywiadzie powie o ,,lekkim kryzysie'' to go chyba uduszę W ostatnim meczu z Podbeskidziem nie zagra: Guerrier,Stjepanović i Bunoza(on też nie zagra w meczu rundy finałowej)
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 05.04.2014 o godz. 19:04.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jednak brakuje Boguskiego. Jaki by nie był to po rundzie jesiennej (w której grał pratycznie w każdym meczu) byliśmy wiceliderem z dużymi szansami na gonienie Legii.
Rafał WRÓĆ!!! PS. Smuda wystawiając Chrapka na skrzydle zapomniał jakie zalety powinien mieć skrajny pomocnik. Znowu pierwsza połowa stracona przez fatalne ustawienie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Co wy robicie? wy Białą Gwiazdę hańbicie!
1. 'piłkarze" 2. Bednarz i... 3. SKWK i pożyteczni idioci Kolejność nieprzypadkowa. Jak to ma tak wyglądać i ma być taki DZIADOWANIE, to ja chcę mojej WISŁY drugiej lidze. Może w końcu gówniarze z C dadzą sobie spokój z chodzeniem na mecze i sezonowcy lanserzy z Top Meczów na pozostałych sektorach. Niech wróci normalność. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nie chcę mi się szukać, ale w tej chwili idealnie pasowałaby tutaj okładka z Faktu po meczu Polska- Ekwador.
Wiem, że Smuda nigdy nie był orłem taktyki, ale gdy graliśmy na dwóch defensywnych pomocników i ze skrzydłowymi, gra wyglądała znacznie lepiej. Pora podjąć męską decyzję i posadzić kogoś z dwójki Garguła/Stilić na ławie - to identyczny typ zawodnika. Innym tematem jest Broziu, gra na poziomie kreta na Żuławach, zawsze o krok spóźniony. Inna kwestia, że sędzia mu zabrał dziś sytuację sam na sam, ale jakoś nie mam pewności, czy by coś z tego było. Oczywiście w meczu z PBB nie ma szans na w miarę normalne zestawienie, nie zagrają za kartki Bunoza i Guerrier. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Robimy typowego Górnika...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zajmujmy się dalej walka z kibicami...
Zajmujmy się dalej podniecaniem z podpisania umowy z jakas kosmiczna firma która przyciągnie miliony sponsorow. Zajmujmy się dalej wystąpieniami po prawicy komendanta milicji. Zajmujmy się dalej występami w Ministerstwie jak to Jacek walczy z bandytyzmem.... Tylko szkoda ze każdy zapomnial o zespole ktoty jest najsłabszy w lidze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Widzę, że zapanował ogólna radość.
Pomijam już to, że Smuda jak zwykle wypalił z formą na wiosnę, bo to wiadomo. Kiedy on wreszcie da odpocząć Brożkowi. Naprawdę robi mu krzywdę. Spotkały się dwie drużyny, z której jedna była zmotywowana i fali wznoszącej a druga bez formy i co gorsza bez większej chęci do gry. Jak napisałem przed meczem, mam wrażenie, że żadne sportowe aspekty gry drużyny nie są już istotne w tym sezonie. Szkopuł jest w tym, ze prawdopodobnie czekają nas derby. I kalkulacje mogą zawieść. Drużyna która z takich czy innych powodów nie ma chęci do gry a w dodatku jest w słabej formie, może się nie odbudować na ten jeden mecz. I wtedy będziemy mieli prawdziwy koniec sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem, analogicznie do tego, jak dobre wyniki z poprzedniej rundy zbudowały charakter tej drużyny, który w efekcie pozwolił na osiąganie tak dobrych rezultatów w dalszej części rundy jesiennej (ewidentnie ponad stan), tak porażki z Ruchem, Zawiszą, Zagłębiem i (o zgrozo!...) Widzewem, ten charakter złamały. Bardzo ciężko będzie się wiślakom pozbierać po tej serii.
Obawiam się, a nawet spodziewam się, że słowa Elefanta okażą się prorocze. ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No cóż.
Muszę się wychłodzić, podpaliłem się tym drugim miejscem ..... i już myślałem o mistrzostwie .. ! nie gramy źle ale brakuje wykończenia. Teraz trzeba powalczyć z Podbeskidziem - Może dać pograć połówkę jakiemuś Klariciowi ? Może jeszcze będzie szansa powalczyć o puchary .. jeśli nie to też płakał nie będę. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ogłaszam konkurs dla smudziarzy pod tytułem "Franek Smuda czyni cuda" na najlepsze usprawiedliwienie jego pseudotrenerki. Najzabawniejsza bajeczka nagrodzona zostanie dresem tego trenerskiego analfabety.
Żygnij se w tuje, hej Smuda, żygnij se w tuje ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ma to jak spędzać sobotnie popołudnie z naszą ekstraklasą.
Komentatorzy notorycznie zachwalający poziom każdego meczu naszej ligi przez pryzmat ilości sytuacji. Szkoda tylko, że prawie wszystkie sytuacje wynikają głównie z błędów. Tego się nie da na trzeźwo oglądać. Smuda nie trafił zupełnie dziś z taktyką i pierwszą jedenastką. Do czego przyznał się już w przerwie. Cały zespół po raz kolejny zawiódł, również Głowacki. Pomimo tego chaosu który dziś widzieliśmy, można było ten mecz wygrać. Przy 1-1 masz dwie stuprocentowe sytuacje i musisz je wykorzystać. Ruletka. Ktoś pisze, ze ma nadzieje jeszcze na puchary. Tylko na co nam te puchary z taką grą? Żeby zbłaźnić się w Tallinie? Gdyby jeszcze były jakieś perspektywy na zakup kilku klasowych piłkarzy to rozumiem. Taka gra nie przyciągnie tłumów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie chce mi się nawet tego komentować....
Już w zapowidziach widząc pierwszą jedynastkę wiedziałem jak będzi wyglądała 1 połowa i że trzeba będzie wprowadzić Sarkiego i Donalda żeby rozruszać grę. Generalnie wracamy do epoki Probierza łupanego - gra bez napastnika, zero taktyki i bezładna kopanina. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak zaledwe w 2 godziny zjebać sobie dalszy weekend,pokłocic sie w domu,i nie miec ochoty ogladac pilki na jakis tydzien
ogladnąc mecz Wisły Kraków. dziekuje za uwagę. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Wjeżdzać i zaorać! Szkoda nerwów! ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co by się nie działo: Wisełko jesteśmy z Wami!
Widzew wygrał jak najbardziej zasłużenie, naprawdę dobry mecz z ich strony. Grali bardzo agresywnie, od razu atakowali pressingiem, byli bardziej zdeterminowani i silniejsi fizycznie. Nie bronili się, nawet po bramce na 2-1 nie wycofali się. Nasi nie potrafili poukładać gry w środku pola, nie prowadziliśmy gry. Jedynie po wyrównującej bramce przez chwile wydawało się, że opanowaliśmy sytuacje na boisku, ale szybko wszystko wróciło do normy. Widzew zbierał wszystkie drugie piłki w środku pola, nie mieliśmy tam swobody. O ile porażka z Zagłębiem była pechowa, to dzisiaj nie można mówić o przypadku. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Sorry nie wiedziałem, że to był żart.
zaproszenie było do dyskusji o meczu Widzew-Wisła a nie o d... Maryni (FraMat) W takim razie ten post także możesz wyciąć, wraz z dwoma tysiącami pozostałych (JEDREK76)
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 05.04.2014 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tę kontuzje?
On tę kontuzje ma od meczu z Bełchatowem!!! Bodajże wtedy wszedł w niego bramkarz, i zamiast poddać się operacji był leczony zachowawczo. A to siedzi w głowie, siedzi. Przykład najlepszy dzisiaj kiedy mu Stilić dograł a bramkarz wychodził. Paweł chciał piłke szturchnąć zamiast jak rasowy napadzior zrobić wślizg! Tak to widze, od dawien dawna. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej widać brak, normalnego trenera.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a jest taki w Polsce
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to problem do Polski przyjechać ? Są nawet lotniska, można przylecieć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z budżetem 15 mln zł to sobie możemy Stawowego wziąć
|
|