The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2014, 21:50
Ja mam full opcje z hd canale, hbo, cinewszystko za 79 zl i dwa dekodery hd i multiroom za free
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.04.2014, 16:37
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Ja mam full opcje z hd canale, hbo, cinewszystko za 79 zl i dwa dekodery hd i multiroom za free

ja tez taka slaba propozycje dostaje od 2 tygodni prawie codziennie, i teraz juz wyprzedzam fakty od raz dziekujac za to .....czy wynegocjowal ktos calosc C+ bez tych filmowych i niepotrzebnych HBO, Cienemaxow itp za mniej niz 60 zl ? ........ i czy ma ktos ten dekoder http://ncplus.pl/oferta/dekodery/box-hd-pvr-ready i moglby cos na jego temat powiedziec
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.04.2014, 17:46
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
ja tez taka slaba propozycje dostaje od 2 tygodni prawie codziennie, i teraz juz wyprzedzam fakty od raz dziekujac za to .....czy wynegocjowal ktos calosc C+ bez tych filmowych i niepotrzebnych HBO, Cienemaxow itp za mniej niz 60 zl ? ........ i czy ma ktos ten dekoder http://ncplus.pl/oferta/dekodery/box-hd-pvr-ready i moglby cos na jego temat powiedziec
Spokojnie walcz o mniej niż 60 zł! Bez multi to bliżej 50 celuj nawet. Tylko mam nadzieję, że wypowiedziałeś dotychczasową umowę?

Mnie wczoraj proponowano umowę na 24 miesiące, cały C+, HBO 9 mcy za darmo, z multiroomem i swoimi dekoderami (sagemy hd na własność) za 64,50 zł miesięcznie - oczywiście to średnia. Oczywiście grzecznie odmówiłem

Wysłałem wypowiedzenie 3 tygodnie temu. Też liczę, że będę to miał za 60 maksymalnie, to jest do ugrania i taka kwota z multi by mnie cieszyła.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.04.2014, 17:58
felipe napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie walcz o mniej niż 60 zł! Bez multi to bliżej 50 celuj nawet. Tylko mam nadzieję, że wypowiedziałeś dotychczasową umowę?

Mnie wczoraj proponowano umowę na 24 miesiące, cały C+, HBO 9 mcy za darmo, z multiroomem i swoimi dekoderami (sagemy hd na własność) za 64,50 zł miesięcznie - oczywiście to średnia. Oczywiście grzecznie odmówiłem

Wysłałem wypowiedzenie 3 tygodnie temu. Też liczę, że będę to miał za 60 maksymalnie, to jest do ugrania i taka kwota z multi by mnie cieszyła.
Nie, nie wypowiedzialem umowy , koncze umowe z koncem maja - dlatego pytam czy ktos dostal taka oferte pponizej 60 zl bez wypowiadania jej
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.04.2014, 19:13

No coś takiego....
Mnie się umowa konczy 31 maja i dzisiaj do mnie zadzwonili z ofertą:
- całe C+
- HBO
- Filmbox
- Cinemax
- AXN
- kino nocne ()

za jedyne 195 zł na miesiąc

Wysłałem dziś wypowiedzenie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2014, 19:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No coś takiego....
- całe C+
- HBO
- Filmbox
- Cinemax
- AXN
- kino nocne ()

Wysłałem dziś wypowiedzenie
Ja widzę to nowi klienci mają lepiej pakiet podstawowy 39.90 pakiet extra 6 miesięcy za friko a potem 10zł ( jak chcemy) dodajemy sobie c+ całą paczke+hbo+cinemax=109.90+10 za extra =119.90 zł na 24 miesięcy umowa trochę długa, ale może dało by się coś ugrać.Mam jeszcze 5 miesięcy umowy także zobaczymy
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2014, 07:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No coś takiego....
- całe C+
- HBO
- Filmbox
- Cinemax
- AXN
- kino nocne ()

Hm... Mam pakiet co powyżej bez "kina nocnego", Cinemax i Filmbox. Kosztuje mnie to 89 złotych, a w tej cenie mam już najem dekodera z dyskiem.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2014, 19:17

Przedłużyłem dzisiaj umowę, mam to za średnio 59 zł, więc cel osiągnięty i jestem zadowolony.
Reasumując - warto wypowiedzieć, warto grzecznie negocjować. Pewnie mógłbym jeszcze ugrać z piątkę co najmniej, ale już miałem dość tych telefonów - wzięli mnie na klasyczne przetrzymanie
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.04.2014, 06:55
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
zapomniałem dodać, że w tej cenie zero opłat aktywacyjnych za nową kartę i dwa dekodery hd i zero za dzierżawę dekoderów.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów