|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
TAaaaa bityu i klepany i na bank szpachlowany ;P
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Może ktoś potrzebuje ekonomiczne autko :
Mam do sprzedania Citroena Saxo, jak coś to PRIV: http://otomoto.pl/show/preview/C32052938 ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ojciec poprosił mnie o pomoc przy szukaniu auta używanego
starszy chce się zamknąć w 20 000zł. z dosłownie wszystkim (wymiana płynów, rejestracja, przegląd, tłumaczenia (jeśli trzeba )itp.) co można znaleźć w tej cenie w miarę nowego i bezawaryjnego? 2005 i nowsze... raczej benzyna ze spalaniem nie większym jak 7,może 8 po mieście... golf 5? acord? kompletnie nie znam się na rzeczy a nie chce żeby został ponownie zrobiony w przysłowiowego "chooja" przez oszusta handlowca. przy okazji... nigdy nie kupujcie auta od handlowca z makowa mazowieckiego - koby...skiego z góry dzięki za sugestie pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Benzyna i 7-8 po mieście to chyba 1.2
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
golf v 1,4 16v pali max 8l (wg. raportów ze strony producenta) więc da się coś znaleźć z większym silnikiem...
raczej benzyna, ale nie koniecznie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj raporty ze strony producenta to jedna z większych bajek jakie są na tym świecie. Jakbyś napisał 7-8 średnio to można czegoś szukać, a tak to ciężko.
Z silników 1.6 benzynowych jedną z najlepszych opinii ma silnik Yamahy 1.6, który siedział m.in. w Focusie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Kamil, popatrz w stronę Astry III czyli H. Nie wiem w jakim nadwoziu Twój Tata szuka ale moja narzeczona śmiga Astrą GTC w benzynie 1.6 ( ok. 100 KM ) i średnie spalanie po Krakowie na kompie i z baku wychodzi 7,5 litra. I jest to wartość dla jazdy wyłącznie po mieście bo nie pamiętam żeby to auto wyjechało kiedykolwiek poza powiat krakowski
Za 2 dychy powinieneś znaleźć już coś spokojnie powyżej 2005 roku a 3d GTC trzyma fason do tej pory. W Golfie V z 1.6 105 KM też powinieneś się zmieścić koło 8`mki w mieście przy delikatnym traktowaniu ale obawiam się, że w tym budżecie lepszy wypas będzie miała Astra. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ja kilka mies temu nabyłem bardzo fajne autko w stanie, jaki naprawdę w Polsce ciężko trafic(a szukałem dluuuugo) i z pewna historia - gość z Krakowa, ma rodzine w Niemczech i z tego co widziałem sporo importuje, nie komis. Jeśli jesteś zainteresowany to dam Ci namiar, może cos będzie miał ciekawego. W razie czego powołaj się na kolege od czarnej a3.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
TOyota corolla 1.4 VVti pali 7/100 tak przy okazji sprzedaje swoja... http://otomoto.pl/toyota-corolla-C31718687.html
Ostatnio edytowane przez Glazik : 06.02.2014 o godz. 15:57.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie spr. dane auta po nr.VIN za darmo?
wszędzie trzeba płacić przelewem, mój bank dzisiaj był otwarty do godz.12 i dopiero będę mógł to spr. w pon, a chciałbym dzisiaj.... HELP! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Na każdym forum klubowym jak zarzucisz prośbę to Ci goście sprawdzą bo wiele osób ma aplikacje i bazy danych konkretnych marek.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś jak to jest z ubezpieczeniem OC? Wpłaciłem pierwszą ratę przy podpisaniu umowy (rozbiłem na dwie raty),rok mija we wrześniu,a więc czy drugą część raty musze zapłącic danego dnia marca,czyli po upływie pół roku czy bez mniejszego znaczenia będzie zapłacenie drugiej połowy kilka dni później?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nikt Ci nic nie zrobi za kilka dni opóźnienia. OC masz na rok, więc ubezpieczenie będzie ważne mimo nieopłacenia raty w terminie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany taka sprawa. Od marca obejmie mnie ta nowa pierdo.... strefa parkowania.Mieszkam w strefie,nie jestem zameldowany,a auto służbowe zaparkować trzeba pod domem. Co w takiej sytuacji wykombinować,żeby codziennie nie było kwitka za szybą ?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ok, dowiedziałem się u speca w robocie co i jak:
1. Meldunek tymczasowy - zwykły papier, żadnych zmian w dowodzie itp 2. Musisz być właścicielem auta - przy wypełnianiu wniosku podaje się te informacje - jeśli auto służbowe to już gorzej - bo musisz być albo współwłaścicielem firmy - albo mieć notarialną zgodę na użytkowanie pojazdu. Jak Ci się uda powyższe to wtedy miesięczny karnet za 10zł.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 20.02.2014 o godz. 08:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wielkie Kocur. U mnie widze bedzie problem bo auto jest leasingowane,więc żadnego wpisu o mnie tam ni ma. Najwyżej uderzę do firmy o jakieś zaświadczenie,czy też o notarialną zgodę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Notarialnie musisz mieć zgodę na użytkowanie tak jak pisze kocur.
Koszt chyba coś ok 250 zł ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To niedużo - jak ma zamiar pomieszkać w strefie to i tak się opłaci bo miesięczny karnet bez zniżek to właśnie 250
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
siema szukam samochodu do 9 tyś zł max 10 letni z lpg
myślałem nad czymś małym typu Hyundai Getz, Almera, Punto gdzie kupować (komis/ prywatnie) i o co pytać? ktoś pomoże? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Komisy omijaj szerokim łukiem
![]() Takie auta lepiej ogarniać prywatnie, bo w komisie raczej nie liczyłbym na super okazje. ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba,że 10 kilo szpachli w cenie i "niemiec płakał jak sprzedawał" ewentualnie dziadek jeździł w niedziele tylko po bułki
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mustangi mają kiero po prawej?
![]() Amerykańce mają tylko problem ze światłami i kierunkowskazami. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ale ja mówię o UK nie USA
![]() Nie trzeba sprowadzać - można przyjechać na kółkach w 24 godziny - a były wersje na rynek angielski. Z USA to bym się bał sprowadzać nawet roweru ... http://joemonster.org/art/27009/Kupu...5_rocznik_2006 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może Sebringa II? Jakieś opinie, ceny części, awaryjność?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam.
planuję zakupić jakieś autko do 9000 tyś max. co polecacie? szczerze powiedziawszy patrzę w kierunku audi a3 być może na gazie w silniku 1.6 albo alfa romeo 147 coś takiego jak tutaj : http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-C32440026.html albo taki peugeot : http://www.gumtree.pl/cp-samochody-o...-hdi-577337099 czekam na wasze propozycje,opinie itd... ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
w tej kasie jestes juz w stanie kupic np Golfa 4 w silniku 1.9 tdi 90/102 KM na turbinie, ktory wlasciwie jest nie do zajechania, a i bardzo ekonomiczny. Znajomy kupil 3 tygodnie temu z 99 roku za 8tys wlasnie model ze 102 KM. KAroseria ma troche rys i slady uzytkowania, ale sam motor i autko spisuja sie bez zadnego zarzutu, sam jezdzilem golfem 4ka pare lat i moge szczerze polecic, mysle, ze w porownaniu do alfy jest to lepszy wybor.
W takiej kasie mozesz rowniez dopasc Leona, ktory rowniez wart jest polecenia, znajomy ma juz 11 rok i jest bardzo zadowolony. pozdr ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ja bym bral a3 - pasuja czesci z golfa-ta sama plyta, 1.6 to motor nie do zdarcia(ten 8 zaworowy). Alfa to zlom, w stare francuzy raczej sie nie pakuj. Sam jezdze a3 tylko po liftingu, kupilem sprowadzone, ale zadbane, z org przebiegiem od pierwszego wlasciciela i nie zaluje. Ostatnio wymienilem tylnia belke za 150zl z robocizna, wiec czesci sa naprawde przystepne.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
http://allegro.pl/rolls-royce-phanto...085666571.html chyba, że interesuje Cię wyłącznie egzemplarz nowy to poniższa propozycja powinna Cię zadowolić: http://allegro.pl/w-wa-range-rover-4...077729093.html Kolego, to, że Cię najprawdopodobniej nie stać na właściwe utrzymanie Alfy i to, że z pewnością już Alfą nigdy nie jeździłeś a jedyne co z nią miałeś wspólnego to plakat nad łóżkiem to nie oznacza, że Alfy są złomem. Nie musisz powtarzać tego co Ci sąsiad kolegi Twojego kolegi powiedział. ![]() ![]() ![]() Dalej nie czytam... |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
Gdybym miał taka kase do wydania, to 750 wpłaciłbym na konto TS Wisła z dopiskiem na cele statutowe, a za resztę kupiłbym passata wypasionego, który jest bardzo wygodnym i bezpiecznym samochodem.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|