Końcówka meczu Gruzin o trudnym nazwisku trafia z metra w Miśka i ten jęk zawodu komentatorów.. Mielcarski: "jaka szkoda, że tego nie strzelił"
Panowie wiem o co chodzi, ale dajcie już spokój tej kiełbasie

Jesteście weganami, czy co?
Nie chcę tworzyć kolejnych teorii spiskowych, ale sędziowie dali dupy. Czerwona dla Głowy naciągana,choć tutaj sędzia może się bronić. Dudka dostał żółta za atak na piłkę, Bury za niegroźny faul. Obydwaj faulowali przy linii bocznej, nie było zagrożenia dla bramki Wisły. I nic by nie było ale do białej gorączki doprowadził mnie brak kartek dla legionistów w 3-4 sytuacjach. Jak nasi przejmowali piłkę i wyprowadzali kontrę, a gracze Legii łapali za koszulki, przewracali, albo cięli po nogach, to wszystko były faule taktyczne, które wstrzymywały nasze kontry. 2 razy Stilic miał piłkę twarzą do bramki Legii, wolną przestrzeń przed sobą. Mógł grac prostopadłą piłkę, albo gnać na bramkę. A tutaj faul i brak żółtej. Jak tak ....a można ?! Przecież tak się nie da grać.. I sytuacja z doliczonego czasu gry, gdy Brożek wychodził idealnie na wprost bramki, a sędzia widział urojonego spalonego.
Co do gry to chwała chłopakom za walkę, ale mecz naprawdę był do wygrania.. Brakło skuteczności, widać że Brożek ma problem z odblokowaniem się. Wobec porażki z Ruchem ten remis wiele nam nie daje, tyle tylko, że nie daliśmy satysfakcji Legii.
PS Protestuje wobec pomiatania kiełbasą! Mężczyzna ma żreć mięso! Weganie się ....a znaleźli

PS2 Zwracam honor liniowemu. Po powtórkach w Lidze Plus Extra jednak był spalony Brożka o 36 cm :(