The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas meczu o obiadowej porze będę się raczył(a)
Rosłem i nożką z kurczaka 48 30,77%
Pomidorową i kotlecikiem. 27 17,31%
Trydycjnie piwkiem. 35 22,44%
Dobrą grą naszych piłkarzy. 46 29,49%
Głosujących: 156. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2014, 16:30
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Śmieszne już robi się jak za każdym razem próbujesz zarzucać coś Smudzie . Rozumiem ,że pewne środowisko go nie trafi ale bez przesady . Pewnie teraz nazwiesz mnie wyznawcą Smudy ale fakty są takie ,że Paweł grał z kontuzją mięśniową co z pewnością utrudniało mu zadania na boisku, dodatkowo widać po nim brak pewności przez co ma dużo niedokładnych podań a w sytuacjach podbramkowych po prostu podejmuje złe decyzje . Wszyscy wiedzą jak ważne jest przygotowanie do sezonu ale brak skuteczności czy błędne decyzje pod bramką rywali , błędy techniczne w przyjęciu bądź przy oddawaniu strzału to raczej sprawa psychiki niż przygotowania fizycznego . Myślę ,że Pawłowi potrzeba meczu na przełamanie , bramki -dwóch oraz dobrych opinii po meczu co go dowartościuje przez co poczuje się pewniej w tym co robi na boisku .
A Guerrier z czym gra ? Bo w poprzedniej rundzie grał jak z nut bo nie przygotowywał go wielki magik Smuda. Strzelił nawet 4 bramki. A teraz poraz pierwszy doświadczył nochala trenera i zagubił się gdzieś we mgle.
Odpowiedz cytując
czarinio
Junior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2014, 18:44
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A Guerrier z czym gra ? Bo w poprzedniej rundzie grał jak z nut bo nie przygotowywał go wielki magik Smuda. Strzelił nawet 4 bramki. A teraz poraz pierwszy doświadczył nochala trenera i zagubił się gdzieś we mgle.
W ostatnim meczu widziałem sprint Guerriera atakującego bramkarza i szybkość jest nadal imponująca. Nie przyszło Ci może do głowy, że trenerzy ekstraklasy potrafią wyciągać wnioski i po prostu bardziej pilnują wyjścia do piłek prostopadłych Guerriera, a to była jego jedyna broń dzięki której strzelał bramki. Wypracowujemy sobie również mniej sytuacji, wydaję mi się, że błędem jest ustawianie Chrapka jako defensywnego pomocnika, szczególnie u siebie, gdzie prowadzimy grę i Chrapek swoją kreatywnością potrafił dograć super pilki. Guerrier niestety jest słaby techniczne, popełnia proste błędy w przyjęciu piłki i to jest jego największa wada, Sarkiego zresztą też. Może to też wina Smudy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów