|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas meczu o obiadowej porze będę się raczył(a) | |||
| Rosłem i nożką z kurczaka |
|
48 | 30,77% |
| Pomidorową i kotlecikiem. |
|
27 | 17,31% |
| Trydycjnie piwkiem. |
|
35 | 22,44% |
| Dobrą grą naszych piłkarzy. |
|
46 | 29,49% |
| Głosujących: 156. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
dawno remisu nie bylo bedzie remis
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A. Mityczni koledzy. Okej
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie mityczni ale mitomani w wielu aspektach
Czyżbyś mi nie dowierzał ![]()
Ostatnio edytowane przez shaggy : 13.03.2014 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
shaggy w stolicy poznałem wielu, którzy zamiast elki w sercu mają Białą Gwiazdę... i ja się do nich również zaliczam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
U mnie też w robocie (Wawa) kibice Legii wieszczą szybkie i łatwe manto spuszczone Wiśle. Mecz ze Śląskiem podbudował ich morale. A my z formą nie idziemy do góry, może być słabo...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
po tym co zobaczylem w 4 meczach niestety nie mam zadnych zludzen ....mysle ze bedzie duzy wpi...oll , okolo 3 w plecy niestety ....chcialbym sie myslic i pierwszy odszczekac ten wpis , ale rozsadek bierze gore nad "sercem " ... nie ma zadnych realnych przeslanek zeby wywiezc z wa-wy korzystny wynik ....na szczescie pilka nozna jest nieprzywidywalna i cuda sie czasem zdarzaja - to jedyny argument
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
To dopiero I polowa- z megha slaba 7egia .... tragedia i dramat - to malo powiedziane ....WSTYD !!! ..taktyka, pomysl na gre, umiejetnosci i przygotowanie fizyczne ...hhmmm.. na szczescie dla PIKOLI i Kielbasozercow to nie jest problem ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Łatwo nie będzie to na pewno, ale umówmy się, Legia póki co też nie zachwyca, jesienią radziła sobie znacznie lepiej. Modlę się, żeby zagrał niejaki Ondrej Duda, który w ostatnim meczu miał ładnie rozregulowany celownik.
Remis nie będzie złym wynikiem, ale zwycięstwo byłoby idealne w kontekście ewentualnej walki o mistrzostwo. Bo nie ukrywajmy, że o to właśnie walczy drużyna zajmująca drugie miejsce w lidze. Mecz może być ciekawy, ale o wiele ciekawszy byłby, gdyby trybuny nie były zamknięte. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() btw jak ten Duda zagra to lepiej, żeby sobie już tego celownika jeszcze nie nastawił bo może to być bolesne |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam jakieś dziwne przeczucie, że od kiedy Bednarz rozpoczął wojnę z kibicami Wisła będzie dołować ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Co do meczu, liczę na lepszą organizację gry niż w meczu z Ruchem i to, że Paweł Brożek przestanie kombinować, bawić się w króla asyst itp tylko zacznie robić to, co lubimy najbardziej - ładować bramki.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 15.03.2014 o godz. 17:41.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Patrząc na grę w ostatnich czterech meczach i grę Legii na Śląsku to jakiekolwiek punkty uznam za sporą niespodziankę.
Choć oczywiście w smudocuda wierzyć trzeba. No, ale to jest wiara a nie chłodna ocena sytuacji. Mamy grać z kontry, tylko zawodnicy są ociężali ![]() Gramy bez publiczności, teoretycznie lepiej. Ale to my mamy większe problemy pozasportowe. Radovic jest w gazie, ale nie będziemy stosować staromodnego plastra. Wygląda, że ogólnie szykujemy się na obronę Częstochowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie widziałem Legii ze Śląskiem, ale na punkty i tak się nie nastawiam. Oczywiście mamy atut w postaci szczelnej defensywy z wracającym Głowackim, ale trzeba wziąć pod uwagę, że z silniejszymi rywalami zawsze najlepszą obroną jest atak - trzeba przetrzymać trochę piłkę z przodu, żeby defensywa nie była pod ciągłym naciskiem. A przy tej dyspozycji naszej pomocy i ataku, z jednym napastnikiem w kadrze i brakiem skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia, utrzymanie piłki z przodu raczej nie wchodzi w rachubę. Można mieć tylko nadzieję, że Legia zagra "na dziko" w pomocy jak to czasem ma w zwyczaju (Legia w wielu meczach tego sezonu była katastrofalna jesli idzie o przejście z ataku do obrony) i przynajmniej będziemy mogli się odgryzać z kontry.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
będzie 0-0
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Plus,że wraca Głowacki, minus ,że Brożek jest bez formy. O zwycięstwie nawet nie marze dlatego remis biorę w ciemno.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Będzie to ciężki mecz i raczej nie będzie to przez nas wygrany. Liczę, że Brożek strzeli im co najmniej 1 bramkę w końcu ma patent na ich
Remis w Warszawie będzie bardzo dobrym wynikiem.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Hehe, a ja optymistycznie.
Jak przegramy to się nic nie stanie. Raczej faworytami nie jesteśmy. A wtedy właśnie gramy dobrze. Legia nie będzie grała z kontry, tylko zagra otwartą piłkę, będzie z przodu więcej luzu - a wtedy gramy dobrze ![]() Wiem, że Legia jest mocna, ale mamy szanse coś ugrać w tym meczu ![]() Trzymam kciuki za naszych. Może Brożek po golu w sparingu wreszcie się odblokuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Jedna sytuacja pod bramką ruchu z Brożkiem w roli głównej dośrodkowanie Semira i piłka przy bramce z prawej strony ląduje pod nogami Pawła a on rozgląda się wokół jak by tej piłki nie widział , całym szacunkiem ale taką akcje by na orliku wykorzystali amatorzy , nie mam do Pawła nic bo to bardzo dobry napastnik jak strzeli 1 gola tak był jego 1 gol w meczu z lechem gdzie karnego walnoł to potem zaczoł strzelać na maxa , tylko matrwi mnie dlaczego tak jest , a co do meczu to mam nadzieję że hmm no że wywieziemy jakieś punty ale patrząć z innej strony to nasza liga jest taka fajna i ciekawa że możemy z legią zagrać najlepszy mecz na wyjezdzie w tym sezonie i wygrać . DOPÓKI PIŁKA W GRZE WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. z ruchem to na boisku mieliśmy lepszą 11 niż z ruchem a jednak...
Odliczam czas do jutra do 13:00 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Właśnie wybudziłem się ze snu, w którym co ciekawe sprawdzałem stronę livesports i widniało tam, że będzie 3-3 i zacznie się oczywiście od prowadzenia po golu Brożka w 1 połowie. W drugiej Stilic i Garguła, a kto dla L nie spojrzałem, ale to dopiero pod koniec meczu 2 gole dla nich padły. No coz, ale bardziej się zapowiada to na 0-0.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
za Chrapka (ewentualnie) Sarki czy Nalepa ?
Smuda wsadzi Nalepę .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brożek w beznadziejnej formie, więc będzie dupa. Może niech na napastniku zagra, hmmm. kto? Szewczyk, Klarić?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wydaje się, że punkt będzie tu szczytem marzeń. Oby L zagrała równie skutecznie jak ze Śląskiem...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zagrac jak z Gornikiem w Zabrzu tylko wtedy jest szansa na dobry rezultat. Oby tylko sedzia nie robił sobie jaj jak to było w tamtym meczu a jest o co sie martwic w koncu arbiter z okregu mazowieckiego. I pasowałoby gdyby sie Brozek odblokował w koncu lubi strzelac Legii jak nikt inny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz ślepego z kulawym.... też mi hit. Legia to jedyny klub w Polsce, który ma piłkarzy na ławce rezerwowych ... a jako, że liga jest tak słaba jak nigdy to posiadanie rezerwowych wystarczy, żeby w miarę spokojnie zmierzać po kolejny tytuł a potem przegrać z marną Steauą... No i Wisła, wciąż liżąca rany po bardzo kosztownych "sukcesach" w Lidze Europejskiej za Maaskanta. Ogólnie mecz bez kibiców, bez większego znaczenia (mecz o 1,5pkt, wtf?), bez historii... nawet pogoda się "zgrywa" z tym "Świętem" przypominającym raczej pogrzeb polskiej piłki klubowej, w której nic nikomu od lat tak naprawdę się nie udało. Bo który klub tak naprawdę w ostatnim czasie może czuć się wygrany? Dziś na Łazienkowskiej zobaczymy przykre podsumowanie obrazu nędzy i żałości, czego nie zmienią w żaden sposób ładne opakowania w postaci wymuskanych stadionów, nadpobudliwych komentatorów i transmisji w HD z kilkunastu kamer.
0:0
Ostatnio edytowane przez thechris : 16.03.2014 o godz. 11:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszej z ósmą z poprzedniego sezonu. Ślepy i kulawy to eufemizmy, których nie dałoby się użyć przy spotkaniach innych polskich klubów. W naszym grajdołku potęgi ale wystarczy wylosować ...kogokolwiek... Tałdygorkan, Agdam, Tallin... i już wiadomo, że gdzie jest czyje miejsce w szeregu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|