|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
jak przeżywają program na jaja :d
krzoska hy ich jeszcze trochę ponakrecal i byliby przed legionistami. )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://forum.legionisci.com/showthre...12785&page=261 Legionista NIKO o derbach Krakowa. Fajne
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Znalazłem ciekawy artykuł o Chavezie
![]() http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._REPORTAZ.html "Do wioski dojeżdża Trans Chavez" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Byłoby fajnie jakbyś te linki przestał wklejać, zawsze możesz wrzucić tekst używając funkcji np.
Cytat:
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trzeba sie spodziewać niedługo jakiegoś artykułu o Darku Dudce wpieprzającego kebaby. Niestety wczoraj sam byłem świadkiem jak wspaniale odżywia się w Bonarce. Przynajmniej 2 osoby robiły zdjęcia więc wyczuwam aferę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ma w kontrakcie, że kebaba nie może zjeść?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Wczoraj, osobiście widziałem jak Darek schrumkał dużą torbę pierwszorzędnego śniegu, wątpię że by miał apetyt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja .......e...rozumiem jakby robili flaszkę na plantach albo zataczali się przy barze w Cieniu. Ale bez przesady jak ktoś zje raz na czas kebaba
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może w ogóle piłkarzom zakazać jeść,piść i sra..ć
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jak się od czasu do czasu napiję wódki to jestem alkoholikiem ?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak
![]() .. .. .. .. .. .. ![]() A w ogóle to też mnie rozwala takie podejście - niech wpieprza codziennie pizzę gigant jeśli będzie miał siłę biegać z pożytkiem po boisku. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Zastanawia mnie jedno: czy wiadomo czy coś klub stara się zrobić w sprawie Klarica? i czy tylko będziemy trzymać go do czerwca i papa. Bo chyba jak nie jest zgłoszony do rozgrywek to nie może grać w rezerwach w ich meczach ligowych, tylko i wyłącznie w sparingach(mogę się mylić), więc jak ma się pokazać żeby go zatrzymać na dłużej jak nie gra... Np. Śląsk już z dwoma Paixao, sprawą zajmowała się FIFA i już może grać w lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To tak w temacie kebabów
![]() Standardowa wielkość kebaba w bułce: Energia 878 kcal Białko 36,9 g Tłuszcz 43,7 g Węglowodany 89,1 g Błonnik 5,0 g ogólnie kalorii w....u ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Teraz będzie wałkowanie tematu bo Dudka zjadł kebaba i mu nie wolno,czego nie było najeżdżania na Małego jak wp...ał kebaby aż mu się uszy trzęsły? jeden kebab raz na jakieś czas nie jest złem.To zakażmy też jedzenia sałatki jarzynowej bo z majonezem to bomba kaloryczna
Piłkarze są dorośli i nie można im zabraniaćP.s czekać tylko aż wesz(L)o podłapie temat ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 07.03.2014 o godz. 18:35.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Panie Smuda!!!! A Darek zjadł kebaba...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kolego wyzej...
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dobrze, że większość z was nie wie co oni przed meczami jedzą. Dopiero byĺaby afera.
Naprawdę nie ma Cię poważniejszych spraw niż kebab Darka? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|