The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 07:59
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A tu masz swoich kolegów pracujących dla putina (może kogoś znasz ?):
http://niezalezna.pl/52495-prorosyjs...-lista-nazwisk
Akurat do Korwina i do Kolonko to nie wiem o co się przywalasz?
Powtórzę raz jeszcze to co pisałem kilka stron temu.
Ruscy robią z Ukrainą to samo co Zachód zrobił z Kosowem - i wtedy było ok? było ok jak B-52 latały nad głowami Serbów?

Putina nie bronię, naprawdę, ale co ma zrobić facet jak większość naprawdę większość tych społeczeństw mimo trudnej historii (UKR i RUS) chce być w bratnich stosunkach. Naprawdę mega naiwne są teorie o tym, że Europa to Gruzja, Ukraina i Kazachstan. a NATO to już w ogóle...
Był ktoś z Was na Ukrainie kiedyś? Widział to? Tam czas się zatrzymał, bieda aż piszczy i cytując Sienkiewicza "garstka szlachty". I lud się podniósł przeciwko Panom.

Turcja jest w NATO tylko po to aby szachować Ruskich w takich właśnie sytuacjach. Nie wiem jak to wyglądało na backstage'u, ale Turasy wypowiadały się dość jasno na temat tej sytuacji, pewnie nie było to nawet w smak czarnemu w USA.

Fakty na ten moment są takie, że Krym będzie rosyjski "bez wystrzału". UE będzie się onanizować sukcesem demokracji i negocjacji a Ruscy zrobili swoje bo widać, że tak można dalej zagrać.
Biegajcie, róbcie pompki, łaźcie na ASG przynajmniej - bo ja nie umrę póki przynajmniej jednego kacapa nie za.......ę, a że taką ewentualność zapewni mi pedalska Unia i demokraci w USA to mam jak w banku.

To jest Ruska ziemia na cała Ukraina, robienie z tego symulowanej Państwowości niczym dobrym się nie kończy. Ukraińcy sprzedawali nas Tatarom, Turkom, Ruskim, Niemcom. Palili bezbronne wsie, wycinali płody z ciężarnych kobiet, patroszyli mężczyzn na żywca. Daj "swołoczy" odrobinę wolności a poczujesz słodki smak tej wolności na swoich plecach jak będzie Cię smagał chamski bat.

Idę ....a do roboty teraz, ale za Bugiem nic dobrego dla nas nie ma i nigdy nie było.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów