The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2014, 19:05
To info pochodzi od tego samego chłopa, który wciskał Stolarskiego do Legii, także podchodził bym to tego z dużą ostrożnością i poczekał na oficjalne info. Co i wam radzę.

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 15.01.2014, 19:14
Stolarskiemu krzyż na drogę i powodzenia. Ciężko jakoś strasznie żałować zawodnika, który przegrał rywalizacje z Burligą.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 15.01.2014, 19:17
Powoli, bez emocji..."Weszło", to "Weszło"....Coś palną a jak okaże się to nieprawdą, zgrabnie napiszą, że zrobili to, by kogoś wkręcić. Poczekajmy.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 15.01.2014, 19:19
Arked napisał(a):Wyświetl post
Stolarskiemu krzyż na drogę i powodzenia. Ciężko jakoś strasznie żałować zawodnika, który przegrał rywalizacje z Burligą.
Deprecjonujesz Stolarskiego czy Burligę?

Jednak poczekałbym na oficjalne info.

Zawsze Weszlo moze jeszcze napisac o pewnym transferze Stolarskiego do Benfiki, bo w tym akurat mają doświadczenie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 15.01.2014, 19:24
gigant napisał(a):Wyświetl post

Jednak poczekałbym na oficjalne info.

Zawsze Weszlo moze jeszcze napisac o pewnym transferze Stolarskiego do Benfiki, bo w tym akurat mają doświadczenie.
Raczej piewców talentu Stolarskiego.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.01.2014, 19:25
Stolarski to dobry piłkarz będzie, ale nie na prawą obronę.
Skrzydło wg mnie to pozycja dla niego.
Generalnie jak na 17-latka jest bardzo dobrze rozwinięty fizycznie.
Może stąd wrażenie, że jest taki dobry?

Szczerze mówiąc, to nawet nie wiem co o nim sądzić, widziałem go w 5 meczach może, ale zazwyczaj lepszy w ofensywie...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.01.2014, 19:26
Oglądałem na YT zagrania Diego Manicero. Dla mnie ten gość jest zwyczajnie beznadziejny. Wozi się z tą piłką w kompletnie nie przemyślany sposób zamiast oddać koledze 3 tempa wcześniej, drybluje kompletnie bez sensu w stronę własnej bramki, wielokrotnie jest na granicy straty lub ma szczęście, że jest sfaulowany. Jego gra za pewne sprawia, że kolegom z drużyny odechciewa się grać bo widać, że czekają aż Manicero w końcu odda tą piłkę, a on dalej holuje. Zagranie, z któreś minuty w filmiku mnie kompletnie rozwaliło, tradycyjny bezsensowny drybling i mając wolnego kolegę zagrywa do niego z premedytacja "podcinką", w jakim celu ? Chyba po to aby było mu trudniej tą piłkę przyjąć. Poziom tej ligi jest dla mnie mocno wątpliwy i śmiem twierdzić że taka gra w Polsce nie przejdzie. Widać, że decyzje podejmowanie przez niego na boisku nie są optymalne, zamiast zagrać koledze w tempo woli jeszcze trochę podholować kiwnąć jeszcze kogoś dopiero oddać. W Peru czasami to przechodzi.

Niby fajnie prowadzi tą piłkę ale nie widać jakości w zagraniach. Jest na "Nie". Chciałbym się mylić jeśli przyjdzie do Wisły, jednak wątpliwe aby dał jakość tej drużynie. Zastanawiam się czy nie lepiej postawić na kogoś młodszego...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.01.2014 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.01.2014, 19:27
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Rzygam już tym pojazdem po Smudzie od strony weszlo
No Stano ma straszny afront do niego, i robi sie juz to zalosne. Jak ognia przez cala runde unikal pochwal dla Franza za postawe Wisly jesienia a gdzie tylko sie da to stara sie mu dolozyc. Mniejsza o to czy slusznie czy nie wazne zeby mu dokopac.

Ciekawe czym tak Smuda mu sie narazil? Znajac smude pewnie kiedys powiedzial zakolastemu patre meskich slow a teczowy Krzysio obrazil sie na amen
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 15.01.2014, 19:29
Przypomina sie saga z Kowalczykiem i jego przyjściem do Wisły przed chyba 10 laty , przyjdzie czy nie? Teraz ze Stolarskim sytuacja odwrotna, odejdzie czy nie?

Zawsze jeszcze mozemy czekać na Gimeneza, może to już.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 15.01.2014, 19:53
Jak odejdzie to nie idzie.
Nic jeszcze nie zrobil a każdy się za nim zabija.
Tak bardzo spieszno mu do grania to proszę bardzo ,zobaczymy co osiągnie.
Dla mnie to w ogole jest smieszna sprawa ze chłopak ma 18 lat a zahcowuje się jakby był obrażony ze nie gra,.
Kiedys to zawodnik bylby dumny ze w ogole jest w takim klubie jak Wisla i ze ma szanse się tutaj rozwijać a i z czasem grac bo tez i na to by przyszla pora...

I bardzo mnie smieszy pisanie w stylu ze Probierz jest tam trenerem i to go przekonalo,tyle ze za jakiś czas Probierza pewnie już tam nie będzie...

A i tak na koniec odemnie .....Idz w chu...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 15.01.2014 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 15.01.2014, 19:55
Przypomina sie saga z Kowalczykiem i jego przyjściem do Wisły przed chyba 10 laty , przyjdzie czy nie? Teraz ze Stolarskim sytuacja odwrotna, odejdzie czy nie?
Saga się skończyła, odszedł... i dobrze!
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Stary 15.01.2014, 20:09
Dwóch "Wiślaków".... Jednemu nie pasowały ciężkie treningi drugiemu fakt , że zasłużenie siedzi na ławce. Brawa . Dawniej ławka motywowała a dzisiaj? Nie gram ? Wina trenera, wina ciężkich treningów, smogu w Krakowie itp. Z takim podejściem do sportu wróżę Stolarskiemu karierę na zachodzie .... w drugiej lidze luksemburskiej.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.01.2014, 20:21
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Dwóch "Wiślaków".... Jednemu nie pasowały ciężkie treningi drugiemu fakt , że zasłużenie siedzi na ławce. Brawa . Dawniej ławka motywowała a dzisiaj? Nie gram ? Wina trenera, wina ciężkich treningów, smogu w Krakowie itp. Z takim podejściem do sportu wróżę Stolarskiemu karierę na zachodzie .... w drugiej lidze luksemburskiej.
Cytując Tomasza Hajtę: "Tylko u nas tak jest tak, że zawodnik się zastanawia czy czasami nie za ciężko trenuje, czy mu to jest potrzebne, czy tak powinno być."
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.01.2014 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.01.2014, 20:52
Za wszelka cene chca wypchac Stolarskiego z Wisły ze Smuda rozmawiał, ze zamierza zostac w Wisle a Oni dalej ciagna ten wozek szkoda w ogole czytac to co podaje weszlo
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Stary 15.01.2014, 21:02
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Za wszelka cene chca wypchac Stolarskiego z Wisły ze Smuda rozmawiał, ze zamierza zostac w Wisle a Oni dalej ciagna ten wozek szkoda w ogole czytac to co podaje weszlo

Weszło to pedały, to fakt. Ale akurat niepotwierdzonych info transferowych, to nie było jeszcze ŻADNEGO.
Transfer załatwił Piekarski, który siedzi w kieszeni u "nowych" szefów klubu..
Ja osobiście taką plotkę o Stolarskim usłyszałem w sobotę 11go, od strażnika pieczęci Lechii. Dzis się potwierdziło.

Co by nie było, chyba można się cieszyć, że jednak do Lechii - a nie do Legii.

Ps. Słowa Smudy to już chyba każdy w tym kraju się nauczył, gdzie można sobie włożyć..
Smuda to kłamca i bajkopisarz, i nie pisze tego prowokacyjnie - ale chyba dobry wynik drużyny zasłonił ten widok co niektórym..

Cytat:
"@T_Galinski: Piekarski: - Paweł zaakceptował ofertę Lechii i podpisze kontrakt z tym klubem. W czwartek siadamy do negocjacji z działaczami Wisły."
Ostatnio edytowane przez wanciak86 : 15.01.2014 o godz. 21:16.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 15.01.2014, 21:33
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
Ps. Słowa Smudy to już chyba każdy w tym kraju się nauczył, gdzie można sobie włożyć..
Smuda to kłamca i bajkopisarz, i nie pisze tego prowokacyjnie - ale chyba dobry wynik drużyny zasłonił ten widok co niektórym..
Akurat zrobił co powinien zrobić trener by zatrzymać Stolarskiego. Przynajmniej próbował.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 15.01.2014, 21:45
Stolarskiego. Do Burligi nic nie mam. Pracowity gość i zostawia serce na boisku, choć wielkim piłkarzem na pewno nie jest. Nie twierdzę też, że Paweł nie ma talentu, bo wyraźnie widać, że ma to coś, ale moim zdaniem jak na razie nie zasłużył sobie na całą uwagę jaką się mu poświęca. W mediach zrobili z nim zawieruchę jakby chodziło co najmniej o młodego Cristiano Ronaldo. Trochę to śmieszne.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Stary 15.01.2014, 21:51
Stolarskiego. Do Burligi nic nie mam. Pracowity gość i zostawia serce na boisku, choć wielkim piłkarzem na pewno nie jest. Nie twierdzę też, że Paweł nie ma talentu, bo wyraźnie widać, że ma to coś, ale moim zdaniem jak na razie nie zasłużył sobie na całą uwagę jaką się mu poświęca. W mediach zrobili z nim zawieruchę jakby chodziło co najmniej o młodego Cristiano Ronaldo. Trochę to śmieszne.

Wiesz co.. 9 lat już tu jestem..
I czytam Was od laaat, ale praktycznie nigdy sie nię wypowiadam - siedzę sobie w cieniu.
Jednak proszę Ciebie, przypomnij sobie teksty o Burlidze rok temu.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 15.01.2014, 21:54
100% racji.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 15.01.2014, 21:59
Wiesz co.. 9 lat już tu jestem..
I czytam Was od laaat, ale praktycznie nigdy sie nię wypowiadam - siedzę sobie w cieniu.
Jednak proszę Ciebie, przypomnij sobie teksty o Burlidze rok temu.
Burliga zawsze miał pod górkę wśród kibiców bo jest drewniany i często bezsensownie fauluje. Nie można jednak odmówić mu efektywności, którą Stolarskiego bił na głowę.

Swoją drogą to uważam, że prawa obrona to nie była pozycja dla Stolarskiego ale w obecnej sytuacji nie ma co nawet zaczynać tego tematu.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Stary 15.01.2014, 22:03
Stolarski by został, i za rok byłby "Bogiem".. Taka prawda..
Niesamowite, jak to forum przypomina ludzi z Lechii
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 15.01.2014, 22:05
Stolarski by został, i za rok byłby "Bogiem".. Taka prawda..
Niesamowite, jak to forum przypomina ludzi z Lechii
Z racji tego że jestes z Lechii, daj w spokoju przeżywać zawód, a nie dolewaj oliwy do ognia.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 15.01.2014, 22:08
Co by nie było, chyba można się cieszyć, że jednak do Lechii - a nie do Legii.
Z czego się cieszyć? Zamiast całkiem niezłej kasy od Legii dostaniemy od Was drobne za wyszkolenie.

Strasznie nie podoba mi się zachowanie tego łebka - muszę jednak napisać, że nie podoba mi się także zagrywka Lechii...
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.01.2014, 22:10
może będzie Bogiem, a może kolejnym zmarnowanym talentem.

Też nie rozumiem, o co całe to halo z jego transferem. Gość w tej rundzie nie pokazał nic. Nawet nie było sensu się zastanawiać on, czy Burliga, bo ten drugi był o klasę lepszy. A to tylko Burliga.

A tutaj bój, jakby to dzięki niemu Wisła zawdzięczała miejsce na pudle. Dla mnie może iść gdzie chce, choćby i do tej Legii - ewidentnie widać, że ktoś mu z mózgu już niezłą papkę zrobił, zachowuje się jak gwiazdor, a nie pokazuje nic sensownego.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Stary 15.01.2014, 22:11
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Z czego się cieszyć? Zamiast całkiem niezłej kasy od Legii dostaniemy od Was drobne za wyszkolenie.

Strasznie nie podoba mi się zachowanie tego łebka - muszę jednak napisać, że nie podoba mi się także zagrywka Lechii...

ale.. o czym Ty mówisz? Przecież ekwiwalent dla Wisły NIC się nie zmienia.
Będzie to 70tys zł. Zmienia się tylko kasa dla zawodnika, który w Lechii dostanie mniej niż w Legii mu oferowano. Czy to nie świadczy dobrze o Nim ?
Według mnie bardzo dobrze, nie to o .. tfu tfu Małecki.

Cytat:
Krzysztof Stanowski ‏@K_Stanowski 3 min
Stolarski formalnie klepnięty do Lechii. Teraz Lechia będzie rozmawiała w sprawie jak najszybszego wyrwania go z Wisły.
Ostatnio edytowane przez wanciak86 : 15.01.2014 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Stary 15.01.2014, 22:18
Będzie to 70tys zł. Zmienia się tylko kasa dla zawodnika, który w Lechii dostanie mniej niż w Legii mu oferowano. Czy to nie świadczy dobrze o Nim ?
Chłopaczek obrażony o to , że zasłużenie siedział na ławce odchodzi. Bardzo dobrze to o nim świadczy....

Sportowiec to jest taka Justyna Kowalczyk , która zanim coś osiągnęła ostro zap.... a po sukcesie nie spoczęła na laurach tylko przykręciła przysłowiową śrubę. A tutaj jeden z drugim obrażeni o siedzenie na ławce uciekają na wybrzeże . Ktoś już nazwał Polskich panów piłkarzy nie sportowcami a hobbystami. Niech sobie tylko darują opowiastki o złym Smudzie .
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 15.01.2014, 22:21
Nie chodzi o ekwiwalent (ten jest stały) tylko o kasę za wcześniejsze przejście do Legii czy też do Was... Nie wiesz jakie pieniądze oferowała mu Legia a jakie Lechia, poza tym co o nim dobrze świadczy bo nie kumam? Wypiął się na klub, który go wychował, którego podobno On jak i jego stary są kibicami...

Osobna sprawa to działanie Lechii - jak dla mnie niefajne zachowanie i nie będę swoich odczuć ukrywał.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 15.01.2014, 22:22
Legia ponoć dawała 400k euro za przejście stolara już, to trochę więcej niż 70 tysięcy złotych ekwiwalentu...
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.01.2014, 22:23
A niech sobie Stolarski gra w Lechii. Nawet dobrze, że tam idzie, przynajmniej całkiem niezły Fryc będzie miał większe szanse na grę. Nie wiem czemu wszyscy się tak zachwycają grą Stolarskiego. Przeciętny zawodnik, który tylko z racji tego, że mamy słabą kadrę ma szanse grać u nas ogony. Młody może i jest, ale w jego wieku w takiej Holandii jest ze 100 lepszych od niego. Wcale też nie widzę tego jego wielkiego potencjału. Nie ma ani dryblingu, ani jakiejś świetnej szybkości, więc żadnen z niego wielki pomocnik nie będzie. Boczny obrońca z niego co najwyżej średni, bo ma braki w ustawianiu się. Jestem przekonany, że maks co może osiągnąć to poziom Piotrka Brożka, z roku 2008, o ile kiedyś to osiągnie. Zachowuje się natomiast jak gwiazdor. Dobrze, że chociaż wybrał Lechię bo nie będzie miał z kibicami Wisły pod górkę.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Stary 15.01.2014, 22:25
Nie za przejście a za PODPIS. To zdecydowanie OLBRZYMIA różnica.

Widzę, że nie ma tu się co dalej wypowiadać, tutaj Smuda już jest bogiem.
Całe szczęście, że reszcie kraju wynik Wisły nie zamydlił oczu na tą fałszywa gnidę.

Dobranoc.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów