|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jesli nawet, to ten "holenderski eksperyment" to Maaskant robił wbrew Cupiałowi? Cupiał nie wiedział, na co się decyduje? Maaskant i Stan mu te pieniądze ukradli, wymusili czy może to Cupialowi, kolejny raz, jak zwykle, nie wystarczylo cierpliwości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wszystkie Twoje propozycje są możliwe, nikt nie wie jak to wyglądało od środka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Nie chodzi tutaj o eksperyment, a o zachowanie Maaskanta. Wisła spłaciła go, a Ona chce odsetki. To przepraszam, mają go witać teraz chlebem i solą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak ja zapłacę fakturę za swoją komórkę czy abonament nc+ z opóźnieniem (nie mówiąc o prądzie, czy gazie) to otrzymuję notę odsetkową. Dlaczego Maaskant miałby z tego (czyli z odsetek) zrezygnować? Bo Cupiał sie rozpłacze? Czy sądzisz, że jak Telefonika dostarcza kable to w przypadku faktury zapłaconej z opóźnieniem Cupiał nie domaga się odsetek od klienta? Jasne, że nikt z kim Maaskant jest w sporze nie musi witac Maaskanta chlebem i solą. Ale sępić te kilkadziesią złotych za bilet od, było nie było, trenera, który dał nam Mistrzostwo, to takie trochę... mało honorowe. Ale co ja tam wiem? Jesli Bednarz i Cupiał dzięki temu lepiej się poczuli, niech będzie.... może nam kogoś za to kupią w przerwie? ps. Nie chcę, żeby to było odczytane jako wspieranie kogokolwiek przeciwko Wiśle. Ale, do %$*&(%&%( pewne zasady wszystkich obowiązują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Czym innym jest spłacenie ustawowych odsetek wynikających ze zwłoki-które to Wisła w całości spłaciła. A czym innym jest płacenie 500% lichwiarskich odsetek,bo tak sobie szanowny Maaskant zażyczył. A dlaczego tyle to on już chyba sam tylko wie. Albo nie wie,tylko pajac liczył,że w klubie zapłacą każdą kwotę z kosmosu,byleby z nim mieć spokój. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ja tego nigdzie nie znalazłem. PhantomRanger napisał(a):
Żeby nie było. Nie stoję tu po stronie Maaskanta. Zastanawiam się tylko po co dopuszcza się do takich akcji medialnych wymierzonych przeciwko Wisle? Wystarczyło dac Maaskantowi bilet i zyski reklamowe byłyby z tego większe niż niejedna akcja marketingowa. |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Za to wylewanie swoich żali w brukowcach zamiast załatwić to jak cywilizowani ludzie w zaciszu gabinetów jest honorowe i stawia w pozytywnym świetle byłego trenera. Dał nam mistrzostwo to fakt, ale dlaczego miałby dostawać darmowy bilet dla siebie i znajomków, a kibice chodzący na stadion od 20 czy więcej lat nie mogą na to liczyć? Prędzej to właśnie oni powinni dostać takie bilety.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|