|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie mam pomysłu za co on może ich jeszcze przepraszać. Ale zastanawiam się czy już mozna nazwać Pana Prezydenta: Bronisław "Przepraszam" Komorowski ?
Gdyby mieli iść do pracy we wtorek, to by nie pojechali w poniedziałek na zadymę. A jak by pojechali 11.11 do Warszawy, to z rodziną uczcić Święto Niepodległości i nie w głowie byłyby im jakiekolwiek rozróby. Nie odniosłeś się do sedna, że ten kraj, te wszystkie rządy upodliły bardzo dużą częśc młodego pokolenia, starszą zreszta też...Wielu młodych nie ma perspektyw, nie ma szans na godną pracę, na zapewnienie rodzinie godnego bytu i to rodzi bunt. On niestety wróci szybciej niż się nam wszystkim się zdaje i będzie jeszcze mocniejszy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:19.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Tak więc już przynajmniej nie czarujmy się w tej kwestii . To był marsz skrajnej narodowej prawicy , a postulaty o pracę w tym wszystkim wyglądały jak kwiatek u kożucha.No właśnie się zastanawiam czy tego typu ludzie poszliby do tej pracy ,gdyby nawet mieli taką możliwość.Wątpie w to.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
500 osób pojechało tam na rozróbę, czyli 0,5 % - i ja mówiłem o tych osobach. Jakbyś miał choć trochę rozumu, to byś zauważył, że nie pisałem o bezpośrednim powodzie pojechania do Wawy, pisałem o całym procesie który zaprowadził ich do tej bandyterki. A u podłoża tego pewnie u wielu osób jest ich sytuacja życiowa, czyli brak perspektyw. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No ale jakoś ,nie słysze słów potepienia z twojej strony (czy wiekszości,ktora zabiera glos w tym temacie),dla tej grupki rzekomo 500 osób . Są same głosy poparcia , generalnie ekstra ,że podpalili budke w ruskiej ambasadzie i spalili tęcze. Tak więc obraz ,że 99% maszerowała a rozrabiał 1% też jest zafałszowany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie popieram huliganki, ale jeśli już coś kiczowatego sie spaliło (tęcza) to nie mam zamiaru za tym płakać. Uważam za głupotę podpalenie rosyjskiej ambasady, ale tutaj organizatorzy bardzo szybko zareagowali i nie dopuscili do wiekszych zniszczeń. Nawet osobiście Bosak tam interweniował. A resztę już wytłumaczyłem. Najpierw dajmy młodym szanse na godne życie w Polsce, a później zastanawiajmy się nad "tragedią tęczy". Poniżej ciekawa grafika ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Niezłe jaja. TVP zdjęła (pod pretekstem specjalnego serwisu poświęconego wybuchowi gazu) dzisiejszy program Jana Pospieszalskiego, który miał być poświęcony Marszowi Niepodległości http://wpolityce.pl/artykuly/67086-t...o-wybuchu-gazu
macie ....a swoją demokrację. W telewizji ponoć publicznej opłacanej za nasze pieniądze możliwy jest jedynie jeden przekaz - rządowy. Jak za komuny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
p.s mocno stronniczy goście: Gośćmi mieli być: Jacek Karnowski, redaktor naczelny tygodnika "wSieci", Rafał Ziemkiewicz z "Do Rzeczy", Tomasz Sakiewicz z "Gazety Polskiej" i Marian Kowalski z Ruchu Narodowego dałby chociaź jednego do wymiany zdań... Jareczku uspokój sie, bo Ci pompka wysiądzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.11.2013 o godz. 22:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|